Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Sivu

Sivu este un tânăr solist-compozitor de 26 ani din Cambridge, Marea Britanie al cărui nume de scenă semnifică numele său de familie, tradus în limba finlandeză. Sivu interpretează un indie-pop sofisticat şi captivant, presărat pe alocuri cu tonalităţi “dark” subtile. Artistul este comparat stilistic cu nume ca alt-J, Gotye sau Wild Beasts şi este considerat unul dintre cei mai promiţători debutanţi din industria muzicală britanică.

Artistul a început să lucreze la primele sale compoziţii solo în 2011, având ulterior şansa de a-l întâlni pe Charlie Andrew, producătorul cunoscutei trupe alt-J, care i-a definit şi perfecţionat sunetul caracteristic. Primul single din carieră este ”Better Man Than He”, apărut la începutul lui 2013, în al cărui videoclip, devenit viral, Sivu cântă printr-un scanner tomograf. Albumul de debut, ”Something On High”, a fost lansat în octombrie 2014 şi este un soundtrack admirabil al perioadei de adaptare într-un oraş nou (Londra), al maturizării timpurii şi, nu în ultimul rând, al procesului anevoios al cunoaşterii de sine.

Următoarele evenimente cu Sivu

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Sivu

Sivu: "Mi-ar plăcea să îmi transform muzica în film"

Sivu este un artist britanic a cărui muzică face parte din curentul Indie rock, la care se adaugă, bineînțeles, amprenta personală experimentală. Sivu se va afla în București pe data de 16 aprilie pentru un concert în clubul Colectiv. Iată ce ne-a povestit Sivu despre el în interviul pe care a acceptat să ni-l ofere.

CLOSE
CLOSE