Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

Ștefan Stan

Ștefan Stan este câștigătorul concursului Vocea României, ediția 2011, genul muzical abordat fiind blues-soul.

Desi nu are pregătire muzicală, Ștefan a cântat întotdeauna pentru prieteni și prin baruri sau cafenele, având ocazia să își pună în valoare talentul în cadrul concursului Vocea României.

Primul său album a fost lansat în 2013 și se numește Povestea Mea.

Următoarele evenimente cu Ștefan Stan

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Ștefan Stan

Provocarea starurilor: concurenții se întâlnesc cu cel mai aspru jurat

„Nu aveţi niciun pic de respect faţă de compozitorii şi interpreţii originali!” le-a spus Adrian Daminescu concurenților de la Provocarea starurilor. Vă invităm să aflați mai multe detalii despre următoarea ediție care va putea fi urmărită sâmbătă, de la ora 21:00, la TVR 1.

Andreea Bănică

Cine sunt mentorii noului show "Provocarea starurilor", prezentat de Andreea Bănică

Interpreţii Sanda Ladoşi şi Ştefan Stan şi compozitorul Mihai Alexandru îi vor îndruma pe concurenţi în competiţia muzicală ”Provocarea starurilor”, pe care TVR 1 o lansează la finalul lunii octombrie. Show-ul va fi prezentat de Andreea Bănică.

Ștefan Stan

Ștefan Stan a lansat un nou single, "Ne iubim" - LYRIC VIDEO

Stefan Stan, câștigătorul primului sezon al emisiunii Vocea României, a lansat o nouă piesă, intitulată “Ne iubim”. Cu un sound fresh, un mix pop-funky, cel mai nou single Ștefan Stan este lansată sub egida MediaPro Music și este compus și produs de Gabriel Baruta și Cristian Hip (Mosquito).

Sondaj: Voteaza piesa Romaniei la Eurovision 2014

Sondaj Eurovision 2014: Ascultă și votează piesa care vrei să reprezinte România

O nouă ediție Eurovision strânge sub aceeași umbrelă cântăreți și compozitori cu spirit competitiv și dorința de a aduce în România primul trofeu. De la artiști cu experiență precum Mihai Trăistariu, Paula Seling și Ovi, la artiști ”fragezi” precum Ștefan Stan și Cezar Dometi, fiecare mizează pe sensibilizarea publicului printr-o piesă bună, de impact. Ascultă melodiile înscrise până acum și votează-ți favorita.

Ștefan Stan și TeddyK - ”Breathe” (secvență videoclip)

VIDEOCLIP: Ștefan Stan - "Breathe" feat. TeddyK (Eurovision 2014)

Ștefan Stan și TeddyK au lansat videoclipul piesei "Breathe", cu care s-au înscris la Selecția Națională Eurovision 2014. Pentru acest clip, cei doi au colaborat cu Dan Petcan și Zucchero Media. Urmărește clipul în articol.

Eurovision 2014: Ștefan Stan se înscrie cu piesa "Breathe" - AUDIO

Ștefan Stan, câștigătorul primei ediții a emisiunii-concurs "Vocea României", se va înscrie la Eurovision România 2014 cu piesa "Breathe". Melodia este o colaborare cu TeddyK, o tânără artistă aflată la început de carieră. Ascultă piesa în articol.

Ștefan Stan

Ștefan Stan (Vocea României) lansează albumul de debut, "Povestea mea"

Ștefan Stan, câștigătorul primei ediții a emisiunii-concurs "Voce a României", își lanseaza albumul de debut, intitulat "Povestea mea".

Ștefan Bănică la Premiile Muzicale Radio România 2013

Ștefan Bănică, Loredana și Mircea Baniciu, printre câștigătorii Premiilor Muzicale Radio România 2013

Sala Radio a găzduit gala decernării Premiilor Muzicale Radio România 2013. Ștefan Bănică a fost răsfățatul serii. Vezi lista completă a câștigătorilor.

CLOSE
CLOSE