Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Royal Blood

Următoarele evenimente cu Royal Blood

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Royal Blood

Videoclip Royal Blood - Boilermaker

Royal Blood - Boilermaker

Royal Blood a lansat videoclipul piesei "Boilermaker", extrasă de pe albumul "Typhoons". Te invităm să-l urmărești.

Videoclip Royal Blood Limbo

Royal Blood - Limbo

Royal Blood a lansat videoclipul celui mai nou single, "Limbo", care prezintă o bătălie între două găşti de bikeri. Single-ul lansat cu câteva zile înainte încinsese deja imaginaţia fanilor, printr-o combinaţie de rock alternativ ritmat şi disco. Acum avem şi un vizual pe măsură, care se vede în articol.

Coperta single Royal Blood Limbo

Royal Blood a lansat piesa "Limbo", un track cu puternice influenţe disco - AUDIO

Royal Blood a lansat un nou single, numit "Limbo", care începe nervos ca o piesă Muse, dar sfârşeşte prin a fi cel mai catchy track disco din ultima vreme. Noua piesă va avea premiera în cadrul unui eventiment virtual în jocul Roblox. Avem detalii despre concert, dar şi despre noul album al britanicillor în articol.

Videoclip Royal Blood Typhoons

Royal Blood - Typhoons

Royal Blood a lansat videoclipul piesei "Typhoons", primul single de pe noul său album. Duo-ul britanic pregăteşte lansarea pentru luna aprilie şi ne prezintă un clip plin de nori, asfalt umed şi care îţi imprima aerul Marii Britanii în piele, în plămâni. Urmăreşte clipul cel nou în articol.

Royal Blood

Royal Blood lansează piesa "Typhoons" și anunță un nou album - AUDIO

Duo-ul britanic își surprinde fanii cu un nou material discografic, ce este programat de lansare în luna aprilie. Royal Blood a lansat și o melodie de pe acest album, pe care te invităm să o asculți în articol.

Royal Blood - "Trouble’s Coming"

Royal Blood - Trouble's Coming

Membrii trupei Royal Blood sunt la fel de incisivi ca în primii lor ani în industrie, chiar dacă sound-ul nu mai e la fel de rock. "Trouble's Coming" anunță un album puternic, cu influențe electro.

Royal Blood - I Only Lie When I Love You (Official Live Video)

Royal Blood prezice pe un ton Daft Punk: "Trouble’s Coming" - AUDIO

Royal Blood s-a întors și nu oricum, ci cu un sound nou și vești despre cel de-al treilea album. Single-ul "Trouble’s Coming" deschide un nou capitol creativ pentru formație, vocalistul Mike Kerr mărturisind că și-a permis să fie mai vulnerabil.

Royal Blood - Look Like You Know

Royal Blood - Look Like You Know

Royal Blood continuă promovarea albumului ”How Did We Get So Dark?” cu piesa "Look Like You Know". Single-ul este acompaniat de un videoclip cu imagini din concerte și din spatele scenei.

Royal Blood

Royal Blood a lansat o piesă nouă, "Look Like You Know" - AUDIO

Royal Blood continuă promovarea albumului ”How Did We Get So Dark?” cu piesa "Look Like You Know". Melodia este compusă de membrii trupei, Mike Kerr și Ben Thatcher.

Royal Blood - How Did We Get So Dark?

Royal Blood - How Did We Get So Dark?

"How Did We Get So Dark?", ne întreabă Royal Blood, asociind piesei un videoclip ce pune la încercare imaginația privitorului. Aflați într-o competiție a cărei miză nu ne este prezentată explicit, membrii formației gonesc într-o mașină acoperită de iepurași.

Royal Blood - I Only Lie When I Love You (Official Live Video)

Royal Blood - I Only Lie When I Love You (Live Video)

Royal Blood a lansat un clip filmat live pentru piesa ”I Only Lie When I Love You”. Acesta este cel de-al treilea single extras de pe albumul ”How Did We Get So Dark?”.

Videoclip Royal Blood I Only Lie When I Love You

Royal Blood - I Only Lie When I Love You

Royal Blood prezintă videoclipul piesei "I Only Lie When I Love You", al treilea single de pe viitorul album. LP-ul poartă numele de "How Did We Get So Dark" şi va sosi pe 16 iunie.

Royal Blood - Hook, Line & Sinker

Royal Blood - Hook, Line & Sinker

Royal Blood a lansat videoclipul piesei ”Hook, Line & Sinker”. Acesta este cel de-al doilea single extras de pe albumul “How Did We Get So Dark?", așteptat pe piață în luna iunie.

Royal Blood - Lights Out

Royal Blood – Lights Out

Royal Blood a lansat videoclipul piesei ”Lights Out”, primul single de pe albumul “How Did We Get So Dark?". Cel de-al doilea album al formației va fi lansat anul acesta.

Royal Blood

Royal Blood a dezvăluit coperta și data lansării noului album "How Did We Get So Dark?" - VIDEO

Noul album Royal Blood se numește "How Did We Get So Dark?". Discul va fi lansat în luna iunie, odată cu acest anunț, trupa dezvăluind și coperta materialului.

Royal Blood

Royal Blood oferă noi indicii privind sound-ul următorului album - TEASER VIDEO

Royal Blood, tânăra formație britanică de garage rock / heavy metal care a stabilit în 2014 un record de vânzări cu albumul lor de debut, pregătește lansarea celui de-al doilea material de studio. Trupa a publicat un teaser video ce include un fragment din linia melodică a unei piese noi.

Royal Blood

Royal Blood pregătește lansarea unui nou album în 2017 - TEASER

Royal Blood, tânăra formație britanică de garage rock / heavy metal care a stabilit în 2014 un record de vânzări cu albumul lor de debut, pregătește lansarea celui de-al doilea material de studio. Trupa a publicat un teaser video prin care anunță că următorul disc va fi lansat în 2017.

Royal Blood

Royal Blood a lansat piesa "Where Are you Now?" ( soundtrack "Vinyl") - AUDIO

Trupa britanică Royal Blood a lansat o nouă piesă, intitulată "Where Are you Now?". Melodia este inclusă pe coloana sonoră a serialului "Vinyl".

Noel Gallagher / Pink Floyd / Arctic Monkeys

Rock-ul domină piața vânzărilor de viniluri: TOP 10 albume și single-uri în 2015

Ascultătorii de muzică rock cumpără viniluri și în 2015, ajutând trupe tinere ca Arctic Monkeys sau Royal Blood să intre în topul celor mai bine vândute albume din UK în acest format. Surprinzător sau nu, în clasament se află încă, și la ora actuală, albume ca "The Dark Side Of The Moon" sau "Four Symbols". Trăgând linie, rock-ul domină piața vânzărilor de viniluri, un aspect de menționat fiind faptul că trupe cu greutate precum Led Zeppelin și Pink Floyd țin piept noilor generații cu albume lansate în anii '70.

Taylor Swift / Sam Smith / Paloma Faith la Brit Awards 2015

Brit Awards 2015 - Lista câștigătorilor, momente inedite - VIDEO

Gala Brit Awards 2015 a accentuat pe harta industriei muzicale numele artiștilor britanici aflați pe val. Debutantul Sam Smith, deținător a 4 premii Grammy, a câștigat la Brit Awards alte 2 trofee, în vreme ce Paloma Faith, cu 3 albume în discografie, a ținut primul ei discurs de mulțumire la acceptarea trofeului Best British Female (Cea mai bună artistă britanică). Lista completă a câștigătorilor și cele mai bune momente live sunt disponibile în articol.

Royal Blood - Out Of The Black

Royal Blood - Out Of The Black

Royal Blood, tânăra formație britanică care a stabilit în 2014 un record de vânzări cu albumul lor de debut, prezintă publicului un nou videoclip - "Out Of The Black". Personajul principal al vizualului este ”iepurele nebun”, cu apucături de răufăcător.

Damon Albarn / Paloma Faith

Lista nominalizărilor la Brit Awards 2015

Nominalizările la Brit Awards 2015 au fost anunțate la ITV Studios din Londra. Sam Smith pare a fi artistul momentului, întrunind 5 nominalizări, ce se adaugă celor 6 primite la Grammy. Pe lista nominalizărilor se află și Damon Albarn (Blur, Gorillaz) și Paloma Faith.

Slash, U2 și Ed Sheeran, live la MTV Europe Music Awards 2014 - VIDEO

Gala MTV Europe Music Awards (EMA) 2014 a fost prilejul ideal pentru artiști precum Slash, U2 și mai prospătul ”coleg fruntaș în clasamente” Ed Sheeran să ofere publicului un show pe cinste. Cele mai tari momente live din cadrul show-ului MTV EMA 2014 pot fi urmărite în articol.

Royal Blood cântă live un cover după hitul ”Happy”

Royal Blood dă un gust rock hitului "Happy" lansat de Pharrell - LIVE VIDEO

Hitul "Happy", lansat de Pharrell Williams în noiembrie 2013, nu a fost exploatat, se pare, în toate versiunile posibile. Royal Blood a realizat în cadrul ultimei vizite la BBC Radio 1 Live Lounge o versiune garage rock a melodiei, ce duce hitul lui Pharrell într-o zonă neexploatată până acum. Royal Blood s-a clasat cu albumul de debut pe primul loc în topul discurilor din UK.

Royal Blood - Ten Tonne Skeleton

Royal Blood - Ten Tonne Skeleton

Royal Blood, tânăra formație britanică care a stabilit anul acesta un record de vânzări cu albumul lor de debut, prezintă publicului un nou videoclip - "Ten Tonne Skeleton".

Royal Blood - Figure It Out

Royal Blood, tânăra formație din UK ce s-a făcut deja remarcată pe scena festivalurilor Download și Glastonbury, a lansat un nou videoclip - "Figure It Out". Piesa este extrasă de pe albumul de debut al trupei, ce va apărea pe piață în august. Videoclipul este regizat de Ninian Doff și produs de Laura Tunstall.

Royal Blood

Royal Blood, o avalanșă de riff-uri alunecoase cu "topping" de tobe - VIDEO

Rock-ul cu pantaloni de piele, plete și lanțuri cu ținte nu mai este ce a fost odată. Acum solo-urile de chitară și tobe se camuflează sub șepci de hip hoperi. A nu se înțelege greșit. Prin vene curge sânge albastru, iar atitudinea e clar acolo. Royal Blood nu e indie "feminizat", cu balade lacrimogene. Royal Blood e o avalanșă de riff-uri alunecoase la bas cu "topping" de ritmuri nervoase la tobe. Formația amintește de The White Strypes, fiind compusă, întâmplător, tot din 2 membri.

CLOSE
CLOSE