Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Shania Twain

Următoarele evenimente cu Shania Twain

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Shania Twain

Shania Twain (captură ecran)

Shania Twain a fost acompaniată de calul său într-un duet pentru The Academy of Country Music Awards

Shania Twain a cântat într-o variantă acustică două dintre piesele sale celebre, "Honey, I'm Home" și "Man! I Feel Like A Woman".

Videoclip Shania Twain Swingin With My Eyes Closed

Shania Twain - Swingin' With My Eyes Closed

Shania Twain tocmai a lansat noul său album, "Now" şi odată cu acesta şi un nou videoclip. A primit un clip piesa "Swingin' With My Eyes Closed", în regia lui Jennifer Massaux. Shania apare într-o rochie transparentă, în tandem cu o serie de dansatori talentaţi.

Shania Twain

Shania Twain - We Got Something They Don't

Shania Twain a lansat un video cu versuri pentru noua piesă "We Got Something They Don't". Single-ul este extras de pe albumul ”Now”, așteptat pe piață la sfârșitul lunii septembrie.

Shania Twain - Life's About To Get Good

Shania Twain - Life's About To Get Good

Shania Twain a lansat videoclipul noului single ”Life's About To Get Good”. Debordând de optimism, artista canadiană îmbracă încă o dată emblematica sa ținută din clipul ”Man! I Feel Like A Woman”.

Lyric video Shania Twain Poor Me

Shania Twain - Poor Me

Shania Twain a revenit după o pauză de lansări muzicale în luna mai a acestui an, cu piesa "Life's About to Get Good". După acel imn optimist artista ne prezintă un single nou, "Poor Me", prin care renunţă la country şi trece la un pop cu influenţe electronice.

Shania Twain Stagecoach Festival 2017

Shania Twain revine cu melodia "Life's About to Get Good", cântată live la Stagecoach Festival

Shania Twain se afla într-o pauză de release-uri discografice din 2002, dar 2017 pare să fie marele moment al revenirii. Artista a promis detalii despre un album nou încă din 2015, iar azi avem în sfârşit o melodie nouă. E vorba despre "Life's About to Get Good", cântată live prima oară la Stagecoach Festival.

Shania Twain

Shania Twain își ia rămas bun de la fani printr-un ultim turneu, "Rock The Country"

Shania Twain, artista canadiană denumită în presă ”Regina muzicii country pop”, va susține anul acesta ultimul turneu. Intitulat "Rock The Country Tour", acesta va cuprinde 48 de concerte și se va desfășura în perioada iunie - august 2015. După încheierea turneului, Shania Twain va lansa un nou album, primul după o pauză de 13 ani.

CLOSE
CLOSE