Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Stella Anița

Următoarele evenimente cu Stella Anița

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Stella Anița

Stella feat. Cabron - Zâmbete calme

Single nou Stella feat. Cabron - "Zâmbete calme" - LYRIC VIDEO

Stella și Cabron au colaborat pentru noul single "Zâmbete calme". Piesa cu un aer optimist beneficiază de un lyric video ce poate fi urmărit în articol.

Trupa Colors In Stereo (2014)

Eurovision 2014: Colors In Stereo participă cu "Heartquake" - AUDIO

Trupa Colors In Stereo s-a înscris la Eurovision 2014 cu piesa "Heartquake", compusă de Mihai Ogășanu. Soliștii formației, Stella Anița și Andrei Chermeleu sunt foști concurenți de la Vocea României. Piesa poate fi ascultată în articol.

Stella Anița și Andrei Chermeleu (Vocea României), din nou pe scenă

Stella Anița și Andrei Chermeleu își fac prima apariție în public împreună după participarea la Vocea României, alături de colegii lor din trupa de coveruri "Colors In Stereo". Concertul va avea loc miercuri, 12 februarie, la Studio Hermes din București.

Concurenții calificați în următoarea etapă Vocea României după cel de-al doilea live al sezonului

Rezultatele celui de-al doilea live Vocea României 2013: Vezi concurenții care merg mai departe

Alți 16 concurenți au cântat în live-ul de la Vocea României de pe 7 decembrie. 8 dintre ei merg mai departe: Mihai Chițu și Georgia Dascălu din echipa Brenciu, Marius Marin și Muneer din echipa Loredana, Adrian Nour și Stella Anița din echipa Smiley, Sanziana Nicolae și Felix Burdusa din echipa Moga.

Stella Anița, concurenta din echipa Smiley, vizează Vocea României

Stella Anița strălucește live la Vocea României - VIDEO

Stella Anița a interpretat "I’m Outta Love" (Anastacia) la Vocea României. Concurenta s-a calificat în etapa următoare. Vezi momentul și reacțiile antrenorilor la primul live din emisiunea de pe 7 decembrie.

Adrian Nour și Ana-Maria Mirică în duet la Vocea României

Vocea României S3E8: Câștigătorii duelurilor

Cea de-a doua rundă de dueluri de la Vocea României a fost difuzată pe 16 noiembrie și a cuprins 10 confruntări. Dintre acestea, două s-au evidențiat cel mai mult: Stela Anița versus Andrei Honghiuc și Ana-Maria Mirică versus Adrian Nour. Toți cei patru concurenți se vor regăsi în line-up etapei live, pierzătorii duelurilor fiind salvați de câte un alt antrenor. S-a realizat astfel un schimb de concurenți între Smiley și Horia Brenciu.

Stela Anița în duel la Vocea României

Stela Anița și Andrei Chermeleu au câștigat duelurile la Vocea României - VIDEO

Perechea soliștilor din trupa Colors in Stereo a depășit etapa duelurilor, mergând mai departe în live-urile de la Vocea României. Stela Anița și Andrei Chermeleu au concurat în echipe diferite, pregătirea lor muzicală spunându-și cuvântul în ediția difuzată pe 16 noiembrie.

Stela Anita la Vocea Romaniei

Vocea României: Stela Anița și Andrei Chermeleu, parteneri în viața de zi cu zi, concurenți la întors toate scaunele

Doi soliști parteneri - Stela Anița și Andrei Chermeleu - concurează la Vocea României din tabere diferite, iar un șofer șochează cu o voce izbitor de asemănătoare cu a lui Pepe. Sezonul al treilea al emisiunii difuzate sâmbăta la ProTV abundă în voci profesioniste.

CLOSE
CLOSE