Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18 Roger Waters - "The Gunner's Dream" (2021)Roger Waters reinterpretează piesa "The Gunner's Dream" - VIDEO Jennifer Lopez în videoclipul ”Lonely”Jennifer Lopez dezminte zvonurile că ar fi apelat la operații estetice: "Așa arată fața mea"

Roger Taylor

Următoarele evenimente cu Roger Taylor

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Roger Taylor

Toboşarul Queen, Roger Taylor a lansat piesa solo "Isolation" - VIDEO

Toboşarul Queen, Roger Taylor a compus o nouă piesă în izolare, potrivit numită "Isolation". Noul track a debutat la finalul lunii lunie şi acum primeşte un videoclip animat, care combină angoasa societăţii moderne pre-Covid cu cea actuală. Puteţi viziona clipul în articol.

Toboşarul Queen, Roger Taylor atacă criticii filmului "Bohemian Rhapsody" cu declaraţii dure

Cu un an în urmă începea mania "Bohemian Rhapsody" şi se întrevedea deja potenţialul de Oscar în toamna lui 2018. 4 premii Oscar mai târziu şi multe sute de milioane de dolari încasări după, cineva are nemulţumiri... E vorba despre Roger Taylor, toboşarul Queen, care a avut un atac virulent la adresa criticilor de film. Aflaţi ce l-a nemulţumit în articol.

Queen + Adam Lambert - Un vis împlinit

Trupa Queen a venit pentru prima oară în România pentru un show inegalabil, care a cinstit memoria lui Freddie Mercury. Vocalistul Adam Lambert a însoțit formația. Citeşte mai jos amănunte legate de această premieră pe care publicul român a primit-o cu deosebit de multă căldură, la propriu şi la figurat.

Queen va pleca în turneu cu Adam Lambert

QUEEN pleacă în turneu cu Adam Lambert - VIDEO PROMO

Brian May, Roger Taylor și Adam Lambert vor pleca într-un turneu american în această vară. Primul concert QUEEN + Adam Lambert va avea loc pe 19 iunie la Chicago. Urmărește materialul video de prezentare.

Queen

Queen a stabilit un nou record

Queen este singura trupă care a reușit să vândă până acum în UK peste 6 milioane de copii ale unui singur album. Ciferele au fost dezvăluite de Official Charts Company, care a anunțat că discul "Greatest Hits" de la Queen, deși a fost lansat în urmă cu mai bine de 30 de ani, se menține încă în fruntea topului de vânzări din Marea Britanie. Află ce alte discuri se află în clasamentul realizat de Official Charts.

Roger Taylor

Roger Taylor (Queen) a lansat piesa "Sunny Day" după o pauză de 15 ani - AUDIO

BBC a difuzat recent un nou single al lui Roger Taylor, intitulat "Sunny Day". Piesa este extrasă de pe cel de-al cincilea album solo al artistului, "Fun on Earth", ce va fi lansat în această toamnă. Noul material discografic vine după o pauză de 15 ani de la "Electric Fire", disc apărut pe piață în 1998.

Freddie Mercury si Michael Jackson

Duet între Freddie Mercury și Michael Jackson!

Membrii rămași ai trupei Queen au anunțat că vor lansa anul viitor duet-ul dintre Freddie Mercury și Michael Jackson. Chitaristul Brian May a dezvăluit, într-un interviu acordat publicației Evening Standard,... Continuare »

Roger Taylor

Queen s-ar putea reuni pentru Jocurile Olimpice

Bateristul trupei Queen, Roger Taylor a mărturisit că este foarte posibil ca formația să se reunească cu solistul Paul Rodgers pentru a susține o serie de concerte, inclusiv la Jocurile... Continuare »

Vezi cel mai recent interviu cu Brian May și Roger Taylor (Queen)! (Video)

Zilele acestea a fost postat pe internet un interviu recent oferit de Brian May și Roger Taylor de la Queen pentru o televiziune japoneză. În cadrul interviului cei doi artiști... Continuare »

CLOSE
CLOSE