Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019

Steelborn

Următoarele evenimente cu Steelborn

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Steelborn

Secvență din videoclipul STEELBORN - Rătăcesc

STEELBORN - Rătăcesc

STEELBORN a lansat videoclipul "Rătăcesc", primul material înregistrat cu noua solistă, Maria Grosu. Piesa a fost produsă de Adrian Ciuplea de la Vița de vie, care a participat și la înregistrări, cântând la violoncel.

Steelborn cauta solist si chitarist

Steelborn face preselecție pentru posturile de solist și chitarist

Dupa plecarea solistei Aura Dănciulescu și a chitaristului Mihai Dănciulescu, trupa Steelborn cauta inlocuitori. Doritorii pot descarca negativele de pe pagina oficial și pot inregistra demo-uri.

Trupa Steelborn

Steelborn a lansat single-ul – Eu...zbor - AUDIO

Eu...zbor este cel mai nou single lansat de Steelborn. Piesa parcă este o declarație de iubire din partea solistei, Aura către soțul său, chitaristul grupului, Mihai.

STEELBORN în Piața Sfatului din Brașov (de la stânga la dreapta: Mihai Danciulescu, Catalin Gurau, Aura Pohoata, Robert Munean și Alex Botezatu)

Concertul complet STEELBORN de la Ursus Evolution - VIDEO

InfoMusic vă propune să urmăriți înregistrarea video a recitalului STEELBORN din cadrul Ursus Evolution Brașov. Concertul a avut loc sâmbătă, 28 iulie în Piața Sfatului. Materialul de 30 minute poate fi vizionat la calitate FullHD. Cele 7 melodii interpretate fac parte de pe albumul “Trup de apă”.

Trupa Steelborn

STEELBORN la URSUS Evolution în Brașov

STEELBORN va cânta sâmbătă, 28 iulie în Piața Sfatului din Brașov, în cadrul Ursus Evolution. Trupa își promovează LP-ul “Trup de apă”, iar concertul va începe la ora 17.00.

Steelborn în concertul de lansare Trup de apă (Jukebox, 22 martie 2012)

Steelborn anunță două concerte noi în provincie

Rockerii de la Steelborn se implică serios în promovarea primului lor disc. Aura Pohoață, Mihai Dănciulescu, Robert Munean, Alex Botezatu și Cătălin Gurău vor concerta la sfârșitul lunii la Târgoviște... Continuare »

Steelborn în concertul de lansare Trup de apă (Jukebox, 22 martie 2012)

Rock energic cu Steelborn

Se ia trupa Steelborn, se adaugă un public entuziast şi foarte receptiv, aplauze, emoţii, invitaţi speciali şi rock cât cuprinde. Se agită totul foarte bine şi se aşează în Jukebox.... Continuare »

Concert Steelborn în Jukebox, 22 martie 2012

Steelborn a marcat lansarea primului album "Trup de apă" printr-un concert organizat pe 22 martie 2012 în clubul Jukebox. Alături de Aura, Alex, Cătălin, Mihai și Robert au urcat pe... Continuare »

SteelBorn

Steelborn va lansa albumul Trup de apă în Jukebox

Formaţia Steelborn va concerta pe 22 martie în clubul Jukebox Venue din Bucureşti. În cadrul evenimentului va fi lansat şi albumul de debut al formaţiei - Trup de apă. Pe... Continuare »

CLOSE
CLOSE