Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Andrei - "Aievea" de la Sala Palatului - 2018 INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Nick Cave and The Bad Seeds
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
Profită de promoție: Vezi reducerile din Weekend SuperStars @ eMAG!

Richard Clayderman

Richard Clayderman a vândut de-a lungul anilor peste 80 de milioane de albume în întreaga lume, piesa „Ballade Pour Adeline” ajungând separat la vânzări de peste 22 de milioane de copii în 38 de țări. Recunoscut drept cel mai bine vândut pianist la ora actuală, artistul a înregistrat din 1976 până în prezent peste 1300 de melodii, dând naștere unui nou stil muzical, plin de romantism, ce îmbină genul clasic cu pop.

Începând din 2013, Richard Clayderman a inclus România în circuitul turneelor sale, concertând la București, Cluj-Napoca și Iași. În 2016, celebrul pianist va cânta din nou la Sala Palatului din capitală, avându-l invitat pe Gheorghe Zamfir.

Următoarele evenimente cu Richard Clayderman


INFO & BILETE CONCERT

INFO & BILETE CONCERT

INFO & BILETE CONCERT

INFO & BILETE CONCERT

INFO & BILETE CONCERT

Știri despre Richard Clayderman

Un nou concert Richard Clayderman la București, anunțat pentru 2018

După recentul concert sold out de la Sala Palatului, Richard Clayderman a programat un nou spectacol la București. Pianistul va sărbători din nou Ziua Femeii alături de publicul din România, urmând să revină la Sala Palatului pe 8 martie 2018.

Poze concert Richard Clayderman - Bucuresti 2017

Urmărește galeria de poze de la concertul lui Richard Clayderman de la Sala Palatului din Bucuresti, de pe 8 martie 2017.

Richard Clayderman concertează pe 8 martie la Sala Palatului alături de Orchestra Simfonică București

Richard Clayderman oferă publicului feminin din România cel mai frumos cadou: un concert cu piese atent selectate și cu multe alte surprize, pentru o atmosferă plină de romantism. Evenimentul va avea loc pe 8 martie 2017 la Sala Palatului, artistul urmând a fi însoțit pe scenă de 100 de instrumentiști, membri ai Orchestrei Simfonice București.

Richard Clayderman - Nostalgie şi romantism din Paris

Richard Clayderman, unul dintre cei mai mari pianişti ai momentului, a revenit la Bucureşti pentru susținerea unui nou concert la Sala Palatului pe 26 martie 2015. Show-ul pregătit s-a numit „From Paris with love” – un titlu destul de sugestiv pentru ce a urmat să se întâmple pe scenă.

Poze concert Richard Clayderman 2015 - From Paris with Love cu Monica Petrică

Urmăriți galeria de poze de la concertul susținut de Richard Clayderman la Sala Palatului din București pe 26 martie 2015. Îndrăgitul pianist a revenit în România cu spectacolul „From Paris with Love” prezentat în premieră mondială. Balerina Monica Petrică a semnat coregrafia, iar orchestra Camerata Regală l-a acompaniat pe Richard Clayderman.

CLOSE
CLOSE