Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Radio Killer

Următoarele evenimente cu Radio Killer

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Radio Killer

Radio Killer - Feelings

Radio Killer - Feelings

Radio Killer a lansat videoclipul noului single ”Feelings”. Piesa este compusă de LeeAnna McCollum, Constantin Bodea, Eritza Laues, vocal coach-ul de la X-Factor America, și Edwin Serrano, compozitor pentru mulți artiști de renume, precum Michael Jackson, Whitney Houston, Usher, Enrique Iglesias.

Radio Killer - It Hurts Like Hell

Radio Killer - It Hurts Like Hell

”It Hurts Like Hell””, cel mai recent single Radio Killer, se bucură de un videoclip regizat de Khaled Mokhtar. Piesa vorbește despre echilibu, fericire și suferință.

Revelion 2015 în Piața Constituției - HaHaHappy New Year București - PROGRAM

Petrecerea de Revelion 2015 din Piața Constituției va oferi bucureștenilor un spectacol inedit, gândit și construit ca o sărbătoare extraordinară a luminii. Sub egida "HaHaHappy New Year București", vor urca pe scenă cei mai apreciați artiști ai HaHaHa Production – Smiley, Cabron, Sore, Feli, Dorian, Don Baxter și mulți alții. Lista celor care vor cânta în Piața Constituției de Revelion este disponibilă în articol.

CLOSE
CLOSE