Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018

Royksopp

Următoarele evenimente cu Royksopp

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Royksopp

Röyksopp - Running To The Sea

Röyksopp - Running To The Sea

Röyksopp readuce în atenția publicului o piesă lansată în 2012, "Running To The Sea". Inclusă și pe ultimul album al duo-ului, “The Inevitable End“, melodia este promovată printr-un videoclip regizat de Lauren Rothery.

Royksopp - I Had This Thing

Royksopp - I Had This Thing

Duo-ul norvegian Royksopp continuă promovarea ultimului album în această formulă, “The Inevitable End“, prin lansarea unui videoclip cu temă apocaliptică. Melodia pentru care a fost realizat clipul se numește ”I Had This Thing” și este cel de-al 4-lea single extras de pe disc.

Sam Smith

Lista de nominalizări la Premiile Grammy 2015

Lista de nominalizări la Premiile Grammy 2015 a fost dezvăluită. Sam Smith și Beyonce conduc anul acesta topul nominalizărilor, ambii remarcându-se în 6 categorii. Câștigătorii vor fi dezvăluiți în cadrul galei decernării premiilor Grammy, ce se va desfășura pe 8 februarie 2015 la Staples Centre din Los Angeles.

Röyksopp - Skulls

Röyksopp - Skulls

Röyksopp a lansat videoclipul noului single ”Skulls”. Piesa este extrasă de pe albumul “The Inevitable End“, materialul prin care duo-ul electro își încheie activitatea în această formulă.

Royksopp & Robyn - "Monument"

Röyksopp & Robyn - Monument

Duo-ul norvegian Röyksopp continuă promovarea EP-ului lansat alături de Robyn, artista suedeză cunoscută pentru hiturile "With Every Heartbeat" și "Dancing on My Own". Noul single se numește "Monument" și beneficiază de un videoclip regizat de Max Vitali.

Royksopp și Robyn - Do it Again

Röyksopp, Robyn - Do It Again

Röyksopp și Robyn au lansat videoclipul hitului "Do It Again". Regizat de Martin de Thurah, clipul atinge tematici profunde: libertate, escapism, haos, pasiune și obsesie.

CLOSE
CLOSE