Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Sting

Următoarele evenimente cu Sting

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Sting

Sting, Zucchero - September

Sting, Zucchero - September

Sting și Zucchero mută luna septembrie în decembrie cu o colaborare ce ne retrezește nostalgia primelor zile de toamnă. "September" este un duet care ne încălzește inimile în orice anotimp, amintindu-ne de bucuria zilelor frumoase de vacanță, de dinainte de pandemie.

Tony Bennett

Muzicieni celebri l-au sărbătorit pe Tony Bennett cu ocazia împlinirii a 94 de ani

În cinstea celei de-a 94-a aniversări a lui Bennett, mulți dintre prietenii săi faimoși, inclusiv Elton John, Stevie Wonder și Billy Joel, i-au transmis urări pline de dragoste și apreciere. Găsești detalii în articol.

Sting în concert la Cluj-Napoca pe 17 octombrie 2017

Sting susține un recital online, găzduit de National Air and Space Museum (Link live stream)

Sting va participa la un eveniment online găzduit de The Smithsonian National Air and Space Museum. Transmis live pe YouTube, show-ul va include recitalurile mai multor artiști și va avea un setlist compus din piese originale despre izolare și spațiu.

Sting în concert la Cluj-Napoca pe 17 octombrie 2017

Coronavirus: Ce piese ascultă britanicii în izolare - AUDIO

Britanicii au propriul playlist de carantină. Potrivit Official Charts UK, anumiți artiști au urcat în topuri în ultimele zile, grație pandemiei, scoțând la iveală gusturile englezilor în materie de muzică de criză.

Celebrități care i-au strâns mâna lui Papa Francisc

Papa Francisc a venit în vizită în România, la 20 de ani după vizita precedentului suveran potif în 1999, Papa Ioan Paul al II-lea. Pentru că Papa Francisc va strânge atâtea mâini în București astăzi, ne-am gândit să cercetăm ce vedete din lumea muzicii au avut această onoare. Vedeți în articol ce artiști i-au strâns mâna lui Papa Francisc.

Chris Botti

Chris Botti - Cel mai bine vândut trompetist al momentului, concertează în România

Trompetistul american Chris Botti, câștigător de Grammy, cunoscut pentru colaborarea sa cu Sting și trecerea pe care o face între genurile pop și jazz, va veni în România pentru prima dată în iunie 2019. Am urmărit ascensiunea sa în carieră și am menționat detalii despre concert în articolul de mai jos.

Sting în concert la Cluj-Napoca pe 17 octombrie 2017

Sting va ține showuri la Ceasar's Palace în Las Vegas începând cu 2020 - VIDEO

La cei 67 de ani ai săi, cariera lui Sting este în continuă înflorire, anunțând decizia de a accepta să țină spectacole cu rezidență în Las Vegas. Cot la cot cu noul său album "My Songs" și cu colaborarea cu Shaggy, Sting se va afla în 2020 la Caesar's Palace pentru o serie de 16 concerte. Află mai multe detalii în articol.

Sting în concert la Cluj-Napoca pe 17 octombrie 2017

Sting anunță lansarea noului album "My Songs"

Sting lansează în 2019 un album care reprezintă firul vieții lui prin intermediul cântecelor. "My Songs" conține piese binecunoscute Sting și Police în variante remasterizate și reimprospătate, însoțite de poveștile pe scurt ale nașterii fiecareia dintre piese.

Sting & Shaggy - Gotta Get Back My Baby

Sting & Shaggy - Gotta Get Back My Baby

Colaborarea dintre Shaggy și Sting continuă cu un videoclip haios, filmat pentru piesa ”Gotta Get Back My Baby”. Regizat de Michael Garcia, clipul este inspirat de filmele cu polițiști de genul ”Miami Cops”.

Sting, Shaggy - Skank Up (Oh Lawd) ft. Ding Dong

Sting, Shaggy - Skank Up (Oh Lawd) ft. Ding Dong

Sting și Shaggy se bucură încă de ritmuri estivale, ajutând și publicul să uite că am intrat de ceva timp în luna septembrie. Noul single al artiștilor se numește ”Skank Up” (Oh Lawd) și este acompaniat de un videoclip animat.

Sting, Shaggy - Just One Lifetime

Sting, Shaggy - Just One Lifetime

”Viața este cel mai de preț cadou oferit umanității”, ne spun Shaggy și Sting în versurile noului single ”Just One Lifetime”. Cei doi artiști ne sfătuiesc să ne înconjurăm de energie pozitivă și să ne bucurăm din plin de tot ce ne oferă viața.

Sting și Shaggy au lansat piesa "Waiting For The Break Of Day" (AUDIO)

Vă invităm să ascultați noua colaborare dintre Sting și Shaggy, "Waiting For The Break Of Day", care face parte de pe albumul "44/876".

Sting, Shaggy

Ascultă noua piesă lansată de Shaggy și Sting, "Morning Is Coming" - AUDIO

Shaggy și Sting continuă promovarea primului album înregistrat împreună, ”44/876”, lansând piesa "Morning Is Coming". Single-ul păstrează sound-ul reggae abordat și pe single-ul anterior, ”Don't Make Me Wait”.

Sting, Shaggy - Don't Make Me Wait

Sting, Shaggy - Don't Make Me Wait

Sting și Shaggy ne vorbesc despre relații din perspectiva unor oameni trecuți prin viață. Noul lor single, ”Don't Make Me Wait”, este acompaniat de un videoclip plin de culoare, filmat în Kingston, Jamaica.

Ascultă piesa "Don't Make Me Wait", o colaborare între Sting și Shaggy

Începutul anului aduce cu sine o colaborare neașteptată între Sting, legenda muzicii rock, și cunoscutul interpret de reggae, Shaggy. Single-ul "Don't Make Me Wait" este o combinație surprinzătoare de sunete caraibiene acompaniate de influențe pop și rock.

Sting în concert la Cluj-Napoca pe 17 octombrie 2017

Sting în Cluj-Napoca - un concert perfect la final de turneu

Sting a susținut pe 17 octombrie primul său concert în Cluj-Napoca. La eveniment au participat peste 10.000 de oameni, care au cântat alături de artist, dar și împreună cu fiul lui Sting, Joe Sumner.

Sting în concert la Cluj-Napoca pe 17 octombrie 2017

Poze concert Sting la Cluj Napoca - 2017

Urmărește galeria de poze de la concertul Sting la Cluj-Napoca pe 17 octombrie 2017. În deschidere a cântat fiul lui Sting, Joe Sumner. Show-ul a încheiat turneul european de promovare a albumului 57th & 9th.

Sting

10 piese celebre de ascultat de la Sting

Cu o carieră muzicală vastă, atât în trupa The Police, cât și solo, Sting a încântat cu piesele sale milioane de fani. Vă invităm să ascultați o selecție de 10 piese ale artistului.

Sting

S-au pus în vânzare biletele la concertul Sting de la Cluj-Napoca - VEZI PREȚURI

Concertul lui Sting de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca din 17 octombrie 2017 face parte din turneul de promovare a ultimul album, 57th & 9th. Biletele pentru concert au fost puse în vânzare la prețuri cuprinse între 146 și 823 de lei.

Sting

Sting revine în România pentru un concert în premieră la Cluj-Napoca

Artistul va bucura publicul cu un concert ce va avea loc pe 17 octombrie 2017, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Premiu Oscar La La Land cea mai buna melodie originala

"La La Land" câştigă premii Oscar pentru cea mai bună melodie şi cea mai bună coloană sonoră

"La La Land" a condus nominalizările la Oscar în acest an, bifând 14, dar a reuşit să obţină doar 6 trofee. Cum două dintre acestea au venit pentru secţiunea muzicală, aruncăm o privire asupra acestor distincţii. Pelicula în care joacă Ryan Gosling şi Emma Stone a primit trofeul pentru "Cea mai bună melodie originală".

Premiile Oscar 2017

John Legend, Sting şi Justin Timberlake vor cânta la premiile Oscar 2017

După premiile Grammy ne aşteaptă încă o decernare importantă de distincţii în această lună. E vorba despre premiile Oscar, care vor include la rândul lor concerte din partea unor artişti faimoşi. Aflăm că Justin Timberlake, Sting, John Legend şi Lin-Manuael Miranda se vor afla pe scenă.

Sting - One Fine Day

Sting - One Fine Day

Sting a lansat videoclipul noului single "One Fine Day". Vizualul a fost regizat de James Larese și amintește, prin tehnica desenului, de un alt videoclip al artistului, lansat în 1985 pentru piesa "Love Is the Seventh Wave.".

Sting

Sting a lansat o piesă nouă: "Petrol Head" - AUDIO

Sting a lansat o nouă piesă, intitulată "Petrol Head". Acesta este cel de-al doilea single extras de pe albumul ”57th & 9th”, așteptat pe piață luna aceasta.

Sting

Sting a lansat o versiune acustică a piesei "I Can't Stop Thinking About You" - AUDIO

Sting a lansat o versiune acustică a piesei ”I Can't Stop Thinking About You”. Melodia este extrasă de pe albumul ”57th & 9th”, așteptat pe piață în luna noiembrie.

Sting - I Can't Stop Thinking About You

Sting - I Can't Stop Thinking About You

Sting a lansat videoclipul noului single ”I Can't Stop Thinking About You”. Piesa este extrasă de pe albumul ”57th & 9th”, așteptat pe piață în luna noiembrie.

Sting

Ascultă "50.000", noul single compus de Sting în memoria lui Prince, David Bowie, Lemmy, Glenn Frey - AUDIO

Sting a lansat o nouă piesă, intitulată "50.000". Extrasă de pe albumul ”57th & 9th”, melodia este compusă în memoria unor reputați artiști, ce s-au stins în decursul ultimelor luni: Prince, David Bowie, Lemmy de la Motorhead și Glenn Frey de la The Eagles.

Sting

Sting a lansat "I Can’t Stop Thinking About You", primul single de pe noul album "57th & 9th" - AUDIO

"I Can’t Stop Thinking About You" este noul single cu care Sting readuce în muzică elementul surpriză, extrem de important în opinia veteranului. Piesa deschide un nou capitol discografic, "57TH & 9TH", ce atestă filosofia de viață care i-a ghidat pașii lui Sting în această industrie: încredere în instinct și spontaneitate.

Într-o "industrie aflată în haos", Sting pregătește lansarea unui album rock

Sting va lansa un album cu muzică rock. Intitulat ”57th & 9th”, discul va fi ”mai rock decât orice altceva lansat de el în ultimii ani”, deși, spune Sting, ”nu mai e ca pe vremuri”, iar ”rock & roll-ul este acum mai mult un gen muzical ce ține de tradiție”.

Sting - ”Next To You”, live la Jimmy Kimmel

Sting & The Last Bandoleros - "Next to You", live la Jimmy Kimmel - VIDEO

Sting a fost invitat în emisiunea ”Jimmy Kimmel Live” pentru a discuta despre următorul său album. Cu acest prilej, muzicianul a interpretat piesa "Next to You" din repertoriul The Police, alături de noua lui trupă, The Last Bandoleros.

Mylène Farmer, Sting - Stolen Car

Mylène Farmer, Sting - Stolen Car

”Stolen Car”, o piesă inclusă inițial pe albumul lui Sting, “Sacred Love“, a fost înregistrată într-o nouă versiune, împreună cu Mylène Farmer. Noul single are acum versuri atât în engleză, cât și în franceză, fiind inclus pe albumul “Interstellaires“ al artistei.

Cei mai bogați cântăreți britanici în 2015

Cei mai bogați muzicieni britanici - TOP 2015

The Sunday Times a dezvăluit lista celor mai bogați artiști din Marea Britanie. Așa cum era de așteptat, în Top 20 se regăsesc o mare parte dintre marile nume rock ale industriei: Paul McCartney, Mick Jagger, Ozzy Osbourne, Sting, Roger Waters, Eric Clapton. În articol puteți consulta lista completă și cifrele estimate ale averilor celor mai înstăriți muzicieni britanici.

Sting și Green Day, nominalizați la Rock And Roll Hall Of Fame 2015

Sting și Green Day, pe lista nominalizărilor Rock and Roll Hall of Fame 2015

Rock and Roll Hall of Fame, ceremonia în cadrul căreia sunt celebrați artiștii care au contribuit decisiv la dezvoltarea industriei muzicale, va marca o nouă ediție în aprilie 2015. Sting și Green Day se află pentru prima oară pe lista nominalizărilor, cele 15 propuneri pentru Rock and Roll Hall of Fame 2015 incluzând încă 4 artiști aflați la prima nominalizare.

Sting dă tonul noului single Afrojack, "Catch Tomorrow" - AUDIO

Sting a colaborat cu Afrojack pentru noul single al DJ-ului olandez, "Catch Tomorrow". Piesa este inclusă pe albumul “Forget the World” al lui Afrojack, ce va fi lansat în curând, pe 19 mai.

Lenny Kravitz și Sting, coveruri după The Beatles la David Letterman

Lenny Kravitz și Sting, coveruri după Beatles la Letterman - VIDEO

Pentru a sărbători 50 de ani de la prima apariție a membrilor The Beatles în emisiunea The Ed Sullivan Show, David Letterman a dedicat această săptămână celor 4 legende ale muzicii rock. Printre invitații care le-au adus câte un omagiu muzical s-au numărat și Lenny Kravitz și Sting. Urmărește-i interpretând coveruri după hiturile "Get Back" și "Drive My Car".

Robert Downey Jr și Sting pe aceeași scenă

VIDEO: Robert Downey Jr, prestație impresionantă alături de Sting

Dați-i un microfon lui Robert Downey Jr și veți uita de Iron Man și Sherlock Holmes. Îndrăgitul actor în vârstă de 48 de ani și-a uimit audiența când a interpretat alături de Sting piesa "Driven To Tears", din repertoriul The Police. Urmărește prestația în articol.

Sting câștigă 2000 de dolari pe zi pentru că P. Diddy nu a spus ”Te rog”

Hiturile adevărate sunt cele care îți asigură un venit considerabil chiar și după 31 de ani de la lansare. Sting, de exemplu, câștigă 2000 de dolari pe zi doar din drepturile de autor ce-i revin de pe urma compunerii piesei "Every Breath You Take". La câștigarea acestei sume zilnice a contribuit invonluntar și P. Diddy, care nu a spus ”Te rog” în 1997. Află detalii.

Sting - "Practical Arrangement" (cover muzică clasică From the Top)

Sting inspiră tinerii muzicieni. "Practical Arrangement" are o versiune clasică - VIDEO

Piesa "Practical Arrangement" de pe noul album "The Last Ship" al lui Sting are acum o versiune clasică. Patru tineri muzicieni înscriși în ONG-ul "From the Top" reinterpretează melodia la violă, violoncel și vioară.

Sting a lansat un nou single, "And Yet" - LYRIC VIDEO

Sting a lansat un nou single, intitulat "And Yet". Piesa este cel de-al doilea extras de pe noul disc "The Last Ship", ce va apărea pe piață pe 24 septembrie 2013. Sting nu a mai lansat un album cu compoziții noi de la "Sacred Love", din 2003.

Secretul lui Sting

Sting a concertat la București pe 31 iulie 2013, venind însoțit de 5 colaboratori valoroși. Află mai multe despre ei - Dominic Miller, Peter Tickell, Vincent Colaiuta, Jo Lawry și David Sancious.

Sting, the perfect Englishman in Bucharest - FOTO

Sting a revenit la București pe 31 iulie 2013 odată cu turneul său “Back to Bass”. Cântărețul a concertat la Romexpo în fața a aproximativ 6000 de spectatori, fiind însoțit de cinci instrumentiști – vechiul său colaborator, chitaristul Dominic Miller, Vinnie Colaiuta (tobe), David Sancious (clape), Peter Tickell (vioară electrică) și Jo Lawry (voce).

Poze cu STING în concert la Romexpo pe 31 iulie 2013

InfoMusic.ro îți oferă galeria foto de la concertul susținut de STING pe 31 iulie 2013 la Romexpo, București. Cântărețul a revenit în România odată cu turneul Back to Bass.

Informații de acces și programul pentru concertul Sting

Sting revine în România cu turneul Back To Bass. Artistul va cânta cele mai cunoscute hituri ale sale la Romexpo, pe 31 iulie. Organizatorii evenimentului au anunțat care sunt regulile de acces, prețurile biletelor și interdicțiile pentru concert.

Sting

Sting lansează un nou album în luna septembrie, "The Last Ship"

Sting va lansa pe 24 septembrie 2013 cel de-al 11-lea material discografic din cariera solo intitulat "The Last Ship". Pe 31 iulie Sting va concerta la București la Romexpo in cadrul turneului Back To Bass. În deschiderea concertului vor cânta Mike & The Mechanics și James Walsh (Starsailor).

Sting

Concertul Sting de la București se va transforma într-un festival

Un nou nume important este așteptat să fie confirmat de organizatori pentru 31 iulie 2013, ziua în care Sting va concerta pentru a patra oară în România. Tour promoterul Marcel... Continuare »

Mike & The Mechanics in concert la Rock The City (2.07.2011 / foto: infomusic.ro)

Mike & The Mechanics și James Walsh, în deschiderea concertului Sting - VIDEO

Mike & The Mechanics și James Walsh (Starsailor) au fost invitați de Sting să cânte în deschiderea concertului său de la București. Sting revine în România cu turneul Back to Bass, pe 31 iulie, la Romexpo.

Sting

Concert Sting la București în turneul Back To Bass

Sting revine la București cu turneul Back To Bass. Noul concert Sting se va desfășura la Romexpo pe 31 iulie 2013 și va avea în setlist cele mai cunoscute piese ale sale.

Sting

Sting scrie prima lui piesă de teatru - The Last Ship

Sting lucrează la primul său musical ce se va intitula The Last Ship. Piesa spune povestea unor muncitori în șantiere navale care decid să-și construiască propriul vas.

Concertele anului 2012 în România!

Anul 2011 a dovedit că România este din ce în ce mai prezentă pe agendele trupelor şi artiştior consacraţi.  Scorpions, Roxette, Bon Jovi, Shakira, Sting, Judas Priest, Alice Cooper, Whitesnake,... Continuare »

iHeart Radio Music Festival

iHeart Radio Music Festival – sold out în 10 minute!

Coldplay, Lady Gaga, Steven Tyler, The Black Eyed Peas sunt principalele nume care au realizat performața de a vinde în 10 minute toate biletele la prima ediție a Festivalului de... Continuare »

Sting - 6 iunie 2011

Sting, spectacol memorabil la București!

Aproape 18.000 de fani au venit aseară în Piața Constituției din București pentru a asista la concertul fabulos cu care Sting și-a început turneul european Symphonicity. Artistul a urcat pe... Continuare »

Sting- Schita acces

Cu câteva ore înainte de concertul Sting la București

Sting a ajuns în România astăzi în jurul orei 12.00 pentru concertul "Symphonicity" pe care îl va susţine în această seară în Piaţa Constituţiei din București. Accesul publicului în zona... Continuare »

Sting- Schita acces

Ultimele pregătiri pentru concertul Sting

Pregătirile pentru concertul Sting la București de pe 6 iunie au intrat pe ultima sută de metri. Evenimentul organizat de Emagic deschide turneul Symphonicity pe care artistul îl va susține... Continuare »

Sting

Raiffeisen Bank susține concertul Sting!

Raiffeisen Bank este sponsor principal al concertului pe care Sting îl va susține pe 6 iunie în Piața Constituției din București. Începând cu 1 aprilie, banca oferă clienților săi posibilitatea... Continuare »

Sting

Sting în concert „greatest hits” la București!

Sting își prelungește turneul mondial Symphonicity cu noi show-uri în Franța, Germania, Italia și Europa de Est. Concertul de la București este organizat de Emagic și va avea loc pe... Continuare »

Magnolia (Raluca Leahu)

Fata lui Sting cântă la București, Magnolia în deschidere

Evoluția de la Hard Rock Cafe i-a fost de bun augur trupei Magnolia. Așa a ajuns prima opțiune pentru agentul fiicei lui Sting privind deschiderea concertului "I blame Coco" de... Continuare »

CLOSE
CLOSE