Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie

Skunk Anansie

Următoarele evenimente cu Skunk Anansie

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Skunk Anansie

Skunk Anansie - What You Do For Love

Skunk Anansie - What You Do For Love

Trupa britanică Skunk Anansie a lansat un videoclip cu imagini din turneu pentru noul single "What You Do For Love". Melodia vine după o pauză de trei ani de la apariția discului ”Anarchytecture”.

Skunk Anansie - Victim

Skunk Anansie - Victim

Skunk Anansie a lansat videoclipul noului single ”Victim”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Anarchytecture”, lansat în ianuarie 2016.

Skunk Anasie - Death to the Lovers

Skunk Anansie - Death to the Lovers

Skunk Anansie a lansat videoclipul noului single ”Death to the Lovers”. Piesa este extrasă de pe cel de-al 6-lea album de studio al formației, ”Anarchytecture”.

Skunk Anansie - "This Is Not A Game" single

Skunk Anansie a lansat "This Is Not A Game", în care vorbește despre corupția financiară - VIDEOCLIP

Skunk Anansie a lansat clipul noului single, "This Is Not A Game", în care își exprimă liberă părerea despre corupția financiară.

Skunk Anansie - I Hope You Get To Meet Your Hero Video

Skunk Anansie a lansat clipul I Hope You Get To Meet Your Hero - VIDEOCLIP

Skunk Anansie a lansat clipul I Hope You Get To Meet Your Hero, piesa preferată a formației de pe noul album Black Traffic. Single-ul va disponibil în luna noiembrie.

Skunk Anansie

Decăderea clasei politice, surprinsă în noul single Skunk Anansie - VEZI VIDEO

Skunk Anansie se pregătește să lanseze noul material discografic, Black Traffic. Până la apariția albumului, grupul a dezvăluit deja 2 piese de pe disc, Sad Sad Sad și I Believed In You.

Skunk Anansie in concert la BESTFEST (1 iulie 2011)

Skunk Anansie revine cu albumul Black Traffic

După 2 ani, Skunk Anansie anunță noul album Black Traffic în septembrie. Primul material lansat independent de grup este preferatul solistei Skin și reprezintă reinventarea trupei.

Sarmalele Reci vin la Bestfest 2011

Prezențe românești la B'Estfest 2011!

Primele prezențe românești de la B'Estfest 2011 sunt: Șuie Paparude, OCS, Travka, Magnolia, Coma și Sarmalele Reci. B’Estfest se mută anul acesta la iarbă verde în comuna Tunari, transformându-se într-o... Continuare »

Festivalul B'Estfest 2011

Lasertag, pictură pe tricouri și book corner la B’Estfest 2011!

Tabăra organizată cu ocazia festivalului B’Estfest 2011 vine cu foarte multe surprize pe lângă mult-așteptatele concerte. Astfel în zonele de Playground, Lake Lounge și Arts&Crafts publicul se va putea delecta... Continuare »

Rock the city 2011

Festivalurile anului 2011 în România

Am centralizat pentru voi cele mai importante festivaluri ale anului 2011 în România. La Mania Festival 2011 28 aprilie – 1 mai 2011 – Mamaia, Constanța Line-up: Sasha, Luciano, Lee... Continuare »

Spirit of Burgas 2011

Moby, Skunk Anansie şi Deftones live la Spirit of Burgas 2011

Spirit of Burgas 2011 va avea loc în perioada 13-15 august pe litoralul bulgăresc al Mării Negre. Aflat la cea de-a IV-a ediţie, festivalul se află deja printre cele mai... Continuare »

TheAsianDubFoundation

Asian Dub Foundation, noul nume confirmat la B'EstFest 2011

După Skunk Anansie și Pendulum, Asian Dub Foundation este cel mai nou nume confirmat în line-up-ul B’EstFest 2011. Grupul va concerta în cea de a doua zi a festivalului, pe... Continuare »

skunk_anasie

B’ESTFEST revine în 2011!

După un an de pauză, B’ESTFEST revine în 2011 într-o locație din Pipera-Tunari. Desfășurat pe 1,2 și 3 iulie, B’ESTFEST va dispune și de un spațiu de campare destinat publicului,... Continuare »

Skunk_Anansie

Concert Skunk Anansie la București, pe 1 iulie!

Britanicii de la Skunk Anansie au anunțat pe site-ul lor că vor veni la București pe 1 iulie 2011 pentru un concert în cadrul Festivalului B'EstFest 2011. Concertul Skunk Anansie... Continuare »

CLOSE
CLOSE