Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18 Roger Waters - "The Gunner's Dream" (2021)Roger Waters reinterpretează piesa "The Gunner's Dream" - VIDEO Jennifer Lopez în videoclipul ”Lonely”Jennifer Lopez dezminte zvonurile că ar fi apelat la operații estetice: "Așa arată fața mea" "Peaky Blinders" - trailer sezonul 5"Peaky Blinders" ajunge la final cu cel de-al șaselea sezon din serie Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy

Rezident EX

Următoarele evenimente cu Rezident EX

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Rezident EX

Rezident Ex - Lasa-ma sa zbor

Rezident Ex - Lasă-mă să zbor

Rezident Ex ne "întărește imunitatea" cu un videoclip nou, realizat pentru piesa "Lasă-mă să zbor". Melodia se regăsește pe albumul "Audio Doping".

Rezident EX

Rezident Ex lansează albumul "Audio Doping" - DATE TURNEU

Rezident Ex lansează luna aceasta albumul "Audio Doping". Discul va fi promovat în cadrul unui turneu național, ce va cuprinde principalele orașe ale țării.

Formația Rezident EX în 2015 (de la stânga la dreapta: Matthias Lange, Mark Cross, Sebastian Simonis, Christian Podratsky și Tavi Iepan)

Rezident Ex amână lansarea noului album: "Tragedia din Colectiv ne-a marcat pe toți"

Rezident Ex a anunțat că va amâna lansarea celui de-al doilea album și susținerea concertelor de promovare aferente. Decizia vine pe fondul tragediei din Colectiv.

Secventa din videoclipul REZIDENT EX - Noi să fim noi

REZIDENT EX - Noi să fim noi

REZIDENT EX a lansat videoclip "Noi sa fim noi", o piesă rock declarativă. Materialul video îmbină imagini live și din studioul de înregistrări. Urmărește-l pe InfoMusic.

Formația Rezident EX în 2015 (de la stânga la dreapta: Matthias Lange, Mark Cross, Sebastian Simonis, Christian Podratsky și Tavi Iepan)

REZIDENT EX lansează "Lasă-mă să zbor", prima piesă în noua formulă - AUDIO

După ce și-a definitivat componența, aducându-l pe veteranul Mark Cross la tobe, REZIDENT EX a lansat o nouă melodie, "Lasă-mă să zbor", prima de pe viitorul album al formației. Ascultă piesa pe InfoMusic.

Noul vocalist REZIDENT Ex este Sebastian Simonis

Trupa REZIDENT Ex ne-a dezvăluit identitatea noului solist vocal: Sebastian Simonis. Acesta a înființat în 2003 trupa Blind Spirits și a mai colaborat cu trupa Aiforce, pe parcursul șederii sale la Londra (2010-2011). Începând de acum, Simonis este oficial vocalistul REZIDENT Ex. În iulie 2014 va filma primul videoclip alături de trupă, citește articolul pentru detalii.

Poze concert Rezident EX în Club Colectiv pe 26 februarie 2014

Urmăriți galeria de poze de la concertul Rezident EX. Trupa a susținut primul concert, pe 26 februarie, fără solistul Kempes în clubul Colectiv din București.

Rezident Ex fără Kempes

Rezident Ex va cânta alături de Leo Iorga și Dudu Isabel la premiile Maximum Rock

Grupul Rezident Ex va cânta la decernarea premiilor Maximum Rock 2013, alături de o serie de invitați speciali, printre care se numără Leo Iorga - primul solist al trupei Cargo în 1989, Dudu Isabel - fost concurent Vocea României și membru Vespera. Evenimentul va avea loc în Club Colectiv pe 26 februarie.

Noua voce rock a României așteptată la Rezident EX

Viitorul solist Rezident Ex, vocea rock a României

Tavi Iepan, Matthias Lange, Christian Podratzky, Adrian Popescu și Vali Potra caută solistul vocal care să ridice microfonul abandonat de Ovidiu Ioncu Kempes la sfârșitul anului trecut. Membrii Rezident Ex au pornit un adevărat "voice hunting" printre cântăreții rock, fie ei consacrați sau aspiranți.

Rezident Ex fără Kempes

Reacția membrilor Rezident Ex după plecarea lui Ovidiu Ioncu Kempes

Membrii Rezident Ex au transmis un mesaj fanilor alertați de plecarea lui Ovidiu Ioncu Kempes din trupă. Tavi Iepan, Matthias Lange, Christian Podratzky, Adrian Popescu și Vali Potra susțin că formația a fost ca o familie și opțiunea fiecăruia trebuie respectată. Decizia lui Kempes de a părăsi Rezident Ex a fost anunțată recent. Acesta și-a exprimat dorința de a se axa doar pe proiectul KEMPES, în care a cooptat membrii din Gothic.

Kempes a anunțat că părăsește Rezident EX și pornește o trupă proprie

Ovidiu Ioncu Kempes anunța la începutul lui noiembrie intenția de a porni o trupă solo, a cărei activitate să se deruleze în paralel cu cea a formației Rezident EX. Solistul a anunțat de curând că se va despărți de colegii săi din super grup și se va axa doar pe proiectul KEMPES, în care a cooptat membrii din Gothic.

Rezident Ex a revenit în Bucureștiul tău - POZE

Cu o binevenită inițiativă de a promova trupele tinere de pe scena rock autohtonă, super grupul Rezident Ex a pornit turneul național Vreau Rezident Ex în orașul meu. Acesta a vizat 10 orașe și a ajuns joi, 7 noiembrie în clubul bucureștean The Silver Church. În deschidere au cântat formațiile Celestial Grounds și 9.7 Richter. Află cum au reușit cele trei trupe să ofere un spectacol incendiar, plin de diversitate.

Poze de la concertul Rezident EX în Silver Church pe 7 noiembrie 2013

Trupa REZIDENT EX (Ovidiu Ioncu Kempes, Tavi Iepan, Christian Podratzky, Matthias Lange și Vali Potra) a concertat pe 7 noiembrie 2013 în Silver Church. Urmăriți pozele de la cântarea ce a făcut parte din turneul "Vreau Rezident Ex în orașul meu!"

Rezident Ex începe turneul național "Vreau Rezident Ex În Orașul Meu"

Pe 24 octombrie Rezident Ex începe turneul naționale "Vreau Rezident Ex În Orașul Meu". Acesta cuprinde 10 orașe printre care Bucureşti, Constanţa, Craiova, Sibiu, Timişoara, Braşov, Târgu Mureş, Arad, Iaşi și Buzău.

Fanii Rezident Ex pot alege oraşele în care va concerta trupa

În urma solicitărilor adresate direct membrilor grupului, pe site-urile de socializare sau în presă, Rezident Ex în colaborare cu I.S.R.R. vor alege localităţile turneului în funcţie de cele mai multe şi mai originale invitaţii primite.

Rock the City 2013 - dezmorțire generală în prima zi - FOTO

Rock the City 2013 a debutat pe 27 iulie la Romexpo. Aproximativ 6000 de spectatori au urmărit concertele Goodbye to Gravity, BOON, Rezident Ex, Enslaved și Heaven Shall Burn. A fost o dezmorțire generală pentru show-ul incendiar promis de Rammstein pentru duminică.

Poze cu Rezident Ex în concert la Rock The City 2013

Urmăriți galeria de poze cu trupa Rezident Ex în concert la festivalul Rock The City 2013. Ovidiu Ioncu Kempes, Tavi Iepan, Christian Podratzky și Matthias Lange au urcat pe scena de la Romexpo pe 27 iulie 2013 în fața a peste 5000 de spectatori.

Programul complet Rock the City 2013. Vezi cine cântă în prima zi

Vezi lineup-ul complet al ediției din acest an a festivalului Rock The City. Enslaved și Heaven Shall Burn, headlineri în prima zi. Plus concert Rezident EX!

Rezident Ex, din punctul Alpha, înainte - FOTO

Recenzia concertului Rezident Ex din True Club de pe 1 mai. Include fotografii, înregistrări video și setlistul serii.

Concertul Rezident EX din True Club de pe 1 mai 2013

Trupa Rezident Ex a concertat în True Club din București în data de 1 mai 2013. Cântarea a constituit și prima prezentare publică a pieselor noului album Alpha. Află mai... Continuare »

O trupă nouă cu trecut, Rezident Ex vorbește despre albumul "Alpha" - VIDEO

Membrii Rezident Ex (Tavi Iepan, Ovidiu Kempes, Christian Podratzky, Florin Cvasa) vorbesc într-un video interviu despre albumul Alpha, nostalgie și început

Petreceri si concerte de 1 Mai

Concerte și petreceri 1 - 5 mai 2013 - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru minivacanța 1 - 5 mai la mare, în Bucuresti și în țară.

Ovidiu Ioncu Kempes in concert Rezident EX la Arenele Romane

Metalul românesc și-a recăpătat vocea, Kempes și Rezident EX au reactivat Brigadierii - FOTO-VIDEO

Impresii de la primul concert Rezident EX din Bucuresti. Kempes, Iepan, Lange, Podratzky, Popescu și Cvasa au fost întâmpinați de aproape 2000 de fani ai metalului românesc, vechi cunoscători ai Buletinului de știri, Povestirilor din gară sau ai Brigadierilor. Vezi galeria de poze Rezident EX si setlist-ul complet al concertului.

Ovidiu Ioncu Kempes in concert Rezident EX la Arenele Romane

Concert Kempes & Rezident EX la Arenele Romane pe 21 septembrie 2012

Primul concert Rezident EX din București a avut loc la Arenele Romane pe 21 septembrie 2012. Reîntoarecerea lui Kempes a fost salutată de vechii săi fani din perioada Cargo, dar... Continuare »

Rezident EX - Tavi Iepan, Ovidiu Kempes, Matthias Lange, Florin Cvasa, Adrian Popescu, Christian Podratzky

La repetiții cu Kempes și Rezident EX - VIDEO INTERVIU

După încheierea repetițiilor, InfoMusic a stat de vorbă cu Kempes și Rezident EX despre România, muzică, planuri de viitor și experiența revenirii pe scenă. Toate într-un video interviu pe care îl puteți urmări pe site.

Ovidiu Ioncu-Kempes la Folk You cu Rezident Ex (foto: Claudiu Petre)

Câștigătorul ultimei invitații duble la concertul REZIDENT EX

Vezi lista de castigatori ai concursului online cu invitatii duble la concertul KEMPES si REZIDENT EX.

Rezident EX

Rezident Ex, grupul lui Kempes a lansat primul videoclip - Catedrala sufletului – VIDEO

REzident Ex, grupul format alături Tavi Iepan (chitară), Adi Popescu (chitară), Matthias Lange (chitară), Christian Podratzky (bass) și Florin Cvasa (tobe) a lansat videoclipul piesei Catedrala sufletului, care poate fi urmărit mai jos.

Rezident EX

Concert Kempes şi Rezident Ex - PROGRAM ACCES și MEET & GREET

Au mai ramăs două zile până la singurul concert Kempes şi Rezident Ex din capitală. Accesul în interiorul Arenelor Romane va fi permis începând cu ora 17.00 şi se va realiza doar pe baza biletului valid.

Ovidiu Ioncu-Kempes la Folk You cu Rezident Ex (foto: Claudiu Petre)

Am dat cea de-a treia invitație dublă la REZIDENT EX, concursul continuă

Am anuntat cel de-al treilea câștigător al unei invitații duble la concertul Kempes și Rezident EX de pe 21 septembrie. Concursul continuă până miercurea viitoare, când vom acorda ultima invitație dublă.

Rezident EX

Câștigătorul celei de-a doua invitații duble la concertul Kempes și Rezident EX

Elena Dăscălescu este cel de-al doilea câștigător al unei invitații duble la concertul Kempes și Rezident EX de pe 21 septembrie. Concursul NU s-a încheiat! Nu uitați că în fiecare săptămână, până la data show-ului de la Arenele Romane, InfoMusic vă premiază cu câte o invitație dublă.

Rezident EX

Câștigătorul primei invitații duble la concertul Kempes și Rezident EX

Am extras primul câștigător al concursului Kempes și Rezident EX. Marius Mihalcea - Ion este câștigătorul unei invitații duble la concertul Kempes și Rezident EX de pe 21 septembrie.

Metrock

METROCK încinge atmosfera la REZIDENT EX VIP after party

Trupa METROCK va fi prezentă la after party-ul cu Kempes și Rezident EX, unde va susține un recital plin de vigoare. After party-ul va avea loc pe 21 septembrie, după concertul Kempes și Rezident EX.

Ovidiu Ioncu-Kempes revine pe scena alaturi de Rezident Ex

VIP after party cu KEMPES și REZIDENT EX în Ageless Club

Cei care și-au luat bilelete VIP la concertul Kempes și Rezident EX vor avea parte de o experiență unică. Aceștia vor petrece după concert alături de ariști în Clubul Ageless, în cadrul unui after party senzațional.

Ovidiu Ioncu-Kempes la Folk You cu Rezident Ex (foto: Claudiu Petre)

La mulți ani, Kempes!

Ovidiu Ioncu-Kempes împlinește astăzi 46 de ani. Echipa InfoMusic îi urează La mulți ani!, multă sănătate alături de cei dragi și împlinirea câtor mai multe proiecte.

Rezident EX

Întors acasă, Kempes lucrează deja la cel de-al doilea album Rezident Ex

Rezident Ex va concerta la ediția din acest an a festivalului Folk You, unde iubitorii rock-ului românesc așteaptă cu nerăbdare revederea solistului Ovidiu Ioncu - Kempes. Membrii trupei sunt la Timișoara unde își fac încălzirea, concertând vineri, 3 august, la invitația Primăriei din orașul de pe Bega. Setlistul concertului va cuprinde melodiile scrise de Tavi Iepan în perioada de început Cargo. Rezident Ex le va cânta și duminică noapte la Folk You 2012.

Ovidiu Ioncu Kempes

Rezident Ex, grupul lui Kempes a lansat un nou single - Catedrala sufletului - AUDIO

Zile trec și zile vin de când Ovidiu Ioncu – Kempes și-a anunțat revenirea în muzica românească. Noul său grup format alături Tavi Iepan (chitară), Adi Popescu (chitară), Matthias Lange (chitară), Christian Podratzky (bass) și Florin Cvasa (tobe) a lansat un al doilea single. Este vorba de o baladă, intitulată Catedrala sufletului.

Desant

Trupa Desant va cânta alături de Kempes și Rezident Ex la Arenele Romane

Desant va deschide concertul pe care Ovidiu Kempes şi trupa sa, Rezident Ex, îl vor susţine pe 21 septembrie la Arenele Romane.

Rezident EX

Kempes cu Rezident EX - Povestiri din Gară - AUDIO

Kempes si Rezident EX au oferit fanilor varianta reînregistrată a piesei Povestiri din gară.

Rezident EX

Ovidiu Ioncu Kempes va susține un concert alături de Rezident Ex la București

Ovdiu Ioncu Kempes, fostul solist Cargo, revine pe scenă după o pauză de 8 ani alături de proiectul Rezident Ex. Anul acesta trupa va susţine o serie de concerte în România, printre care şi o unică reprezentaţie la Bucureşti pe 21 septembrie la Arenele Romane.

Ovidiu Ioncu-Kempes revine pe scena alaturi de Rezident Ex

Ovidiu Ioncu-Kempes (Ex-Cargo) cântă la Folk You alături de trupa Rezident Ex

Ovidiu Ioncu-Kempes, fostul solist al trupei Cargo revine pe scena muzicală românească alături de grupul REZIDENT EX format împreună cu Tavi Iepan și Adrian Popescu.

CLOSE
CLOSE