Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Roger Waters

Următoarele evenimente cu Roger Waters

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Roger Waters

Roger Waters - "The Gunner's Dream" (2021)

Roger Waters reinterpretează piesa "The Gunner's Dream" - VIDEO

Rogers Waters a lansat o nouă versiune a cunoscutei piese "The Gunner's Dream", alături de un videoclip alb-negru. Te invităm să îl urmărești.

David Gilmour / Roger Waters

Împăcare între David Gilmour şi Roger Waters? O postare pe Instagram pare să indice o atitudine împăciuitoare

Una dintre marile dispute din rock la ora actuală este cea a lui David Gilmour cu Roger Waters. Încă de când Roger a părăsit trupa au început animozităţile, care continuă şi în ziua de azi şi au culminat în primăvara acestui an când Waters a deplâns faptul că Gilmour a confiscat numele "Pink Floyd" în social media. Acum se pare că există semne de împăcare între cei doi.

Coperta film Roger Waters Us + Them

Roger Waters lansează filmul-concert "Us + Them" pe platformele de streaming; Urmăreşte secvenţe din concert - VIDEO

Roger Waters a avut o serie de concerte magnifice în cadrul turneului din 2017 şi 2018, iar din acele reprezentanţii s-a născut un film-concert intitulat "Us + Them". Filmul a debutat în 2019, regizat de Waters şi Sean Evans, iar acum este disponibil prin platformele de streaming. Avem un extras din peliculă în articol şi detalii despre disponibilitate.

Videoclip Roger Waters Mother editie carantina 2020

Roger Waters prezintă o nouă versiune a piesei "Mother" de la Pink Floyd - VIDEO

Atunci când nu se ceartă cu David Gilmour, Roger Waters ne oferă veritabile momente de geniu, precum cea mai nouă reinterpretare a piesei "Mother" de la Pink Floyd. Această "ediţie de carantină" a fost făcută publică pe 17 mai şi poate fi vizionată şi ascultată în articol.

David Gilmour / Roger Waters

Roger Waters îl atacă pe David Gilmour: "Crede că el e Pink Floyd și că eu sunt irelevant"

Roger Waters și-a exprimat fără rezerve nemulțumirea față de modul în care funcționează site-ul oficial al trupei Pink Floyd. Într-un video publicat pe canalul său de Twitter, acesta îl acuză pe David Gilmour de faptul că a pus stăpânire pe conținutul publicat pe acea platformă, sugerându-i într-o remarcă sarcastică să schimbe numele site-ului în Spinal Tap.

Pink Floyd High Hopes coperta

Pink Floyd a lansat o melodie nemaiauzită până acum: "High Hopes", cu versuri, solo diferite

Pink Floyd rămâne o trupă reper în istoria muzicii şi are o arhivă bogată de demo-uri şi piese încă neauzite de public. Din acea arhivă a ieşit o variantă piesei "High Hopes" pe care fanii trupei nu au mai auzit-o. Include un solo diferit şi versuri modificate. O puteţi asculta în cadrul articolului.

Roger Waters vrea să ducă showul "The Wall" la zidul dintre SUA şi Mexic

Roger Waters, legendarul muzician Pink Floyd vrea să ducă reprezentaţia "The Wall" la graniţa dintre Mexic şi Statele Unite. Acolo ar trebui să se construiască zidul propus de Donald Trump încă din campania sa electorală.

David Gilmour / Roger Waters

Nick Mason e de părere că Roger Waters nu îl respectă pe David Gilmour

Unul dintre motivele pentru care Pink Floyd s-a destrămat este că Roger Waters nu îl respectă pe David Gilmour. Așa crede Nick Mason, toboșarul detaliind implicațiile acestui conflict în cadrul unui interviu acordat recent.

Tel Aviv

S-a stabilit orașul care va găzdui Eurovision 2019

După îndelungi speculații privind orașul israelian în care se va desfășura Eurovision 2019, EBU dezvăluie decizia luată de comisia concursului, anunțând totodată și datele stabilite pentru desfășurarea finalei și a celor două semifinale.

Roger Waters - Wait for Her

Roger Waters - Wait for Her

Roger Waters a lansat videoclipul noului single ”Wait for Her”. În clipul regizat de Sean Evans apare din nou Azzura, dansatoarea de flamenco pe care Waters a prezentat-o publicului și în vizualul anterior, ”The Last Refugee”.

Videoclip Roger Waters The Last Refugee

Roger Waters - The Last Refugee

Legendarul Roger Waters a lansat videoclipul piesei "The Last Refugee", inclusă pe viitorul său album. Clipul e în ton cu vremurile tulburi în care trăim şi prezintă povestea unei refugiate care trăieşte în mijlocul unor ruine.

Single Roger Waters Deja Vu

Ascultă noua melodie a lui Roger Waters, "Deja Vu", de pe albumul din 2017 - AUDIO

Roger Waters a lansat noua melodie "Deja Vu", al doilea single de pe albumul "Is This The Life We Reallly Want?". Primul single de pe noul LP a fost "Smell the Roses", lansat cu două săptămâni în urmă.

Ascultă noua melodie a lui Roger Waters, "Smell The Roses", primul single de pe noul album al muzicianului - AUDIO

Roger Waters va lansa pe 2 iunie primul său album de studio din ultimii 25 de ani. Acesta poartă numele de "Is This The Life We Really Want?" şi e prefaţat de un prim single, pe care îl puteţi asculta mai jos. E vorba despre "Smell the Roses", o piesă cu sound clasic Waters.

Roger Waters Is this the Life We Really Want teaser

Roger Waters oferă un teaser orchestral pentru viitorul său album, "Is this the Life We Really Want?"

Roger Waters a oferit un nou teaser pentru viitorul său album, "Is This the Life We Really Want?". Cu această ocazie am aflat şi că LP-ul va sosi în luna mai şi am ascultat câteva zeci de secunde dintr-o piesă viitoare. Teaserul audio a inclus şi o bună porţiune orchestrală.

Roger Waters lansează albumul "Is This the Life We Really Want?" - TEASER

Cel de-al 5-lea album solo al lui Roger Waters va fi lansat în curând. Discul se numește "Is This the Life We Really Want?", titlul fiind recent dezvăluit de muzician, prin intermediul unui teaser audio.

Roger Waters alături de producătorul Nigel Godrich

Roger Waters lucrează la un nou album cu producătorul trupei Radiohead - TEASER

Roger Waters a început să lucreze la cel de-al 4-lea album solo împreună cu producătorul trupei Radiohead, Nigel Godrich. Vestea despre noul material a fost confirmată de muzician pe Instagram și Facebook, prin intermediul unei poze și a unui scurt video. Ultimul său album solo, ”Amused to Death”, a fost lansat în urmă cu 25 de ani.

Roger Waters implicat în producția „Another Brick in the Wall: The Opera”

O operă bazată pe albumul „The Wall” din 1979 al celor de la Pink Floyd, având o colaborare dintre Opera din Montreal și basistul și compozitorul Roger Waters, va avea premiera în Quebec în martie 2017.

Roger Waters a cântat o piesă nouă la Newport Folk Festival 2015 - VIDEO

Roger Waters a prezentat publicului prezent la Newport Folk Festival 2015 o compoziție nouă, intitulată "Crystal Clear". Momentul a fost filmat de către unul dintre fani, înregistrarea video fiind disponibilă în articol.

Cei mai bogați cântăreți britanici în 2015

Cei mai bogați muzicieni britanici - TOP 2015

The Sunday Times a dezvăluit lista celor mai bogați artiști din Marea Britanie. Așa cum era de așteptat, în Top 20 se regăsesc o mare parte dintre marile nume rock ale industriei: Paul McCartney, Mick Jagger, Ozzy Osbourne, Sting, Roger Waters, Eric Clapton. În articol puteți consulta lista completă și cifrele estimate ale averilor celor mai înstăriți muzicieni britanici.

Roger Waters, Eurovision 2013 și Festivalul Enescu, printre cele mai căutate subiecte pe Google

Google a publicat raportul Zeitgeist pe 2013, ce prezinta cele mai căutate subiecte pe motorul de cautare. Eurovision 2013, Roger Waters și Festivalul Enescu se află în topul căutările realizate de români pe Google.

Roger Waters înregistrează primul album rock după 21 de ani

Roger Waters este hotărât să înregistreze un noul album conceptual de rock. Ar fi primul material de acest fel, pe care artistul îl realizează de la "Amused to Death" din 1992. Însă, Roger Waters nu crede că va susține și un turneu de promovare.

Roger Waters, conferențiar principal în cadrul Billboard Touring Conference & Awards

Roger Waters va fi conferențiar principal în cadrul celei de-a zecea ediții a Billboard Touring Conference & Awards. Cofondatorul trupei Pink Floyd va ține un discurs și va răspunde întrebărilor adresate de către directorul executiv Billboard, Ray Waddell. În cadrul evenimentului ce se va desfășura în perioada 13-14 noiembrie 2013 vor fi premiate cele mai bune reprezentații artistice susținute live.

Poze cu publicul venit la concertul Roger Waters - The Wall

Pe 28 august 2013, foarte mulți fanii ai muzicii rock au trăit împlinirea celui mare vis al lor. Urmăriți o serie de imagini cu spectatorii veniți să urmărească THE WALL în Piața Constituției.

Roger Waters a mai rupt o frântură din zidul constiinței noastre - FOTO

Pentru mulți dintre cei peste 50000 de oameni care au văzut, au auzit și au simțit The Wall la București, venirea lui Roger Waters era un vis. Pe 28 august 2013, Roger Waters a mai rupt o frântură din zidul conștiinței noastre.

Poze cu Roger Waters în concertul The Wall de la București

Pe 28 august 2013, Roger Waters a concertat în premieră la București. Fondatorul Pink Floyd a adus în Piața Constituției celebrul show The Wall. Peste 50000 de spectatori au asistat la spargerea celebrului zid metaforic.

Roger Waters in turneu in 2010

Câștigătorii celor două invitații la concertul ROGER WATERS din Piața Constituției

InfoMusic a extras câștigătorii celor 2 invitații simple la concertul Roger Waters, ce va avea loc pe 28 august în Piața Constituției din București. Vezi dacă ai avut noroc.

Program și reguli de acces la concertul Roger Waters - The Wall

Miercuri, pe 28 august 2013 va avea loc în Piața Constituției concertul Roger Waters - The Wall, cea mai mare producție muzicală organizată vreodată în România. Vezi programul și consultă regulile de acces recomandate de către organizatori.

Roger Waters in turneu in 2010

Roger Waters, avertizat de fotomodelul Bar Rafaeli în privinţa apariției ei în "The Wall"

Roger Waters se află într-un moment complicat din punct de vedere al opiniilor sale politice. Astfel, în urmă cu câteva zile, acesta a postat pe pagina personală un mesaj consistent şi plin de de adversitate la adresa statului Israel. Textul a făcut-o pe modelul de origine israelită Bar Rafaeli să îşi dorească ca imaginea ei să nu mai fie parte din spectacolul "The Wall".

Roger Waters

Restricții rutiere pentru concertul Roger Waters – The Wall

Pregătirile pentru cea mai mare producție muzicală organizată vreodată în România sunt în toi. Astfel, în zona Pieței Constituției vor fi aplicate zilele următoare o serie de restricții de circulație. Concertul Roger Waters - The Wall va avea loc pe 28 august în fața Palatului Parlamentului.

Roger Waters in turneu in 2010

Încep pregătirile pentru show-ul Roger Waters – The Wall

Doar opt zile au mai rămas până la show-ul Roger Waters - The Wall, cea mai mare producție muzicală realizată vreodată în România. Pregatirile în Piața Constituției sunt programate să înceapă chiar în această seară, primele 28 de tiruri cu echipament urmând să ajungă la București zilele următoare. Concertul va avea loc pe 28 august, în fața Palatului Parlamentului.

Roger Waters va ridica "The Wall" la București în mai puțin de o lună

În mai puțin de o lună, publicul autohton va putea vedea în premiera cel mai spectaculos concert organizat vreodată în România: Roger Waters – The Wall. Show-ul reprezintă punerea în scenă a celebrului album The Wall al trupei Pink Floyd, întregul eveniment bucurandu-se de o producție colosală, ale cărei cifre depășesc orice alt record stabilit până în prezent pe piața de concerte din România. Pink Floyd - The Wall va avea loc pe 28 august, in Piata Constitutiei din Bucuresti si este organizat de Emagic.

Concerte ce urmează în această lună

Premii surpriză de la MyTicket pentru bilete cumpărate pe 1 aprilie

Pe 1 aprilie MyTicket oferă premii în loc de farse. Cei care vor cumpăra bilete pe 1 aprilie vor câștiga automat un premiu surpriză. Află mai multe detalii.

Roger Waters - The Wall - Quebec 2012

Biletele Golden Ring la concertul Roger Waters s-au epuizat

Concertul Roger Waters de pe 28 august este unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din 2013. Așa cum era de așteptat, biletele sunt pe terminate, prima categoria epuizată fiind Golden Ring.

Roger Waters

Roger Waters: The Wall Open Air 2013 - Cum va arăta concertul de la București - VIDEO

Roger Waters ne dezvăluie câteva lucruri despre show-ul fantastic The Wall Open Air, pe care vom avea ocazia să-l vedem în Piața Constituției, pe 28 august.

Roger Waters

Conferința lui Roger Waters cu vestea concertului de la București poate fi urmărită online - VIDEO

Urmareste inregistrarea video a conferintei de presa Roger Waters de la Londra. Componentul Pink Floyd raspunde la intrebarile presei despre noul turneul The Wall, viitorul album si o eventuala colaborare cu David Gilmour.

Prețurile biletelor pentru concertul Roger Waters - The Wall

Începând de vineri, 16 noiembrie, fanii Pink Floyd își vor putea achiziționa biletele pentru concertul Roger Waters - The Wall de pe site-ul MyTicket.ro. Acestea au prețuri cuprinse între 135 și 950 lei, în funcție de distanța față de scenă.

Roger Waters in turneu in 2010

Concert Roger Waters în Romania cu super-productia The Wall

Roger Waters, membru fondator al legendarei trupe Pink Floyd, aduce in Romania pe 28 august 2013 cea mai spectaculoasa productie muzicala a momentului - show-ul The Wall. Afla detalii despre evenimentul anului viitor!

Roger Waters

Roger Waters lucrează la un nou album

Fostul solist Pink Floyd, Roger Waters, a anuntat ca a inceput lucru la un nou album. Va fi primul disc dupa o pauza de 20 de ani, precedentul fiind lansat in 1992.

Roger Waters - The Wall Tour

Roger Waters ridică cel mai mare zid în ultimul concert The Wall - FOTO

Celebrul turneu The Wall susţinut de Roger Waters se va încheia cu un concert excepţional ce are loc mâine, 21 iulie 2012 în Quebec.

Coperta album Pink Floyd - The Wall

Apare un pachet special Pink Floyd - The Wall!

Va fi lansată o ediție specială a celebrului album Pink Floyd, ”The Wall”. Ediția va fi disponibilă începând cu data de 28 februarie și reprezintă ultima apariție din seria de... Continuare »

Roger Waters se căsătorește, din nou!

Roger Waters se va căsători pentru a patra oară cu Laurie Durning, iubita sa de șapte ani. Potrivit unor surse, citate de New York Post, este foarte posibil ca nunta... Continuare »

Rush

Rush are cel mai bun spectacol live din lume

Trupa Rush a fost votată ca fiind formația cu cea mai bună prestație live din lume, potrivit unui clasament realizat de revista MusicRadar. În urma votării, se pare că spectacolele... Continuare »

Pink Floyd

Pink Floyd s-a reunit! (Video)

În sfârșit, Roger Waters, David Gilmour și Nick Mason s-au aflat din nou împreună pe scenă și au interpretat celebrele piese Comfortably Numb și Outside The Wall. Pink Floyd s-a reunit... Continuare »

Nick-Mason

Bateristul de la Pink Floyd se deschide în fața publicului

La sfărșitul acestei săptămâni, în studioul de înregistrări al casei de discuri Capitol Records au fost difuzate o parte din piesele ce vor apărea pe albumele remasterizate ale trupei Pink... Continuare »

CLOSE
CLOSE