Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Postmodern Jukebox la Sala Palatului - 2018 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Massive Attack
INFO CONCERT:
Maluma
INFO CONCERT:
Scorpions

Rod Stewart

Următoarele evenimente cu Rod Stewart

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Rod Stewart

Nume noi anunțate la MTV VMA 2017: Rod Stewart, Demi Lovato și DNCE

Dacă în urmă cu două săptămâni se știa că vor cânta pe scena MTV artiști precum Ed Sheeran, Miley Cyrus, The Weeknd, Fifth Harmony, Lorde, 30 Seconds to Mars și Shawn Mendes, iată că surprizele continuă.

Rod Stewart - Please

Rod Stewart - Please

Rod Stewart a lansat videoclipul noului single ”Please”. Melodia este extrasă de pe albumul ”Another Country”, programat pentru lansare în luna octombrie.

Rod Stewart - Love Is

Rod Stewart - Love Is

Rod Stewart a lansat videoclipul noului single ”Love Is”. Piesa promovată este extrasă de pe albumul ”Another Country”, așteptat pe piață în luna octombrie.

Cei mai bogați cântăreți britanici în 2015

Cei mai bogați muzicieni britanici - TOP 2015

The Sunday Times a dezvăluit lista celor mai bogați artiști din Marea Britanie. Așa cum era de așteptat, în Top 20 se regăsesc o mare parte dintre marile nume rock ale industriei: Paul McCartney, Mick Jagger, Ozzy Osbourne, Sting, Roger Waters, Eric Clapton. În articol puteți consulta lista completă și cifrele estimate ale averilor celor mai înstăriți muzicieni britanici.

Faces

Kenney Jones confirmă planurile lui Rod Stewart de a reuni The Faces

Kenney Jones a confirmat recent că planurile lui Rod Stewart de a reuni The Faces se află în discuții, având șanse mari de a se materializa în 2015.

Faces

Rod Stewart vrea să reunească Faces în 2015

Rod Stewart se gândește deja la anul 2015, pentru care are în plan reunirea celebrei formații Faces, în care a cântat alături de Ronnie Wood.

Rod Stewart

Rod Stewart a lansat clipul "It's Over" - VIDEOCLIP

Rod Stewart va lansa pe 7 mai un nou album intitulat "Time" iar cel de-al doilea videoclip de promovare este piesa "It's Over". După lansare, artistul va pleca în turneul Live The Life Tour 2013.

Rod Stewart

Rod Stewart a lansat o nouă piesă, "Finest Woman" - AUDIO

Rod Stewart va lansa pe 7 mai un nou album intitulat "Time" iar primul single de promovare este piesa "She Makes Me Happy". După lansare, artistul va pleca în turneul Live The Life Tour 2013.

Rod Stewart

Rod Stewart a lansat o nouă piesă, "She Makes Me Happy" - AUDIO

Rod Stewart va lansa pe 7 mai un nou album intitulat "Time" iar primul single de promovare este piesa "She Makes Me Happy". După lansare, artistul va pleca în turneul Live The Life Tour 2013.

Rod Stewart

Rod Stewart lansează noul album în luna mai

După anularea turneului din această primăvara, pe care trebuia să-l înceapă alături de Steve Winwood, Rod Stewart are și o veste bună pentru fani. Pe 7 mai va lansa un nou album, intitulat "Time", care se înscrie în genul rock și care vine după aproape 20 de ani de pauză.

Rod Stewart

Rod Stewart își amână turneul și lansează un nou album

Rod Stewart și-a amânat turneul din acestă primăvară pentru a termina lucrul la noul său album. Discul este programat spre lansare la începutul verii iar turneul va începe în luna octombrie 2013.

Rod Stewart si CeeLo Green cantand Merry Christmas, Baby

Rod Stewart și CeeLo Green cântă Merry Christmas, Baby - VIDEO

Rod Stewart și CeeLo Green au cântat în premiera piesa Merry Christmas, Baby în cadrul concertului "CeeLo & Friends" susținut în Las Vegas. Clipul cu înregistrarea din timpul concertului poate fi urmărit pe InfoMusic.

Rod Stewart

După 11 ani de pauză Rod Stewart a lansat o nouă piesă - AUDIO

Rod Stewart a lansat pe 30 octombrie un album special de Craciun, intitulat Merry Christmas, Baby, care contine si o piesa noua, Beautiful Morning, pe care o puteti asculta mai jos.

Rod Stewart

Asculta Silent Night în varianta Rod Stewart - AUDIO

Rod Stewart va lansa pe 30 octombrie un album special de Crăciun intitulat Merry Christmas, Baby. Primul single de promovare, piesa Silent Night, poate fi ascultat mai jos.

Rod Stewart

O nouă carte de referință în istoria muzicii rock - Rod Stewart, The Autobiography - VIDEO

Publicată recent, cartea autobiografică a lui Rod Stewart a reușit să sensibilizeze deja o bună parte a criticilor britanici. Rod: The Autobiography a fost descrisă de către The Independent drept ”una dintre cele mai captivante cărți ale anului”, Daily Mail mergând până la a declara că este ”autobiografia rock a deceniului”.

Rod Stewart

Rod Stewart lanseaza un album cu cântece de Crăciun

Rod Stewart va lansa pe 30 octombrie un album special de Craciun intitulat Merry Christmas, Baby. Este primul album de acest gen al celebrului artistul scotian. Vezi cine canta alaturi de Rod Stewart.

Ronnie Wood & Rod Stewart 1975

Rod Stewart și Ronnie Wood s-au reunit (Video)

Rod Stewart a cântat în urmă cu două zile la ediția de anul acesta a festivalului Hard Rock Calling, ce se desfășoară în Londra. Rod a oferit publicului o adevărată... Continuare »

Annie Lennox (Eurythmics)

Cum s-au schimbat vedetele rock! (Galerie foto)

Numeroase vedete rock din anii 60, 70, sau 80 au reușit să-si păstreze popularitatea chiar și în prezent, câștigând prin muzica lor fani din noile generații, care vin cu mare... Continuare »

CLOSE
CLOSE