Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Ștefan Bănică
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
eMAGIA Sarbatorilor: Alege darurile potrivite la cele mai bune prețuri!

Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheata din Sankt Petersburg

Conceptul de balet pe gheață a fost creat în 1967 de coregraful Konstantin Boyarsky, care a avut ideea de a transpune arta baletului clasic de pe scenă pe pationar, combinand baletul cu patinajul artistic. Succesul a venit la scurt timp atât din partea publicului, cât şi a criticilor, care au apreciat munca deopotrivă complexă şi îndelungată de adaptare a elementelor de balet clasic pentru patinaj. A luat astfel ființă Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheață din Sankt Petersburg, care este și în prezent singurul ansamblu de balet pe gheață cu drepturi pentru această denumire. Ansamblul numără aproximativ 80 de balerini patinatori, mulți campioni europeni, mondiali sau olimpici la patinaj artistic, majoritatea maeștri ai sportului în Rusia. Din 1995, ansamblul a susținut sute de reprezentanții pe scene de operă și teatru din întreaga lume – SUA, Canada, China, Coreea de Sud, Taiwan, Columbia, Argentina, Olanda, Germania, Spania, Portugalia, Grecia, Irlanda, România, Turcia, Elveția și altele.

Următoarele evenimente cu Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheata din Sankt Petersburg


INFO & BILETE CONCERT

INFO & BILETE CONCERT

Știri despre Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheata din Sankt Petersburg

RECENZIE: Lacul Lebedelor pe gheață – Pastelul magic al poveștilor

Felul în care se poate transforma un spațiu este miraculos, mai ales când vorbim despre un spațiu de spectacol și atmosfera care trebuie transmisă publicului pe parcursul diferitelor reprezentații. Astfel am observat uimiți cum s-a transformat Sala Palatului dintr-o sală cu atmosferă plată și întunecată într-un tărâm de poveste, datorită decorului care a însoțit spectacolul de balet pe gheață “Lacul Lebedelor”.

Lacul Lebedelor pe gheață - București, Sala Palatului, 18 ianuarie 2014

POZE: Lacul Lebedelor pe gheață - Sala Palatului, 18 ianuarie 2014

Urmărește galeria foto de la spectacolul "Lacul Lebedelor pe gheață" ce a avut loc la Sala Palatului, sâmbătă, 18 ianuarie 2014. Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheață din Sankt Petersburg a oferit publicului bucureștean un spectacol feeric, pozele fiind sugestive. Scena Sălii Palatului a înghețat la propriu, susținând 2,5 tone de gheață. Baletul pe Gheață din Sankt Petersburg este singurul din lume care îmbină baletul clasic cu feeria spectacolului pe gheață.

CLOSE
CLOSE