Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

REM

Următoarele evenimente cu REM

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre REM

REM Live (Screenshot)

Ce piese urcă în topurile muzicale în vreme de pandemie

Ca orice formă de artă, muzica este oglinda frământărilor și emoțiilor noastre. În aceste zile în care subiectul coronavirus e de neocolit, anumite piese au revenit în topurile muzicale, oferindu-ne astfel un feedback asupra stării noastre generale de spirit.

Michael Stipe cântă ”Man Who Sold The World” în amintirea lui David Bowie

Michael Stipe a cântat "The Man Who Sold The World" în memoria lui David Bowie - VIDEO

Michael Stipe, fostul solist REM, i-a adus un tribut lui David Bowie în cadrul emisiunii The Tonight Show cu Jimmy Fallon. Stipe a interpretat ”The Man Who Sold The World”, o piesă după care a făcut cover și Nirvana.

Michael Stipe (REM) / Donald Trump

Michael Stipe (Ex - R.E.M.) către Donald Trump: "Nu ne folosi muzica în stupida ta campanie"

Fostul solist al trupei R.E.M., Michael Stipe, a avut o reacție tranșantă la aflarea veștii că actualul candidat la președinția SUA, Donald Trump, a folosit una dintre piesele formației în campania sa electorală. "Nu ne folosi muzica pentru stupida ta campanie", i-a transmis Stipe lui Trump.

Dia Frampton

Dia Frampton – excepția unui concurs muzical comercial (audio)

Despre concursurile muzicale actuale se pot spune multe. Din păcate nu și faptul că ar promova artiști în adevăratul sens al cuvântului. Ceea ce se caută este comercialul, acei oameni... Continuare »

REM

CLIPUL ZILEI: R.E.M. - We All Go Back To Where We Belong

Cei de la R.E.M. au ales să-şi încheie cariera de peste 3 decenii în muzică aşa cum se cuvine, și anume prin lansarea unui ultim videoclip, pentru piesa We All... Continuare »

REM

R.E.M. lansează 3 melodii noi! Reunirea este exclusă!

Cei de la REM, care săptămâna trecută au anunţat că se despart, vor lansa piesele "We All Go Back To Where We Belong", "A Month of Saturdays" şi "Hallelujah" înregistrate... Continuare »

REM

Ultima prestație live a trupei R.E.M.! (Audio)

Trupa R.E.M. a surprins pe toată lumea când a anunțat săptămâna trecută că se desparte. Astfel, ultima apariție live a grupului o reprezintă cântarea din 2008 ce a avut loc... Continuare »

REM se desparte

Trupa R.E.M. se desparte!

Cei de la R.E.M. au hotărât să se despartă după 31 de ani de muzică. Cel mai influent grup de indie rock din toate timpurile şi-a anunţat decizia printr-un post... Continuare »

REM se desparte

R.E.M. lucrează la un nou album

Trupa de rock alternativ R.E.M. se află în studioul de înregistrări unde lucrează la un nou material. Vestea a fost dată chiar de Michael Stipe, solistul fromației. Ultimul album semnat... Continuare »

REM

R.E.M. relansează albumul “Lifes Rich Pageant”

Anul acesta cei de la R.E.M. relansează cel de-al patrulea album din carieră. După "Murmur", "Reckoning" și "Fables of the Reconstruction", pe 12 iulie 2011 a venit vremea lui “Lifes... Continuare »

oasis

TOP 5 Rock-Alternativ - videoclipuri parodiate (literal video)

Dacă nu știi ce înseamnă un literal video, ne face plăcere să îți dezvăluim noi. Nu de alta, dar te vor amuza stârnindu-ți curiozitatea de-a căuta mai mult pe Youtube.... Continuare »

rem

Literal video: R.E.M.- Losing My Religion

R.E.M. - Losing my religion Un literal video al cărui umor este datorat de montajul foarte reuşit al versurilor pe imagine şi de sunetele suprapuse peste activităţile personajelor din videoclip.... Continuare »

REM

"Collapse Into Now "- Film Project!

Trupa R.E.M. împreună cu 11 cineaști lucrează la un proiect prin care fiecare piesă de pe "Collapse Into Now ", cel mai nou material al rockerilor, va beneficia de un... Continuare »

CLOSE
CLOSE