Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Salvatore Adamo

Următoarele evenimente cu Salvatore Adamo

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Salvatore Adamo

Salvatore Adamo

Concertul Salvatore Adamo a fost amânat

Salvatore Adamo urma să concerteze la Sala Palatului din București pe 18 decembrie 2012. Din cauza unor probleme de ordin tehnic organizatorii sunt însă nevoiți să amâne concertul. Cei care și-au cumpărat bilete le pot schimba cu alte bilete sau își pot recuperarea banii.

Concertul Salvatore Adamo - Bucuresti 2011 - Foto: Alin Craciun

Salvatore Adamo concerteză la București în decembrie 2012. Bilete la preț promoțional

Salvatore Adamo se va întoarce la Bucureşti pentru un concert în preajma sărbătorilor de iarnă. După succesul de anul trecut de la Sala Palatului, artistul de origine italiană a acceptat... Continuare »

Concertul Salvatore Adamo - Bucuresti 2011 - Foto: Alin Craciun

Un romantic incurabil, același Salvatore Adamo (foto)

L-au îndrăgit ani de-a rândul oameni de pretutindeni. Pentru sinceritatea emoției transmise și pentru iubirea pe care a reușit să o pună în voce și vers. După concerte susținute atât... Continuare »

Salvadore Adamo

Biletele la Salvatore Adamo se vând rapid!

Deşi concertul lui Salvatore Adamo va avea loc pe 10 decembrie 2011, românii s-au grăbit să prindă un loc cât mai bun în sală, cumpărând până acum peste 2500 bilete.... Continuare »

Salvatore Adamo

Salvatore Adamo concertează la București

Salvatore Adamo va concerta în premieră în România pe 10 decembrie 2011 la Sala Palatului din Bucureşti. Evenimentul este susţinut de cei de la Project Events în colaborare cu European... Continuare »

CLOSE
CLOSE