Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Solistul The Cure, Robert SmithPoze concert The Cure în Piața Constituției din București pe 22 iulie 2019 INFO CONCERT:
Creative Fest 2019
Poze concert Bon Jovi în Piața Constituției din București pe 21 iulie 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Snow Patrol

Următoarele evenimente cu Snow Patrol

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Snow Patrol

Videoclip What If This Is All the Love You Ever Get

Snow Patrol - What If This Is All The Love You Ever Get?

Snow Patrol a lansat "What If This Is All The Love You Ever Get", al treilea single de pe viitorul său album. Melodia soseşte împreună cu un videoclip visător, cu un concept foarte simplu: un muzician e naufragiat în mijlocul mării, singur cu gândurile sale. Vă invităm să îl urmăriţi în cadrul acestui articol.

Snow Patrol - Life On Earth

Snow Patrol a lansat o nouă piesă cu videoclip - "Life On Earth". Melodia este extrasă de pe albumul "Wildness" ce va fi lansat pe 25 mai 2018.

Videoclip Snow Patrol Don't Give In

Snow Patrol - Don't Give In

Snow Patrol revine după 7 ani de pauză cu single-ul "Don't Give In". O baladă sentimentală cu o voce care ţi se pune direct pe suflet, această melodie a primit un videoclip clasic, în care vedem formaţia cântând noua piesă. Vă recomandăm să vizionaţi clipul mai jos.

Gary Lightbody (voce Snow Patrol) - filmări Game Of Thrones

Solistul de la Snow Patrol joacă în Urzeala Tronurilor - VEZI FOTO

Solistul de la Snow Patrol a filmat recent pentru un episod din celebrul serial de televiziune Game Of Thrones sau Urzeala Tronurilor cum este cunoscut la noi.

Snow Patrol

Snow Patrol - New York (videoclip)

Snow Patrol a lansat videoclipul single-ului New York, extras de pe albumul Fallen Empires lansat anul trecut în iulie. Vorbind despre melodie, Gary Lightbody, solistul trupei a declarat: "Am încercat... Continuare »

Află care au fost cei mai de succes artiști în 2011! – VEZI TOP

Coldplay, Noel Gallagher și Florence And The Machine au fost cei mai vânduți artiști rock în 2011. Potrivit The Official Charts Company, single-ul ”Paradise” al lui Coldplay a fost anul trecut cel mai de... Continuare »

Snow Patrol - In The End Video

Snow Patrol a lansat clipul ”In The End” - VIDEO

Snow Patrol a lansat un nou videoclip, pe care îl puteți vedea mai jos. Clipul a fost realizat pentru piesa ”In The End”, cel de-al patrulea single extras de pe... Continuare »

Denumirile trupelor rock înainte să ajungă celebre

Așa cum titlul și coperta pot influența succesul unor cărți, tot așa numele alese de trupe pot determina evoluția acestora. Multe formații rock apreciate astăzi de milioane de fani au... Continuare »

Snow Patrol

CLIPUL ZILEI: Snow Patrol - This Isn't Everything You Are

Trupa Snow Patrol a pus pe internet videoclipul melodiei This Isn't Everything You Are, al doilea single extras de pe albumul Fallen Empires care va fi lansat pe 14 noiembrie... Continuare »

Snow Patrol a lansat un nou clip (Video)

Cei de la Snow Patrol au postat pe internet videoclipul pentru noul lor single, ”Called Out In The Dark”. Acesta va fi inclus pe viitorul EP al trupei, ce va... Continuare »

Snow Patrol

Snow Patrol- Called Out In The Dark (audio)

Trupa Snow Patrol a lansat piesa "Called Out In The Dark". Melodia face parte de pe albumul cu numărul şase semnat de formaţie, material ce va apărea pe piaţă ca... Continuare »

CLOSE
CLOSE