Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Spice Girls

Spice Girls Spice Girls este o trupă pop din Marea Britanie, înființată în 1994. Este formată din 5 membre: Geri Halliwell, Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton și Melanie Chisholm. Single-ul de debut, "Wannabe", a oferit formației o ascensiune rapidă, acestea devenind cunoscute la nivel internațioal. Deși au avut o carieră scurtă, cu doar trei albume lansate, Spice Girls a devenit grupul muzical (alcătuit numai din fete) cu cele mai mari vânzări încasate la nivel internațional.

Geri Halliwell a părăsit trupa în 1998 din cauza tensiunilor din grup și a oboselii acumulate în turnee. Doi ani mai târziu, celelalte patru membre din formație au declarat că vor lua o pauză și se vor concentra pe carierele personale.

De-a lungul anilor au avut mai multe reuniuni, iar în 2018 au anunțat că vor susține o serie de concerte în Irlanda și Marea Britanie, însă Victoria Beckham nu le va însoți.

Spice Girls rămâne una dintre cele mai de succes proiecte muzicale din anii ’90, reușind să inspire o întreagă generație. Conform Rolling Stone, "Scary, Baby, Ginger, Posh și Sporty sunt cele mai cunoscute nume dintr-o trupă, la nivel global, după John, Paul, George și Ringo". Astfel, Spice Girls devine cel mai mare succes pop din Marea Britanie de la trupa Beatles și până în prezent.

Următoarele evenimente cu Spice Girls

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Spice Girls

Spice Girls 2019 Reunion

Reuniunea Spice Girls trezește reacții contradictorii după concertul din Dublin

Binecunoscuta trupă Spice Girls, care a activat cu succes în a doua parte a anilor '90, urmează trendul reunirilor după ani de la despărțire și urcă pe scenă în deschiderea turneului de reunire "Spiceworld". Concertul de pe stadionul din Dublin a stârnit reacții contradictorii în rândul fanilor prezenți în public. Aflați mai multe detalii în articol.

Spice Girls reuniune 2019

Va apărea un film animat despre trupa Spice Girls

Managerul "fetelor Spice" a confirmat într-un interviu acordat publicației Billboard că pe lângă turneul de reuniune mai urmează și alte surprize.

Spice Girls reuniune 2019

Spice Girls au refuzat un contract de 80 de milioane de lire sterline

Trupa a primit o ofertă de a susține un turneu în Statele Unite, însă fetele de la Spice Girls au refuzat și urmează să cânte doar în Marea Britanie și Irlanda în vara anului 2019.

Spice Girls reuniune 2019

Cei mai căutați artiști pe Google din 2018

Conform statisticilor anuale din Google Search, Childish Gambino, Cardi B sau Kendrick Lamar se numără printre cei mai căutați muzicieni din 2018. Mai multe detalii puteți afla din articol.

Spice Girls reuniune 2019

Victoria Beckham nu va însoți trupa Spice Girls în turneu

Spice Girls au anunțat de curând marea revenire, printr-un turneu în Marea Britaie. Doar patru dintre cele cinci membre ale formației vor urca pe scenă, Victoria Beckham declarând că nu le va însoți.

Spice Girls reuniune 2019

Trupa Spice Girls s-a reunit şi anunţă un turneu pentru 2019

După câteva teasere în presa britanică, trupa Spice Girls a anunţat marea sa reuniune şi un turneu programat pentru anul 2019. E vorba despre o reuniune parţială, pentru că din cele 5 membre ale grupului, doar 4 au confirmat reuniunea.

The Spice Girls se vor reuni și s-au pus de acord în legătură cu noile proiecte

După ce s-au vehiculat mai multe încercări de reunire a trupei Spice Girls, iată că fostele componente s-au întâlnit pentru a plănui reîntoarcerea mult așteptată, oferind o declarație oficială. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Trupa Spice Girls va reveni în 2018 cu un album nou

Fetele de la Spice Girls se pregătesc să se reunească în 2018 și ar putea lansa un nou album. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Spice Girls se reunește cu un alt nume de trupă - „GEM”

Mel B, Geri Halliwell și Emma Bunton vor cânta din nou împreună, folosind un alt nume de trupă - „GEM”. Cele trei membre Spice Girls pregătesc o serie de surprize pentru fanii grupului, iar una dintre acestea ar putea fi chiar o piesă nouă.

Un hit Spice Girls a devenit imnul unei campanii care susține egalitatea între femei și bărbați

O nouă campanie denumită #WhatIReallyReallyWant a fost inițiată la începutul acestei veri și urmărește obținerea egalității de drepturi între femei și bărbați. Un videoclip de promovare al proiectului a fost realizat recent, iar imnul acestuia este hitul - „Wannabe”, al trupei Spice Girls.

Victoria Beckham și Melanie C vor fi înlocuite în trupa Spice Girls

Spice Girls nu renunță la ideea unui turneu aniversar, chiar dacă Victoria Beckham și Melanie C nu sunt de acord să participe. În cele din urmă, membrele trupei britanice au decis să le înlocuiască pe cele două cu alte artiste.

Mel C nu vrea să se întoarcă în trupa Spice Girls

Spice Girls încă discută despre un turneu de reuniune, însă Mel C și Victoria Beckham refuză să se întoarcă în trupă. Există posibilitatea ca Spice Girls să plece în turneu în formula de trio, însă mai multe detalii puteți afla din articol.

Spice Girls

Mel B doreşte ca Spice Girls să se reunească la cea de-a 20-a aniversare

Trupa Spice Girls va aniversa în curând 20 de ani, iar Mel B nu vrea să lase această ocazie să treacă, fără să o celebreze alături de colegele ei. Detalii despre o posibilă reuniune în articol.

Melanie C

Melanie C (Ex-Spice Girls) vrea să înregistreze un nou album solo

Fosta membră Spice Girls, Melanie C, își dorește să se întoarcă în studioul de înregistrări, mărturisind într-un interviu că îi este dor să lucreze la un proiect solo. Artista britanică a lansat ultimul material discografic în 2012.

Spice Girls la premiera Viva Forever

Spice Girls din nou împreună la premiera musicalului Viva Forever - VIDEO

Trupa Spice Girls a fost prezentă în formulă completă la premiera Viva Forever, un musical ce include multe dintre piesele cunoscute ale formației. Sporty Spice (Melanie C), Scary (Melanie B), Baby (Emma Bunton) și Ginger (Geri Halliwell) au vorbit cu mult entuziasm despre acest proiect, Posh (Victoria Bekham) fiind mai curând reținută și distantă.

Imaginea aeriană a Arenei Olimpice din Londra, stadionul ilustrând steagul britanic

Inchiderea Jocurilor Olimpice: Spice Girls reunite, Brian May și Roger Taylor de la Queen alături de Jessie J

FOTO - Jocurile Olimpice de la Londra s-au incheiat cu o festivitate grandioasă ce a reunit numerosi artiști internaționali precum Spice Girls, Brian May, Roger Taylor, Jessie J, George Michael, Pet Shop Boys, Liam Gallagher, Muse și The Who. Fetele de la Spice Girls s-au reunit de ocazie, iar Jessie J a cântat alături de Queen imnul We Will Rock You. Vezi cum a fost intreaga ceremonie.

geri-halliwell

Geri Halliwell revine pe scenă cu un album nou

Geri Halliwell, fosta membră Spice Girls, plănuieşte să revină pe scena muzicală prin lansarea unui nou album în 2011. Cântăreaţa a părăsit formaţia în 1998 şi a început o carieră... Continuare »

CLOSE
CLOSE