Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Seal

Următoarele evenimente cu Seal

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Seal

Seal - This Christmas

Seal - This Christmas

Seal a lansat videoclipul noului single sezonier ”This Christmas”. Vizualul nu insistă pe artificii regizorale sau schimbări de decor, ci ni-l prezintă pe artistul britanic interpretând pur și simplu melodia și reamintind publicului de căldura vocii sale.

Seal

Concertul Seal din această seară a fost anulat

Concertul Seal de astăzi 27 noiembrie de la Sala Palatului din București s-a anulat. Organizatorii susțin că au îndeplinit toate cerințele artistului, dar producția lui Seal refuză să susțină concertul, invocând motive ce țin de siguranță.

Seal va concerta in Bucuresti in 2012

Câștigătorii celor 2 invitații duble la concertul lui Seal

Pe 27 noiembrie 2012, Seal va concerta la Sala Palatului, marcând cea de-a doua întâlnire cu fanii români după concertul din 2006. InfoMusic premiază cu câte o invitație dublă următorii participanți la concurs.

Seal va concerta in Bucuresti in 2012

Seal, așteptat la București cu mâncare sănătoasă

Mai sunt doar câteva zile până la concertul Seal care va avea loc pe 27 noiembrie la Sala Palatului din București. Artistul dorește ca meniul său să conțină din belșug legume, fructe, ceai, lapte de soia, sucuri naturale, apa plată și șampanie.

Seal va concerta in Bucuresti in 2012

Taxi cântă în deschiderea concertului Seal

Trupa Taxi va canta in deschiderea concertului Seal ce va avea loc pe 27 noiembrie la Sala Palatului din Bucuresti. Artistul britanic isi promoveaza cel mai recent material de studio, intitulat Soul 2.

Seal va concerta in Bucuresti in 2012

Bilete la concertul Seal la București

S-au pus în vânzare biletele la concertul pe care Seal în va susţine la Bucureşti în această toamnă.

Seal va concerta in Bucuresti in 2012

Concert Seal la București în toamnă

Seal se întoarce în România pentru un nou concert pe 27 noiembrie la Sala Palatului din Bucureşti.

Seal

Seal lansează albumul Soul 2!

Seal va lansa pe 7 noiembrie 2011 albumul Soul 2. Ca urmare a succesului mondial al albumului Soul lansat în 2008, artistul a făcut echipă cu producătorii David Foster şi... Continuare »

CLOSE
CLOSE