Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Roger Taylor

Următoarele evenimente cu Roger Taylor

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Roger Taylor

Queen + Adam Lambert - Un vis împlinit

Trupa Queen a venit pentru prima oară în România pentru un show inegalabil, care a cinstit memoria lui Freddie Mercury. Vocalistul Adam Lambert a însoțit formația. Citeşte mai jos amănunte legate de această premieră pe care publicul român a primit-o cu deosebit de multă căldură, la propriu şi la figurat.

Queen va pleca în turneu cu Adam Lambert

QUEEN pleacă în turneu cu Adam Lambert - VIDEO PROMO

Brian May, Roger Taylor și Adam Lambert vor pleca într-un turneu american în această vară. Primul concert QUEEN + Adam Lambert va avea loc pe 19 iunie la Chicago. Urmărește materialul video de prezentare.

Queen

Queen a stabilit un nou record

Queen este singura trupă care a reușit să vândă până acum în UK peste 6 milioane de copii ale unui singur album. Ciferele au fost dezvăluite de Official Charts Company, care a anunțat că discul "Greatest Hits" de la Queen, deși a fost lansat în urmă cu mai bine de 30 de ani, se menține încă în fruntea topului de vânzări din Marea Britanie. Află ce alte discuri se află în clasamentul realizat de Official Charts.

Roger Taylor

Roger Taylor (Queen) a lansat piesa "Sunny Day" după o pauză de 15 ani - AUDIO

BBC a difuzat recent un nou single al lui Roger Taylor, intitulat "Sunny Day". Piesa este extrasă de pe cel de-al cincilea album solo al artistului, "Fun on Earth", ce va fi lansat în această toamnă. Noul material discografic vine după o pauză de 15 ani de la "Electric Fire", disc apărut pe piață în 1998.

Freddie Mercury si Michael Jackson

Duet între Freddie Mercury și Michael Jackson!

Membrii rămași ai trupei Queen au anunțat că vor lansa anul viitor duet-ul dintre Freddie Mercury și Michael Jackson. Chitaristul Brian May a dezvăluit, într-un interviu acordat publicației Evening Standard,... Continuare »

Roger Taylor

Queen s-ar putea reuni pentru Jocurile Olimpice

Bateristul trupei Queen, Roger Taylor a mărturisit că este foarte posibil ca formația să se reunească cu solistul Paul Rodgers pentru a susține o serie de concerte, inclusiv la Jocurile... Continuare »

Vezi cel mai recent interviu cu Brian May și Roger Taylor (Queen)! (Video)

Zilele acestea a fost postat pe internet un interviu recent oferit de Brian May și Roger Taylor de la Queen pentru o televiziune japoneză. În cadrul interviului cei doi artiști... Continuare »

CLOSE
CLOSE