Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Ricky Martin

Originar din Puerto Rico, Ricky Martin este unul dintre cei mai populari cântăreți latino-pop. Pe parcursul unei cariere de 20 de ani, artistul a vândut aproape 85 de milioane de albume. În anul 1999, Ricky Martin a primit Premiul Grammy pentru “Best Latin Pop Performance”. În total a fost recompensat cu 6 trofee Grammy.
Primul său turneu major a fost „Livin’ la Vida Loca Tour” (1999-2000), numele fiind dat de cel mai cunoscut single, extras de pe discul „Ricky Martin” (1999). Materialul a fost comercializat în 22 de milioane de exemplare, iar”Livin’ la Vida Loca” a fost prima lui piesă ajunsă pe primul loc în clasamentul muzical american (dintr-un total de 11). 6 din cele 10 albume au urcat pe prima poziție a topului Billboard.
Ricky Martin a concertat în România pe 20 august 2003, în deschiderea festivalului "Cerbul de Aur" din Piața Sfatului din Brașov.

Următoarele evenimente cu Ricky Martin

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Ricky Martin

Ricky Martin - Tiburones

Ricky Martin - Tiburones

Iubirea poate schimba totul, iar Ricky Martin știe cum să ne arate asta într-un videoclip emoționant, lansat pentru piesa ”Tiburones”. Melodia este compusă de artist împreună cu Oscar Hernandez.

Ricky Martin - Perdóname

Ricky Martin - Perdoname

Ricky Martin a lansat videoclipul noului single ”Perdóname”. Vizualul a fost regizat de Carlos Pérez și promovează cea de-a patra piesă extrasă de pe discul "A Quien Quiera Escuchar".

Ricky Martin - Disparo al Corazón

Ricky Martin - Disparo al Corazón

Ricky Martin a lansat videoclipul noului single ”Disparo al Corazón”. Piesa este extrasă de pe albumul "A Quien Quiera Escuchar" (”To Whoever Wants to Listen”), care va fi promovat în cadrul turneului mondial "One World Tour".

Ricky Martin în concert

Ricky Martin va concerta în România în cadrul One World Tour

Ricky Martin a confirmat că va veni în România cu prilejul turneului mondial "One World Tour". Artistul va începe promovarea noului album "A Quien Quiera Escuchar" (”To Whoever Wants to Listen”) în luna aprilie. Momentan au fost anunțate doar datele concertelor de pe continentul australian și cel american. Citește detalii mai jos.

Ricky Martin

Ricky Martin a lansat albumul "A Quien Quiera Escuchar"

Ricky Martin a lansat un nou album, intitulat "A Quien Quiera Escuchar" (”To Whoever Wants to Listen”). Discul include 10 piese noi în varianta standard, respectiv 13 în versiunea deluxe.

Cele mai bune imnuri ale Campionatului Mondial de Fotbal - VIDEO

Ascultă cele mai bune imnuri ale Campionatului Mondial de Fotbal. Lista include hituri ale unor artiști precum Shakira, Ricky Martin, Pitbull, Jennifer Lopez, Toni Braxton, R. Kelly sau Gianna Nannini & Edoardo Bennato. Votează melodia preferată!

Ricky Martin - "Vida" (secvență videoclip)

Ricky Martin - "Vida", videoclip al noului single FIFA World Cup 2014

Ricky Martin vrea să cucerească din nou topurile muzicale printr-o piesă compusă pentru FIFA World Cup. Noul single "Vida", deși nu este imnul oficial al Campionatului Mondial de Fotbal 2014, ar putea deveni chiar mai popular decât "We Are One (Ole Ola)". Piesa va fi inclusă pe albumul "One Love, One Rhythm – The 2014 FIFA World Cup Official Album" ce va fi lansat în mai, anul acesta.

CLOSE
CLOSE