Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Jarboe: "Întotdeauna, eu nu sunt altcineva decât Jarboe" INFO CONCERT:
Massive Attack
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Foreigner

Snoop Dogg

Următoarele evenimente cu Snoop Dogg

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Snoop Dogg

Snoop Dogg

Snoop Dogg va lansa un nou album, "Make America Crip Again"

Snoop Dogg a anunțat că urmează să lanseze un nou album denumit "Make America Crip Again". Rapper-ul l-a atacat dur pe președintele Donald Trump în ultimul lui videoclip.

Videoclip Snoop Dogg Revolution

Snoop Dogg feat. October London - Revolution

Atunci când Snoop Dogg nu prezintă emisiuni despre animale în cadrul showului lui Jimmy Kimmel, lansează melodii cu mesaj social puternic. Este şi cazul noului single, "Revolution", colaborare cu October London, care primeşte videoclip mai jos.

Videoclip Snoop Dogg Lavender

Snoop Dogg - Lavender

Snoop Dogg a găsit calea spre viralitate în aceste zile, prin lansarea videoclipului "Lavender". Acesta ilustrează în mod controversat piesa, care e un remix la single-ul electro-psych realizat de BadBadNotGood şi Kaytranada. Controversa apare atunci când un clovn arătând ca Donald Trump e împuşcat de Snoop Dogg.

Snoop Dogg - Legend

Rapperul american Snoop Dogg a lansat videoclipul oficial pentru piesa "Legend", extrasă de pe albumul "Coolaid". Discul era lansat anul trecut, ajungând pe locul 40 în Billboard Top 200. Acest clip are alura unui film de groază sau măcar thriller, contribuind şi machiajele lui Snoop şi ale dansatorilor.

Snoop Dogg feat. Wiz Khalifa - Kush Ups

Snoop Dogg a colaborat cu Wiz Khalifa pentru o nouă piesă „Kush Ups”, care să intre în rândul imnurilor pentru iarbă făcute de rapper. Noul material este disponibil în articol.

Dr. Dre lansează un album nou după 16 ani

Fanii lui Dr. Dre pot sărbători un eveniment mult-așteptat, lansarea unui nou album, după 16 ani în care Dre a jucat rolul omului din umbră pentru alți artiști, lăsând deoparte producțiile proprii. Noul album va fi de fapt un soundtrack pentru filmul care urmează a fi lansat la jumătatea lunii august, Straight Outta Compton.

Snoop Dogg - California Roll ft. Stevie Wonder, Pharrell Williams

Snoop Dogg - California Roll ft. Stevie Wonder, Pharrell Williams

Snoop Dog a lansat videoclipul noului single ”California Roll” alături de două nume grele ale industriei muzicale: Stevie Wonder și Pharrell Williams. Piesa promovată este extrasă de pe cel mai recent album al rapperului, "Bush".

Snoop Dogg - Peaches N Cream ft. Charlie Wilson

Snoop Dogg - Peaches N Cream ft. Charlie Wilson

Snoop Dog a lansat videoclipul noului single ”Peaches N Cream” alături de artistul R&B Charlie Wilson. Piesa promovată este extrasă de pe cel mai recent album al rapperului, "Bush".

Snoop Dogg si Dam-Funk

Snoop Dogg devine Snoopzilla pentru un proiect de muzică funk - AUDIO

Snoop Dogg renunță la reggae în favoarea muzicii funk. Artistul are un nou proiect realizat în colaborare cu producătorul Dam-Funk, pe care îl lansează în decembrie.

Eddie Murphy - "Red Light" feat. Snoop Lion

Eddie Murphy a lansat "Red Light" feat Snoop Lion - VIDEOCLIP

Eddie Murphy a lansat videoclipul piesei "Red Light", o melodie cu frecvențe reggae ce marchează prima colaborare a actorului american cu Snoop Lion. Piesa va fi inclusă pe un nou album Eddie Murphy, intitulat "9".

Eddie Murphy - "Red Light"

Eddie Murphy a înregistrat o piesă reggae cu Snoop Lion - AUDIO

Eddie Murphy știe să-și întrețină publicul, indiferent dacă joacă în filme de comedie sau compune muzică. Recent, actorul american a lansat o piesă reggae în colaborare cu Snoop Lion. Single-ul se numește "Red Light" și are un sound similar stilului Bob Marley. Piesa va fi inclusă pe un nou album Eddie Murphy, intitulat "9".

Snoop Lion - The Good Good (secvență clip)

Snoop Lion (a.k.a Snoop Dogg) a lansat "The Good Good" - VIDEOCLIP

Snoop Lion continuă seria single-urilor reggae lansând "The Good Good". Extrasă de pe albumul “Reincarnated”, piesa este o colabaorare cu Iza Lach. În videoclip apar Shante "BossLady", Cori B, Corde "Spank", Cordell "Rook", membri ai familiei lui Snoop, precum și artista de muzică R&B Mali Nicole.

Secvență clip Snoop Lion - "Torn Apart" feat. Rita Ora

Snoop Lion și Rita Ora petrec în Thailanda în "Torn Apart" - VIDEOCLIP

În noul clip "Torn Apart" Snoop Lion și Rita Ora petrec o vacanță împreună în Thailanda, unde călăresc elefanți și dansează cu localnicii pe plajă - VIDEO

Snoop Lion și Miley Cyrus

Snoop Lion și Miley Cyrus au lansat "Ashtrays and Heartbreaks" - VIDEOCLIP

Snoop Lion a lansat videoclipul noului single, "Ashtrays and Heartbreaks", cântat în colaborare cu Miley Cyrus. Single-ul este extras de pe "Reincarnated".

Snoop Lion - La La La Video

Snoop Lion a lansat primul clip, La La La - VIDEOCLIP

Snoop a lansat clipul La La La, primul sub numele de Snoop Lion. Artistul renunță la pistoale, bani, femei dezbrăcate și apare înconjurat de copii costumați în animale.

Snoop Lion - La La La

Snoop renunță la Dogg și devine Lion - AUDIO

Snoop Dogg se reinventează și renunță la ”Dogg” în favoarea numelui ”Lion”. Schimbarea de nume marchează trecerea de la hip hop la reggae, pe care artistul o face pe noul său album, Reincarnated. Primul single extras se intitulează La La La.

sziget-festival-2012

Snoop Dogg, Leftfield și Sum 41 la Sziget Festival Ungaria 2012

Cele mai noi confirmări la Sziget Festival 2012 sunt celebrul rapper Snoop Dogg, Sum 41, Leftfield și SebastianAn. Ediția de anul acesta se desfășoară în perioada 6 – 13 august 2012, în aceeași locație – Budapesta.

Willie Nelson - Just Breathe Video

Willie Nelson - Just Breathe - VIDEOCLIP

Celebrul cântăreț de country, Willie Nelson a plecat într-o călătorie cu fiul său Lukas în noul videoclip Breathe.

Gorillaz

Gorillaz va lansa o colecție de single-uri

Gorillaz se pregătește să aniverseze 10 ani de la înființare. Cu această ocazie Gorillaz va lansa o colecție cu cele mai bune single-uri, cu videoclipuri și cu remix-uri. Aceasta se... Continuare »

Nunta dintre Jamie Hince si Kate Moss (sursa foto Mirror.co.uk.)

Jamie Hince de la The Kills s-a căsătorit cu Kate Moss (Foto)

Chitaristul de la The Kills, Jamie Hince și fotomedelul Kate Moss s-au căsătorit vineri, întâi iulie. Cununia religioasă ce a avut loc la Biserica Saint Peter din Southrop, a fost... Continuare »

CLOSE
CLOSE