Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL România ratează finala Eurovision 2019. Vezi cine s-a calificat Prima Semifinala Eurovision 2019Primele finaliste Eurovision 2019 după prima semifinală Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT INFO CONCERT:
Chris Botti

Suede

Următoarele evenimente cu Suede

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Suede

SUEDE - THE INVISIBLES

Suede - The Invisibles

Suede începe promovarea celui de-al 8-lea album de studio cu piesa ”The Invisibles”. Melodia și videoclipul ce o acompaniază introduce publicul în universul tulburător al discului ”The Blue Hour”.

Suede

Suede - No Tomorrow

Suede a lansat videoclipul noului single ”No Tomorrow”. Piesa promovată este extrasă de pe albumul ”Night Thoughts”.

Suede - Pale Snow

Suede a lansat videoclipul noului single ”Pale Snow”. Piesa promovată este extrasă de pe albumul ”Night Thoughts”.

Suede - Like Kids

Suede - Like Kids

Suede a lansat videoclipul noului single ”Like Kids”. Melodia este extrasă de pe albumul ”Night Thoughts”, programat pentru lansare în ianuarie 2016.

Suede lansează un nou album în 2015

Suede a început înregistrările pentru un nou album. Plecând de la premisa unui sound relevant pentru actuala industrie muzicală, solistul Brett Anderson promite piese dintr-o altă zonă creativă a trupei. Discul va fi lansat în 2015.

Poze cu Suede în concert la Summer Well 2013

Suede a concertat în cea de-a doua zi a festivalului Summer Well 2013. InfoMusic.ro îți oferă fotografii de la concertul de duminică, 11 august 2013.

Secvență clip Suede - "Hit Me"

Suede a lansat clipul noului single "Hit Me" - VIDEOCLIP

Suede a lansat un noul videoclip "Hit Me", în care doi tineri vandalizează un muzeu. Suede vine în România vara aceasta, la festivalul Summer Well 2013.

Suede

Suede și The XX cântă la Summer Well 2013

Suede și The XX cântă la Summer Well 2013. Line-up-ul festivalului se finalizează cu headlinerii ce vor concerta pe 10 și 11 august la Domeniul Știrbey.

Suede

Suede a lansat clipul piesei "It Starts And Ends With You" - VIDEOCLIP

După recenta lansare a piesei “Barriers”, formația britanică Suede revine în atenția fanilor cu un nou videoclip,"It Starts And Ends With You". Clipul poate fi urmărit pe InfoMusic.

Suede

Suede a lansat prima piesă după 10 ani, "Barriers" - AUDIO

Ascultă "Barriers", prima piesă lansată de Suede în ultimii 10 ani. Aceasta preîntâmpină noul album al trupei,"Bloodsports" ce va apărea în martie.

Suede

Suede a cântat o piesă nouă la Hop Farm Festival – VEZI VIDEO

Suede a cântat în premieră o piesă nouă în cadrul festivalului Hop Farm din Marea Britanie. Melodia se intitulează For The Strangers și poate fi ascultată pe InfoMusic.ro

Suede (sursa foto musicgaze.com)

Brett Anderson: ”Dacă noul album Suede nu este minunat, nu va fi lansat” - VIDEO

Brett Anderson a declarat că dacă noul album Suede nu va fi ”minunat”, acesta nu va fi lansat. În prezent, trupa se află în studioul de înregistrări unde lucrează la primul... Continuare »

Brett Anderson

Brett Anderson: ”Este prematur să vobesc despre un nou album Suede”

Brett Anderson revine asupra declarației potrivit căreia Suede va înregistra un nou album în viitorul apropiat și precizează că este prematur să vorbească despre un nou dis. În luna septembrie... Continuare »

Brett Anderson

Vocalul trupei Suede lansează un album solo! (Video + Audio)

Brett Anderson, solistul trupei Suede, se pregătește să lanseze cel de-al patrulea album solo. Noul materialul discografic se intitulează ”Black Rainbows” și va apărea pe 26 septembrie. Mai jos puteți... Continuare »

Suede- Afis eveniment

Informații pentru cei ce merg la concertul Suede

Suede va concerta pentru prima dată în România pe 4 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti. Evenimentul este organizat de One Event și face parte din cadrul turneului de reunire... Continuare »

Suede- concert la Bucuresti

Concert Suede: Doar 300 de bilete rămase în fața scenei

Cu două săptămâni înainte de reprezentația trupei Suede la București, biletele din fața scenei (în picioare) sunt aproape epuizate. Fanii rockerilor britanici trebuie să se grabească deoarece numai 300 de... Continuare »

Suede

Concert Suede: Ultima şansă pentu bilete reduse!

17 aprilie 2011 este data limită pentru achiziţionarea de bilete cu preţ redus la concertul susţinut pe 4 iunie 2011 la Bucureşti de Suede, una dintre cele mai cunoscute trupe... Continuare »

Suede

Suede, live la București!

Vara aceasta aduce un nou concert-premieră în România, este vorba de trupa Suede, una dintre cele mai apreciate trupe de rock alternativ din lume. Considerați alături de Blur, Oasis și... Continuare »

CLOSE
CLOSE