Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Sonny Flame

Următoarele evenimente cu Sonny Flame

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Sonny Flame

Boier Bibescu feat. Sonny Flame - Batman și Superman

Boier Bibescu feat. Sonny Flame - Batman și Superman

În ton cu premierele cinematografice, Boier Bibescu lansează "Batman și Superman", o piesă veselă, realizată în colaborare cu Sonny Flame.

Sonny Flame promovându-și single-ul "Pune-mă-n cap"

Noul fix al lui Sonny Flame: "Pune-mă-n cap"

Sonny Flame a lansat single-ul "Pune-mă-n cap", un vis sau un fix ce va fi adoptat de tinerii dornici de distracție în această vară. Piesa poate fi ascultată pe InfoMusic.ro.

Secvență din videoclipul Tara feat. Sonny Flame - "Poc"

Tara și Sonny Flame fac POC! - VIDEOCLIP

Sonny Flame a colaborat cu cântăreața Tara pentru piesa acesteia, "Poc". Un videoclip provocator, filmat pe plajele Mării Negre, a fost lansat de MAAN Studio și CAT Music.

Secvență clip Sonny Flame - "Vin"

Sonny Flame a lansat, la cererea fanilor, clipul "Vin" - VIDEOCLIP

Sonny Flame a ascultat de dorința fanilor și a lansat clipul piesei "Vin". Filmările au avut loc în Republica Dominicană și nu au fost lipsite de peripeții.

Sonny Flame

Sonny Flame, câștigător la Gala Romanian Top Hit 2011

Sonny Flame, nume cunoscut în sfera clubberilor autohtoni a câştigat premiul Best Clubbing Show la Gala Romanian Top Hits 2011 ce s-a desfăşurat la Bacău. Trofeul i-a fost înmânat de... Continuare »

CLOSE
CLOSE