Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Radio Killer

Următoarele evenimente cu Radio Killer

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Radio Killer

Radio Killer - Feelings

Radio Killer - Feelings

Radio Killer a lansat videoclipul noului single ”Feelings”. Piesa este compusă de LeeAnna McCollum, Constantin Bodea, Eritza Laues, vocal coach-ul de la X-Factor America, și Edwin Serrano, compozitor pentru mulți artiști de renume, precum Michael Jackson, Whitney Houston, Usher, Enrique Iglesias.

Radio Killer - It Hurts Like Hell

Radio Killer - It Hurts Like Hell

”It Hurts Like Hell””, cel mai recent single Radio Killer, se bucură de un videoclip regizat de Khaled Mokhtar. Piesa vorbește despre echilibu, fericire și suferință.

Revelion 2015 în Piața Constituției - HaHaHappy New Year București - PROGRAM

Petrecerea de Revelion 2015 din Piața Constituției va oferi bucureștenilor un spectacol inedit, gândit și construit ca o sărbătoare extraordinară a luminii. Sub egida "HaHaHappy New Year București", vor urca pe scenă cei mai apreciați artiști ai HaHaHa Production – Smiley, Cabron, Sore, Feli, Dorian, Don Baxter și mulți alții. Lista celor care vor cânta în Piața Constituției de Revelion este disponibilă în articol.

CLOSE
CLOSE