Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Ringo Starr

Următoarele evenimente cu Ringo Starr

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Ringo Starr

Single Ringo Starr Paul McCartney We're on the Road Again

Semi-reuniune Beatles: Ringo Starr şi Paul McCartney cântă împreună pe noua piesă "We're On the Road Again" - AUDIO

Jumătate din trupa Beatles s-a reunit recent, prin colaborarea lui Ringo Starr şi Paul McCartney pe noua piesă "We're on the Road Again". Acesta este un single extras de pe viitorul LP solo al lui Ringo, "Give More Love".

Cei mai bogați cântăreți britanici în 2015

Cei mai bogați muzicieni britanici - TOP 2015

The Sunday Times a dezvăluit lista celor mai bogați artiști din Marea Britanie. Așa cum era de așteptat, în Top 20 se regăsesc o mare parte dintre marile nume rock ale industriei: Paul McCartney, Mick Jagger, Ozzy Osbourne, Sting, Roger Waters, Eric Clapton. În articol puteți consulta lista completă și cifrele estimate ale averilor celor mai înstăriți muzicieni britanici.

Ringo Starr

Ringo Starr a lansat o piesă nouă, "Confirmation" - AUDIO

Ringo Starr, fostul baterist The Beatles, a lansat o nouă piesă intitulată "Confirmation". Single-ul este extras de pe albumul ”Postcards From Paradise”, cel de-al 18-lea material solo al toboșarului.

Paul McCartney și Ringo Starr vor cânta împreună la Premiile Grammy

Membrii The Beatles rămași în viață, Paul McCartney și Ringo Starr, vor cânta împreună la gala de decernare a Premiilor Grammy de anul acesta.

Ringo Starr (Ex-Beatles), a patra fetiță din "Powerpuff Girls" - VIDEO

Fostul baterist The Beatles, Ringo Starr, apare în serialul de animație "Powerpuff Girls". Urmărește-l pe Ringo cântând la tobe îmbrăcat în rochiță, asemenea fetițelor Powerpuff.

Joe Walsh, Mick Jagger și Ringo Starr pun la cale un nou supergrup

Joe Walsh, Mick Jagger și Ringo Starr pun la cale un nou supergrup

Se anunță un nou supergrup format din Joe Walsh, Mick Jagger, Ringo Starr și mulți alții.

Ringo Starr

Ringo Starr și Paul McCartney lansează noi materiale

Ringo Starr a insistat că nu există nici o rivalitate între el și Paul McCartney, chiar dacă ambii lansează albume noi la nici o săptămână distanță. Noul LP al bateristului,... Continuare »

Ringo Starr (sursa foto billboard.com)

Ringo Starr și Paul McCartney se întrec în albume noi?

Ringo Starr a insistat că nu există nici o rivalitate între el și Paul McCartney, chiar dacă ambii lansează albume noi la nici o săptămână distanță. Noul LP al bateristului,... Continuare »

ringo starr

Ringo Starr lansează album nou în câteva zile

Ringo Starr, fost membru fondator al legendarei trupe The Beatles, va lansa un nou album la sfârşitul acestei luni. Materialul, cel de-al 17 din cariera artistului, se numeşte Ringo 2012... Continuare »

Nunta Paul McCartney si Nancy Shevell

Paul McCartney s-a căsătorit cu Nancy Shevell (Foto)

Paul McCartney s-a căsătorit cu logodnica sa Nancy Shevell, în acest weekend, pe 9 octombrie. Ceremonia civilă a avut loc la Marylebone Register Office din Londra, unde artistul s-a căsătorit... Continuare »

Ringo Starr vrea Pace & Iubire de ziua lui!

Astăzi, 07 iulie, Ringo Starr sărbătorește 71 de ani și 3 ani de la lansarea campaniei Pace & Iubire. Ideea acestei campanii a pornit de la un interviu televizat în... Continuare »

iTunes scoate la vânzare și melodiile Beatles

Apple a reușit să obțină drepturile de comercializare pe iTunes pentru repertoriul Beatles. Mai au de furcă însă cu artiști precum Garth Brooks, Kid Rock și AC/DC. În mod curent,... Continuare »

CLOSE
CLOSE