Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
OCS - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Sarah Brightman

Sarah Brightman Sarah Brightman este recunoscută în special pentru interpretările sale în interval de 3 octave și pentru pionieratul său în îmbinarea genului clasic cu cel modern.

Soprana este singura artistă care a reușit să cucerească topurile Billboard atât pe partea de muzică dance, cât și clasică, obținând peste 180 de discuri de aur și platină în peste 40 de țări. Reinterpretarea artistei de pe soundtrack-ul "The Phantom Of The Opera" a înregistrat vânzări de peste 40 milioane de exemplare, la nivel internațional. Duetul său cu Andrea Bocelli, "Time To Say Goodbye", a devenit un succes internațional ce a reușit să vândă peste 12 milioane de copii în lumea întreagă.

Concerte Sarah Brightman în România


Sarah Brightman va susține două concert în România în 2019, la București și Cluj-Napoca.

Următoarele evenimente cu Sarah Brightman

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Sarah Brightman

Sarah Brightman

Sarah Brightman concertează la București și Cluj-Napoca în 2019

Sarah Brightman, pioniera genului classic cross over, va reveni în România în 2019. Pe 21 octombrie, soprana va concerta la Sala Palatului din București, iar pe 22 octombrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Sarah Brightman

Sarah Brightman anunță lansarea următorului său album, "HYMN" (TRACKLIST)

Una dintre cele mai de succes și recunoscute soprane, Sarah Brightman, va lansa, oficial, mult așteptatul său album, "HYMN", pe 9 noiembrie 2018. Puteți afla mai multe detalii despre album și lista pieselor în următorul articol.

Sarah Brightman

Peste jumătate din biletele la concertul Sarah Brightman s-au vândut

Concertul Sarah Brightman de la București se anunță a fi unul dintre cele mai populare evenimente artistice ale sfârșitului de an. Peste jumătate din biletele puse în vânzare la concertul sopranei de la Sala Palatului au fost deja vândute. Sarah Brightman va ajunge la București pe 13 noiembrie și va fi însoțită de propria orchestră formată din 30 de muzicieni.

Schimbare de dată pentru concertul Sarah Brightman de la București

Sarah Brightman va concerta la București pe 13 noiembrie 2014, nu pe 28 octombrie cum a fost programat inițial. Află detalii pe InfoMusic.

Concert Sarah Brightman în octombrie la Sala Palatului

Sarah Brightman, împreună cu propria orchestră formată din 30 de muzicieni, concertează pe 28 octombrie, la Sala Palatului din Capitală. Show-ul face parte din turneul mondial “Dreamchaser”, început în 2013 care însumează peste 100 de concerte pe 5 continente.

CLOSE
CLOSE