Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Ronnie Wood

Următoarele evenimente cu Ronnie Wood

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Ronnie Wood

Faces

Rod Stewart vrea să reunească Faces în 2015

Rod Stewart se gândește deja la anul 2015, pentru care are în plan reunirea celebrei formații Faces, în care a cântat alături de Ronnie Wood.

Ronnie Wood s-a căsătorit cu Sally Humphreys

Chitaristul de la Rolling Stones, Ronnie Wood a decis să se căsătorească pentru a 3-a oară în perioada Sărbătorilor de Iarnă cu Sally Humphreys, în cadrul unei ceremonii civile intime.

Ronnie Wood (sursa foto avatarreviews.wordpress.com)

Ronnie Wood (The Rolling Stones): ”Am refuzat să cânt în Led Zeppelin”

Ronnie Wood de la The Rolling Stones a dezvăluit că a refuzat oportunitatea de a se alătura trupei Led Zeppelin. În timpul emisiunii sale de la Absolute Radio, chitaristul a... Continuare »

Ronnie Wood şi-a luat la revedere de la Jimi Hendrix

“Am fost cu el la Ronnie Scott's Jazz Club, în noaptea în care a murit. El cobora scările împreuna cu prietena lui şi i-am spus: noapte buna, Jimi! Iar el... Continuare »

Ronnie Wood la Absolute Radio

Ronnie Wood va avea propriul show pe TV

Ronnie Wood, de la Rolling Stones va fi gazda unei noi emisiuni de televiziune, intitulată simpul ”The Ronnie Wood Show”. Astfel, artistul trece de la radio la televiziune, începând de... Continuare »

Ronnie Wood & Rod Stewart 1975

Rod Stewart și Ronnie Wood s-au reunit (Video)

Rod Stewart a cântat în urmă cu două zile la ediția de anul acesta a festivalului Hard Rock Calling, ce se desfășoară în Londra. Rod a oferit publicului o adevărată... Continuare »

Annie Lennox (Eurythmics)

Cum s-au schimbat vedetele rock! (Galerie foto)

Numeroase vedete rock din anii 60, 70, sau 80 au reușit să-si păstreze popularitatea chiar și în prezent, câștigând prin muzica lor fani din noile generații, care vin cu mare... Continuare »

CLOSE
CLOSE