Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

tarja

Următoarele evenimente cu tarja

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre tarja

Tarja - An Empty Dream

Tarja - An Empty Dream

Tarja a relansat piesa ”An Empty Dream” ca single. Înregistrată în 2015 pentru coloana sonoră a filmului ”Dead Heart”/ “Corazón Muerto”, melodia este readusă în atenția publicului. Piesa este acompaniată de un videoclip filmat în Argentina.

Secvență videoclip Tarja - "500 Letters"

Tarja a lansat clipul "500 Letters" - VIDEOCLIP

Tarja a dezvăluit videoclipul celui de-al doilea extras de pe albumul "Colours In The Dark". Regizat de Florian Kaltenbach, clipul a fost filmat în Tigre, lângă Buenos Aires, Argentina.

Tarja Turunen a lansat un nou clip, "Victim Of Ritual" - VIDEOCLIP

Tarja Turunen a lansat primul videoclip de promovare al noului album intitulat "Colours In The Dark". Piesa aleasă poartă numele "Victim Of Ritual" iar melodia va fi disponibilă sub forma unui single în format vinil, digital download si CD.

Tarja Turunen la Bucuresti

Tarja Turunen a lansat "Never Enough" - LYRIC VIDEO

Tarja Turunen a lansat un lyric video pentru piesa "Never Enough". Single-ul este extras de pe albumul "Colours In The Dark" ce va apărea pe piața pe 23 august prin intermediul casei de discuri earMUSIC.

Tarja Turunen lansează un nou album, "Colours In The Dark"

La trei ani de la apriția albumului "What Lies Beneath" (2010), solista finlandeza Tarja Turunen va lansa pe 23 august cel de-al patrulea material discografic. Discul poartă numele "Colours In The Dark" și este mixat și masterizat de producatorul britanic Tim Palmer care a lucrat cu trupe ca Pearl Jam, U2, Robert Plant, David Bowie sau Ozzy Osbourne.

Tarja Turunen la Bucuresti

Tarja Turunen a terminat de înregistrat noul album

Solista Tarja Turunen a terminat lucrul la noul album al cărui nume nu a fost dezvaluit. CD-ul este programat spre lansare în luna august sau septembrie.

Tarja Turunen și Mike Terrana în interviu pentru InfoMusic

Concertul Tarja Turunen de la Sala Palatului se amână

Organizatorul concertului Tarja Turunen de la Sala Palatului, Phoenix Entertainment, a anunțat că spectacolul Beauty and the Beat nu va putea avea loc în această seară. Soprana Tarja Turunen nu poate susține concertul din cauza unei răceli severe care i-a afectat corzile vocale.

Program și reguli de acces pentru concertul Tarja Turunen de la Sala Palatului

Mâine, joi 11 aprilie, la Sala Palatului din București va avea loc spectacolul extraordinar Beauty and the Beat în care Tarja Turunen ne va încanta cu vocea sa unică în timp ce bateristul Mike Terrana ne va dezvălui talentul care l-au făcut celebru. Accesul va fi permis începând cu ora 19.00 și se va realiza doar pe baza biletului valid iar concertul va începe la ora 20.00.

artmania 2011

Prezențe românești la ARTmania 2011

Organizatorii ARTmania 2011, au anunţat primele prezenţe româneşti în line-up festivalului. Printre numele cele mai importante se numără: Interitus Dei, Monarchy, Guerrillas, Reckoning, Ethernus şi Heavy Duty. Pe lângă noile... Continuare »

Helloween

Trupa Helloween vine la ARTmania Festival 2011

Germanii de la Helloween vor concerta anul acesta în cadrul Festivalului ARTmania. Pionierii stilului power metal în Germania vin în Piaţa Mare din Sibiu pe 12 august 2011 pentru o... Continuare »

CLOSE
CLOSE