Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Ten Years After

Următoarele evenimente cu Ten Years After

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Ten Years After

Alvin Lee

Alvin Lee chitaristul trupei Ten Years After a murit la 68 de ani

Solistul și chitaristul Alvin Lee, membru fondator al formației Ten Years After s-a stins din viață în urma unei intervenții chirurgicale.

Concertele anului 2012 în România!

Anul 2011 a dovedit că România este din ce în ce mai prezentă pe agendele trupelor şi artiştior consacraţi.  Scorpions, Roxette, Bon Jovi, Shakira, Sting, Judas Priest, Alice Cooper, Whitesnake,... Continuare »

Concert Ten Years After, 23 octombrie 2011, Bucuresti

Ten Years After: Woodstock la Bucureşti (foto)

Trupa Ten Years After, legenda blues-rock-ului mondial, a revenit în România pentru un turneu în principalele oraşe: Bucureşti, Iaşi, Cluj și Timişoara. Duminică, 23 octombrie 2011, pe scena Sălii Palatului... Continuare »

ten years after- afis

Preparate vegetariene pentru Ten Years After în România!

Mai puţin de 2 săptămâni ne mai despart de momentul în care formația Ten Years After va reveni în România pentru un turneu naţional ce va trece prin Bucureşti (23... Continuare »

Afis turneu Ten Years After

Ten Years After, nerăbdători să revină în România

Rockerii de la Ten Years After revin anul acesta în România pentru un turneu naţional ce va avea loc la Bucureşti (Sala Palatului - 23 octombrie), Iaşi (24 octombrie –... Continuare »

Concertele Toamnei 2011

Concertele toamnei 2011

Dacă în această vară ne-am bucurat de prezenţa numelor mari precum Scorpions, Roxette, Bon Jovi, Shakira, Sting, Judas Priest, Alice Cooper, Whitesnake sau Mika, acum a venit rândul artiştilor precum... Continuare »

ten-years-after

Ten Years After, turneu în România!

Cea mai cunoscută trupă de blues-rock din anii '60-'70, Ten Years After, va reveni în România în această toamnă pentru o serie de concerte. Primul eveniment va avea loc la... Continuare »

CLOSE
CLOSE