Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 ELIZA G (Italia) câștigătoarea Cerbului de Aur 2019ELIZA G din Italia a câștigat trofeul Cerbul de Aur 2019 - VEZI LISTA CÂȘTIGĂTORILOR Ronan KeatingCerbul de Aur 2019: Programul Galei de sâmbătă, recital Ronan Keating Poze Cerbul de Aur 2019: concert Irina Rimes INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Poze Cerbul de Aur 2019: concert Emeli Sandé VIDEO: Cover după Metallica la Cerbul de Aur 2019 - Colaborare aparte Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye

Sinead O'Connor

Următoarele evenimente cu Sinead O'Connor

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Sinead O'Connor

Sinead O'Conner

Sinead O'Connor, înșelată de impresar: "Așa merg lucrurile în industria muzicală"

Sinead O'Connor a făcut public un document prin care își anunță impresarul că va fi dat în judecată. Conform cifrelor indicate de artistă, Sinead a fost plătită cu 500 de euro pentru 3 concerte, în vreme ce impresarul a încasat 11,700 de euro.

Sinead O'Connor

Sinead O'Connor - "8 Good Reasons" - AUDIO

Sinead O'Connor își pune inima pe un taler și disecă fiecare emoție survenită în urma activității sale de artist. "8 Good Reasons" este un testimonial, ce vorbește despre felul în care industria muzicală a făcut-o ”să-și piardă capul”, toți cei implicați în evoluția carierei sale dorind să obțină câte ceva de pe urma ei.

Sinead O'Connor - Take Me To Church

Sinead O'Connor - Take Me To Church

Sinead O'Connor închide definitv capitolul vulnerabilitate prin noul single "Take Me To Church". Hitul "Nothing Compares To You" este episodul din tinerețe pe care Sinead O'Connor îl îngroapă în trecut odată cu lansarea acestui videoclip.

Sinead O'Connor lansează albumul "The Vishnu Room"

Vești bune pentru fanii solistei irlandeze Sinead O'Connor. Controversata cântăreața a anunțat că noul material discografic poartă numele "The Vishnu Room" și va fi lansat pe 12 august prin intermediul celor de la Nettwerk Music Group.

Sinead O'Conner

Sinead O'Connor: Miley Cyrus este o victimă a deteriorării industriei muzicale

După un schimb de replici tăios ce a ajuns până la amenințări cu luarea de măsuri legale, Sinead O'Connor încheie conflictul cu Miley Cyrus. Într-un interviu acordat unui post de televiziune irlandez, Sinead a concluzionat că Miley nu este decât o victimă colaterală în procesul de deteriorare a industriei muzicale. În acest context, artista îi arată cu degetul pe Simon Cowell și Louis Walsh, susținând că aceștia au "asasinat rock and roll-ul".

Miley Cyrus / Sinead O'Connor

Sinead O'Connor o sfătuiește pe Miley Cyrus să nu se prostitueze

Miley Cyrus este sfătuită de Sinead O'Connor să nu lase industria muzicală să o convingă să se prostitueze. Într-o scrisoarea deschisă, artista cunoscută pentru single-ul "Nothing Compares 2 U" vorbește pe un ton părintesc despre influența negativă a celor din business, avertizând-o pe Miley că managerilor, în general, nu le pasă de artiști, fiind interesați de fapt doar de profit.

Sinead O'Conner

Sinead O'Connor îl felicită pe Papa Benedict pentru decizia de a demisiona

Deși subiectul demisiei lui Papa Benedict este unul sensibil, Sinead O'Connor a ținut să îl felicite public pentru decizia luată.

Sinead O'Connor

Sinead O'Connor este de nerecunoscut

Apariţia lui Sinead O'Connor în cadrul Festivalului Internaţional Pavilion Theatre din Manchester de week-endul trecut a şocat pe toată lumea. Fosta frumuseţe a anilor '90 s-a îngrăşat vizibil şi şi-a... Continuare »

CLOSE
CLOSE