Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Ștefan Stan

Ștefan Stan este câștigătorul concursului Vocea României, ediția 2011, genul muzical abordat fiind blues-soul.

Desi nu are pregătire muzicală, Ștefan a cântat întotdeauna pentru prieteni și prin baruri sau cafenele, având ocazia să își pună în valoare talentul în cadrul concursului Vocea României.

Primul său album a fost lansat în 2013 și se numește Povestea Mea.

Următoarele evenimente cu Ștefan Stan

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Ștefan Stan

Ștefan Stan

Ștefan Stan a lansat un nou single, "Ne iubim" - LYRIC VIDEO

Stefan Stan, câștigătorul primului sezon al emisiunii Vocea României, a lansat o nouă piesă, intitulată “Ne iubim”. Cu un sound fresh, un mix pop-funky, cel mai nou single Ștefan Stan este lansată sub egida MediaPro Music și este compus și produs de Gabriel Baruta și Cristian Hip (Mosquito).

Sondaj: Voteaza piesa Romaniei la Eurovision 2014

Sondaj Eurovision 2014: Ascultă și votează piesa care vrei să reprezinte România

O nouă ediție Eurovision strânge sub aceeași umbrelă cântăreți și compozitori cu spirit competitiv și dorința de a aduce în România primul trofeu. De la artiști cu experiență precum Mihai Trăistariu, Paula Seling și Ovi, la artiști ”fragezi” precum Ștefan Stan și Cezar Dometi, fiecare mizează pe sensibilizarea publicului printr-o piesă bună, de impact. Ascultă melodiile înscrise până acum și votează-ți favorita.

Ștefan Stan și TeddyK - ”Breathe” (secvență videoclip)

VIDEOCLIP: Ștefan Stan - "Breathe" feat. TeddyK (Eurovision 2014)

Ștefan Stan și TeddyK au lansat videoclipul piesei "Breathe", cu care s-au înscris la Selecția Națională Eurovision 2014. Pentru acest clip, cei doi au colaborat cu Dan Petcan și Zucchero Media. Urmărește clipul în articol.

Eurovision 2014: Ștefan Stan se înscrie cu piesa "Breathe" - AUDIO

Ștefan Stan, câștigătorul primei ediții a emisiunii-concurs "Vocea României", se va înscrie la Eurovision România 2014 cu piesa "Breathe". Melodia este o colaborare cu TeddyK, o tânără artistă aflată la început de carieră. Ascultă piesa în articol.

Ștefan Stan

Ștefan Stan (Vocea României) lansează albumul de debut, "Povestea mea"

Ștefan Stan, câștigătorul primei ediții a emisiunii-concurs "Voce a României", își lanseaza albumul de debut, intitulat "Povestea mea".

Ștefan Bănică la Premiile Muzicale Radio România 2013

Ștefan Bănică, Loredana și Mircea Baniciu, printre câștigătorii Premiilor Muzicale Radio România 2013

Sala Radio a găzduit gala decernării Premiilor Muzicale Radio România 2013. Ștefan Bănică a fost răsfățatul serii. Vezi lista completă a câștigătorilor.

CLOSE
CLOSE