Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Ravi Coltrane

Ravi Coltrane este cel de al doilea fiu (celălalt fiind Oran Coltrane, de asemenea saxofonist) al marelui artist de jazz din anii ’50 – ’60 din veacul trecut, John Coltrane (1926-1967) și al apreciatei pianiste și organiste Alice Coltrane (1937-2007).

Ravi Coltrane nu trăiește în umbra legendarului său tată, ci s-a impus pe scena de jazz mai ales prin merite proprii și un talent ieșit din comun. Ravi Coltrane este unul dintre cei mai de seamă improvizatori ai momentului din generația medie a muzicienilor americani de jazz.

Concertul lui Ravi Coltrane din București de pe 22 februarie 2015 se înscrie în turneul de promovare a discului "Spirit Fiction" din 2012. Este prima înregistrare a lui Ravi Coltrane pentru Blue Note, legendara casă de discuri de jazz, care în 1957 a lansat Blue Train, lucrarea care l-a consacrat pe John Coltrane ca șef de orchestră.

Următoarele evenimente cu Ravi Coltrane

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Ravi Coltrane

Concert RAVI COLTRANE la Sala Radio pe 22 februarie 2015

Poze concert Ravi Coltrane Quartet la Sala Radio 2015

Urmărește galeria de poze de la concertul susținut de Ravi Coltrane Quartet la Sala Radio din București pe 22 februarie 2015. Saxofonistul de jazz a fost însoțit de membrii cvartetului său: David Virelles (pian), Dezron Douglas (bass) și Johnathan Blake (tobe). Concertul a făcut parte din turneul european de promovare a albumului “Spirit Fiction”.

Saxofonistul Ravi Coltrane

Ravi Coltrane prezintă noul album la Sala Radio

În cadrul concertului de la Sala Radio de pe 22 februarie 2015, Ravi Coltrane va prezenta publicului cel mai recent album al său - "Spirit Fiction". Fiul inegalabilului John Coltrane este unul dintre cei mai apreciați improvizatori ai momentului din generația medie a muzicienilor americani de jazz.

CLOSE
CLOSE