Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Serge Gainsbourg

Următoarele evenimente cu Serge Gainsbourg

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Serge Gainsbourg

Lulu Gainsbourg și Scarlett Johansson - Bonnie and Clyde

Scarlett Johansson cântă cu Lulu Gainsbourg: Bonnie and Clyde - AUDIO

Lulu Gainsbourg, fiul celebrului cântăreț Serge Gainsbourg a lansat zilele trecute single-ul Bonnie and Clyde cântat în duet cu actrița Scarlett Johansson. Acesta este primul extras de pe From Gainsbourg to Lulu, un album de cover-uri realizat în memoria tatălui său.

Concert Jane Birkin (Bucuresti, 13.11.2011, foto: Alex Barbulescu)

Jane Birkin, în dulcele stil casual (foto)

Cântăreața și muza lui Serge Gainsbourg, Jane Birkin a cântat pe 13 noiembrie la Sala Palatului din București. La aproape 65 de ani, artista se află în turneul “Serge Gainsbourg... Continuare »

Jane Birkin la Bucuresti

Pregătiri pentru Jane Birkin la București!

Jane Birkin va ajunge la Bucureşti la sfârşitul acestei săptămâni, iar duminică, 13 noiembrie va concerta la Sala Palatului începând cu ora 20.00. Spectacolul este organizat de Emagic şi face... Continuare »

Jane Birkin - afis eveniment

Jane Birkin acompaniată de muzicieni japonezi la București!

Jane Birkin, o legendă a muzicii și a cinematografiei, va concerta pe 13 noiembrie la Sala Palatului din București. Artista va urca pe scenă împreună cu un grup de muzicieni... Continuare »

Jane Birkin foto credit Franck Laguilliez

INTERVIU Jane Birkin: ”Mereu mi-am dorit să vin aici”

Jane Birkin, o legendă a muzicii și a cinematografiei, va concerta la București pe data de 13 noiembrie, la Sala Palatului. Cu puțin timp înainte de spectacol, artista a oferit... Continuare »

Jane Birkin (foto credit: Franck Laguilliez)

Jane Birkin - în România pentru prima dată!

Jane Birkin, o legendă a muzicii și a cinematografiei va concerta la București pe data de 13 noiembrie, la Sala Palatului, în cadrul unui eveniment special dedicat artistului Serge Gainsbourg.... Continuare »

CLOSE
CLOSE