Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Regina Spektor

Regina Spektor

Următoarele evenimente cu Regina Spektor

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Regina Spektor

Regina Spektor - One Little Soldier (From "Bombshell" the Motion Picture Soundtrack)

Regina Spektor - One Little Soldier (soundtrack "Bombshell")

Regina Spektor a compus o piesă pentru coloana sonoră a filmului "Bombshell". Single-ul se numește "One Little Soldier", iar clipul cu versuri ce-l acompaniază este realizat de Aaron Hymes.

Regina Spektor - Black and White

Regina Spektor - Black and White

Regina Spektor a lansat videoclipul noului single ”Black and White”. Pentru clip, artista a colaborat cu Daniel Ryan, vechi prieten și colaborator.

Regina Spektor - "Bleeding Heart"

Regina Spektor - Bleeding Heart

Regina Spektor a lansat videoclipul noului single ”Bleeding Heart”. Vizualul conține imagini cu artista din perioada copilăriei.

Regina Spektor - The Trapper and The Furrier

Regina Spektor - The Trapper and the Furrier

Regina Spektor a lansat videoclipul noului single ”The Trapper and the Furrier”. Piesa este extrasă de pe albumul "Remember Us To Life".

Regina Spektor

Regina Spektor a interpretat live noul single "The Light" - VIDEO

Regina Spektor a dezvăluit o nouă piesă de pe albumul "Remember Us To Life". Melodia se numește "The Light și a fost interpretată live în premieră în cadrul emisiunii "Later… with Jools Holland".

Regina Spektor - Small Bill$

Regina Spektor - Small Bill$

Regina Spektor a lansat videoclipul noului single ”Small Bill$”. Vizualul este regizat de Steven Mertens.

Regina Spektor

Regina Spektor a lansat piesa "Older and Taller" - AUDIO

Regina Spektor a lansat o nouă piesă, intitulată "Older and Taller". Melodia este extrasă de pe albumul "Remember Us To Life", așteptat pe piață luna aceasta.

Regina Spektor

Regina Spektor a lansat piesa "Black and White" - AUDIO

Regina Spektor a lansat o nouă piesă, intitulată "Black and White". Melodia este extrasă de pe albumul "Remember Us To Life", așteptat pe piață luna aceasta.

Regina Spektor

Regina Spektor a lansat piesa "Small Bill$" - AUDIO

Regina Spektor a lansat un nou single, intitulat ”Small Bill$”. Piesa este extrasă de pe albumul "Remember Us To Life", așteptat pe piață în luna septembrie.

Regina Spektor

Regina Spektor - "While My Guitar Gently Weeps" (cover The Beatles) - VIDEO

Regina Spektor a înregistrat un cover al piesei "While My Guitar Gently Weeps", din repertoriul The Beatles. Noua versiune a melodiei este inclusă pe coloana sonoră a animației ”Kubo and the Two Strings”.

Regina Spektor

Ascultă noul single Regina Spektor, "Bleeding Heart" - AUDIO

Regina Spektor a lansat un nou single, intitulat "Bleeding Heart". Piesa este extrasă de pe cel de-al 7-lea album de studio al artistei, "Remember Us To Life".

Regina Spektor

Regina Spektor lansează albumul "Remember Us To Life"

Regina Spektor va lansa anul acesta cel de-al 7-lea album de studio. Intitulat "Remember Us To Life", discul conține 11 piese noi.

Regina Spektor a lansat "You've Got Time" - AUDIO

Regina Spektor a lansat un nou single. Piesa se numește "You've Got Time" și a fost compusă special pentru coloana sonoră a noului serial de comedie "Orange Is The New Black".

Regina Spektor

Poezie în culori pastel într-un nou clip Regina Spektor - VIDEOCLIP

Regina Spektor a lansat cel de-al treilea single de pe albumul What We Saw from the Cheap Seats. Piesa se numește "How", iar videoclipul se mulează perfect pe stilul și personalitatea Reginei, păstrând același ton idilic-jovial ce creează povești din fiecare vers al compozițiilor sale.

Regina Spektor - What We Saw From The Cheap Seats

Ascultă noul single semnat Regina Spektor - AUDIO

Regina Spektor a lansat cel de-al doilea single extras de pe noul său material discografic. Single-ul se intitulează ”Don’t Leave Me (No Me Quitte Pas)” și poate ascultat mai jos.... Continuare »

Regina Spektor

Regina Spektor a lansat un nou videoclip

Pentru noul său videoclip, Regina Spektor a făcut echipă cu Adria Petty, cea care a regizat clipul lui Beyonce, ”Countdown” și cu Peter Sluszka, specializat în animație stop-motion. Rezultatul poate... Continuare »

Regina Spektor

Regina Spektor anunță un nou LP

Pentru noul său videoclip, Regina Spektor a făcut echipă cu Adria Petty, cea care a regizat clipul lui Beyonce, ”Countdown” și cu Peter Sluszka, specializat în animație stop-motion. Rezultatul poate... Continuare »

Regina Spektor

Regina Spektor a lansat un nou single - AUDIO

Regina Spektor a debutat un nou single, pe care îl puteți mai jos. Acesta se intitulează ”All The Rowboats” și este primul extras de pe noul album, ”What We Saw... Continuare »

CLOSE
CLOSE