Concerte The Dire Straits Experience
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Regina Spektor

Regina Spektor

Următoarele evenimente cu Regina Spektor

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Regina Spektor

Regina Spektor - Black and White

Regina Spektor - Black and White

Regina Spektor a lansat videoclipul noului single ”Black and White”. Pentru clip, artista a colaborat cu Daniel Ryan, vechi prieten și colaborator.

Regina Spektor - "Bleeding Heart"

Regina Spektor - Bleeding Heart

Regina Spektor a lansat videoclipul noului single ”Bleeding Heart”. Vizualul conține imagini cu artista din perioada copilăriei.

Regina Spektor - The Trapper and The Furrier

Regina Spektor - The Trapper and the Furrier

Regina Spektor a lansat videoclipul noului single ”The Trapper and the Furrier”. Piesa este extrasă de pe albumul "Remember Us To Life".

Regina Spektor

Regina Spektor a interpretat live noul single "The Light" - VIDEO

Regina Spektor a dezvăluit o nouă piesă de pe albumul "Remember Us To Life". Melodia se numește "The Light și a fost interpretată live în premieră în cadrul emisiunii "Later… with Jools Holland".

Regina Spektor - Small Bill$

Regina Spektor - Small Bill$

Regina Spektor a lansat videoclipul noului single ”Small Bill$”. Vizualul este regizat de Steven Mertens.

Regina Spektor

Regina Spektor a lansat piesa "Older and Taller" - AUDIO

Regina Spektor a lansat o nouă piesă, intitulată "Older and Taller". Melodia este extrasă de pe albumul "Remember Us To Life", așteptat pe piață luna aceasta.

Regina Spektor

Regina Spektor a lansat piesa "Black and White" - AUDIO

Regina Spektor a lansat o nouă piesă, intitulată "Black and White". Melodia este extrasă de pe albumul "Remember Us To Life", așteptat pe piață luna aceasta.

Regina Spektor

Regina Spektor a lansat piesa "Small Bill$" - AUDIO

Regina Spektor a lansat un nou single, intitulat ”Small Bill$”. Piesa este extrasă de pe albumul "Remember Us To Life", așteptat pe piață în luna septembrie.

Regina Spektor

Regina Spektor - "While My Guitar Gently Weeps" (cover The Beatles) - VIDEO

Regina Spektor a înregistrat un cover al piesei "While My Guitar Gently Weeps", din repertoriul The Beatles. Noua versiune a melodiei este inclusă pe coloana sonoră a animației ”Kubo and the Two Strings”.

Regina Spektor

Ascultă noul single Regina Spektor, "Bleeding Heart" - AUDIO

Regina Spektor a lansat un nou single, intitulat "Bleeding Heart". Piesa este extrasă de pe cel de-al 7-lea album de studio al artistei, "Remember Us To Life".

Regina Spektor

Regina Spektor lansează albumul "Remember Us To Life"

Regina Spektor va lansa anul acesta cel de-al 7-lea album de studio. Intitulat "Remember Us To Life", discul conține 11 piese noi.

Regina Spektor a lansat "You've Got Time" - AUDIO

Regina Spektor a lansat un nou single. Piesa se numește "You've Got Time" și a fost compusă special pentru coloana sonoră a noului serial de comedie "Orange Is The New Black".

Regina Spektor

Poezie în culori pastel într-un nou clip Regina Spektor - VIDEOCLIP

Regina Spektor a lansat cel de-al treilea single de pe albumul What We Saw from the Cheap Seats. Piesa se numește "How", iar videoclipul se mulează perfect pe stilul și personalitatea Reginei, păstrând același ton idilic-jovial ce creează povești din fiecare vers al compozițiilor sale.

Regina Spektor - What We Saw From The Cheap Seats

Ascultă noul single semnat Regina Spektor - AUDIO

Regina Spektor a lansat cel de-al doilea single extras de pe noul său material discografic. Single-ul se intitulează ”Don’t Leave Me (No Me Quitte Pas)” și poate ascultat mai jos.... Continuare »

Regina Spektor

Regina Spektor a lansat un nou videoclip

Pentru noul său videoclip, Regina Spektor a făcut echipă cu Adria Petty, cea care a regizat clipul lui Beyonce, ”Countdown” și cu Peter Sluszka, specializat în animație stop-motion. Rezultatul poate... Continuare »

Regina Spektor

Regina Spektor anunță un nou LP

Pentru noul său videoclip, Regina Spektor a făcut echipă cu Adria Petty, cea care a regizat clipul lui Beyonce, ”Countdown” și cu Peter Sluszka, specializat în animație stop-motion. Rezultatul poate... Continuare »

Regina Spektor

Regina Spektor a lansat un nou single - AUDIO

Regina Spektor a debutat un nou single, pe care îl puteți mai jos. Acesta se intitulează ”All The Rowboats” și este primul extras de pe noul album, ”What We Saw... Continuare »

CLOSE
CLOSE