Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Robin Thicke

Următoarele evenimente cu Robin Thicke

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Robin Thicke

Jon Bon Jovi, Dolly Parton, Meryl Streep și alții vor participa la un eveniment online de caritate

Jon Bon Jovi, Dolly Parton, Meryl Streep și alte nume mari vor participa la "A Night Of Covenant House Stars”, un eveniment caritabil. Mai multe detalii în articol.

Flo Rida ft Robin Thicke & Verdine White - “I Don’t Like It, I Love It”

Urmărește noul videoclip al piesei “I Don’t Like It, I Love It”, lansat de Flo Rida ft Robin Thicke & Verdine White. Melodia va fi inclusă pe albumul rapperului, alături de alte colaborări cu artiști celebri.

”Blurred Lines”, plagiat după o piesă de-a lui Marvin Gaye

Hitul "Blurred Lines" al lui Robin Thicke și Pharrell este plagiat, au hotărât judecătorii

"Blurred Lines", hitul compus de Pharrell Williams și Robin Thicke, a fost plagiat după melodia "Got to Give It Up" a lui Marvin Gaye. Aceasta a fost decizia judecătorilor Curții de Apel din Los Angeles într-un proces deschis în luna februarie. În urma verdictului stabilit, Williams și Thicke trebuie să plătească familiei Gaye despăgubiri în valoare de 7,3 milioane de dolari.

"Calling All Hearts" - DJ Cassidy feat. Robin Thicke și Jessie J - VIDEOCLIP

DJ Cassidy a dezvăluit videoclipul noului single "Calling All Hearts", lansat în colaborare cu Jessie J și Robin Thicke. Piesa are un aer disco, Jessie și Robin schimbând replici pe un fundal muzical cu un twist de funk. Single-ul va fi inclus pe următorul album DJ Cassidy.

Cele mai bune parodii după hiturile anului 2013

Cele mai bune parodii după hiturile anului 2013 - VIDEO

Hiturile nu aduc doar bani, ci atrag după sine și parodii, industria muzicii pop fiind extrem de generoasă în producerea de materie primă pentru spoof-uri. Multe dintre videoclipurile anului 2013 au fost exploatate cu umor, așa încât vă propunem o trecere în revistă a parodiilor care au strâns cele mai multe vizualizări pe YouTube. În listă se regăsesc spoof-uri realizate după hituri precum "Blurred Lines" sau "Wrecking Ball".

Robin Thicke - "Feel Good" (videoclip nou)

Robin Thicke - "Feel Good" - VIDEOCLIP

Acolo unde este Robin Thicke sunt și femei frumoase. Cam asta pare a fi regula videoclipurilor artistului. Pentru clipul noului single "Feel Good", Thicke a apelat la dansatoare profesioniste.

"Blurred Lines" (Robin Thicke), cel mai bine vândut single al anului în UK

Hitul "Blurred Lines" lansat de Robin Thicke în colaborare cu Pharell Williams a fost declarat oficial cel mai bine vândut single al anului 2013.Piesa a surclasat hituri precum "Get Lucky" - Daft Punk și "Wake Me Up" - Avicii, rezultatul fiind unul așteptat, după ce în perioada verii a staționat pe prima poziție în topul Billboard Hot 100 timp de 12 săptămâni. Cu toate aceastea, editorii revistei Rolling Stone cred că "Blurred Lines" este cel mai prost cântec din istoria hiturilor muzicii pop.

Robin Thicke / Jessie J / DJ Cassidy

Jessie J feat. Robin Thicke, DJ Cassidy - "Calling All Hearts" - AUDIO

Prima colaborare dintre Jessie J, Robin Thicke și DJ Cassidy a apărut pe internet înainte de lansarea oficială. "Calling All Hearts" este o piesă cu aer disco în care Jessie și Robin schimbă replici peste un fundal muzical cu un twist de funk. Single-ul va fi inclus pe următorul album DJ Cassidy.

Spot publicitar inspirat din clipul "Blurred Lines"

Spot inspirat din clipul "Blurred Lines", "prea sexual" pentru UK - VIDEO

O reclamă "prea incitantă din punct de vedere sexual" a primit restricții de difuzare în UK. Spotul publicitar inspirat din clipul "Blurred Lines" al lui Robin Thicke include modele îmbrăcate sumar ce dansează pe ritmul hitului verii 2013.

Jessie J și Robin Thicke pe platourile de filmare ale clipului "Calling All Hearts"

Jessie J și Robin Thicke au filmat clipul "Calling All Hearts"

Jessie J și Robin Thicke au filmat într-un decor complet roz, înconjurați de instrumentiști și palmieri. Aceștia vor lansa împreună cu DJ Cassidy single-ul "Calling All Hearts".

Robin Thicke și Miley Cyrus la MTV VMA 2013

Miley Cyrus ignoră criticile privind prestația de la VMA - VIDEO

La aproximativ o săptămână de la prestația sa pe scena MTV VMA, Miley Cyrus discută deschis despre intențiile din spatele show-ului oferit publicului spectator. Conform artistei, nimic din ceea ce a făcut nu este ieșit din comun, mulți alții urmând același tipar înaintea sa.

Robin Thicke și Miley Cyrus la MTV VMA 2013

Robin Thicke regretă prestația alături de Miley Cyrus din cadrul VMA

Robin Thicke regretă decizia de a cânta alături de Miley Cyrus. Gala MTV Video Music Awards ar fi trebuit să îl ajute să-și promoveze noul single, "Give It To You". În schimb, nimeni nu pare interesat de prestația artistului, ci mai curând de gesturile obscene ale lui Miley Cyrus.

CLOSE
CLOSE