Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO

Queensryche

Următoarele evenimente cu Queensryche

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Queensryche

Lyric Video Queensryche Propaganda Fashion

Queensryche - Propaganda Fashion

Queensryche a lansat o nouă piesă cu mesaj social, "Propaganda Fashion". Metaliştii din Washington reflectă asupra fake news, media manipulată şi asupra politicilor controversate din ziua de azi. Urmăreşte videoclipul cu versuri al noului track în articol.

Videoclip Queensryche Blood of the Levant

Queensryche - Blood of the Levant

Queensryche a lansat piesa "Blood of the Levant", dovedind că şi după aproape 40 de ani de carieră energia trupei e la fel de puternică. Muzicienii şi-au însoţit release-ul cu un videoclip, în care cântă între ruinele unui oraş distrus de război. Vă invităm să îl vizionaţi în cadrul articolului.

Lyric Video Queensryche Man the Machine

Queensryche - Man the Machine

Heavy metaliştii de la Queensryche au revenit cu piesa "Man the Machine". Melodia primeşte un videoclip cu versuri înălţătoare şi cu BPM destul de ridicat pentru a pune sângele în mişcare serios de tot. Nu lipsesc riff-urile injectate cu ceva romantism de blues, care vor face deliciul fanilor. Vă invităm să vizionaţi un lyric video pentru piesă în articol.

Queensryche la Turbohalle: Todd La Torre îl poate reînvăța pe Geoff Tate propriile piese

Metaliștii români probabil că ori au plecat din țară, ori “au ieșit la pensie”. Altfel nu-mi explic audiențele scăzute de care s-au bucurat atât Tim “Ripper” Owens, cât și Queensryche la vizitele acestora prin minunata noastră capitală. Pe de altă parte, trebuie luată în considerare și partea plină a paharului: la concertul Queensryche de pe 20 octombrie am scăpat de înghesuială, m-am putut deplasa unde am crezut de cuviință, în încercarea de a “prinde” cel mai bun sunet posibil.

Poze de la concertul Queensryche (Turbohalle, 20 octombrie 2013)

Queensryche a revenit în România în formula Todd LaTorre – Lead Vocals, Michael Wilton – Guitar, Eddie Jackson – Bass, Scott Rockenfield – Drums, Parker Lundgren – Guitar. Urmărește galeria de poze de la concertul susținut duminică, 20 octombrie 2013, la Turbohalles. Cu acest prilej a fost lansat oficial în România noul album al formației. Evenimentul a fost organizat de Promusic Events și Maximum Rock Magazin.

Queensryche

Concert Queensryche la București - Program și reguli de acces

Formația americană Queensryche va susține un concert pe 20 octombrie în Turbohalle din București. Evenimentul promovează ultimul album al trupei, "self-titled", ce a fost lansat pe 24 iunie 2013. Află programul și regulile de acces.

Queensryche 2012

Queensryche a lansat un nou clip, "Fallout" - VIDEOCLIP

Queensryche a lansat primul videoclip oficial cu solistul Todd La Torre (ex-Crimson Glory). Acesta poartă numele "Fallout" si prezintă imagini live înregistrate în timpul concertelor. Queensryche va concerta la București pe 20 octombrie 2013 în Turbohalle.

Queensryche 2012

Concert Queensryche în octombrie la București

Formația americană Queensryche va susține un concert pe 20 octombrie 2013 în Turbohalle din București. Evenimentul promovează ultimul album al trupei, "self-titled", ce a fost lansat pe 24 iunie 2013. Prețul biletelor vor fi anunțate în scurt timp.

Queensryche 2012

Queensryche a lansat un nou single, "Fallout" - AUDIO

La doar două săptămâni de la apariția melodiei "Where Dreams Go To Die", Queensryche cu solistul Todd La Torre (Crimson Glory) revine în atenția fanilor cu cel de-al treilea extras... Continuare »

Queensryche 2012

Ascultă noua melodie Queensryche, "Where Dreams Go To Die" - AUDIO

Queensryche, alături de solistul Todd La Torre a lansat al doilea single al noului album. Piesa aleasă poartă numele "Where Dreams Go To Die" iar discul, "self-titled", va fi lansat pe 24 iunie 2013.

Queensryche 2012

Queensryche oferă ultimele detalii despre noul album

Queensryche, cu solistul Todd La Torre (Crimson Glory),a dat publicității coperta și tracklistul primul album, "self-titled", în noua formulă. Acesta va fi lansat pe pe 25 iunie, cu două săptamâni întârziere decât a fost anunat inițial, și este distribuit prin intermediul casei de discuri Century Media Records.

Queensryche & Geoff Tate

Queensryche cu solistul Geoff Tate a lansat un nou single, "Cold" - AUDIO

Queensryche cu solistul Geoff Tate a lansat un nou single intitulat "Cold". Piesa este extrasă de pe albumul "Frequency Unknown" ce va fi lansat pe 23 aprilie. Discul are invitați pe K.K. Downing (ex-Judas Priest), Chris Poland (ex-Megadeth), Lita Ford, Craig Locicero (Forbidden) sau Paul Bostaph (ex-Slayer, Testament, Exodus).

Queensryche

Queensryche a lansat primul single cu solistul Todd La Torre, Redemption - AUDIO

Queensryche alături de solistul Todd La Torre a lansat primul single intitulat "Redemption". Piesa este inclusa pe primul albumul care va apărea pe piață în data de 10 iunie.

Queensryche 2012

Queensryche va lansa un nou album

Queensryche va lansa la începutul anului viitor un nou album, primul cu noul solist Todd La Torre. Până la apariția discului formația ofera fanilor un teaser ce conține variante demo ale pieselor incluse pe album.

Geoff Tate

Single nou Geoff Tate (ex-Queensryche) - Take A Bullet - AUDIO

Take A Bullet, noul single Geoff Tate poate fi ascultat mai jos. Melodia este extrasa de pe albumul intitulat Kings & Thieve care va fi lansat pe 6 noiembrie.

Geoff Tate

Geoff Tate (ex-Queensryche) a lansat Dark Money - LYRIC VIDEO

Fostul solist Queensryche, Geoff Tate, a lansat lyric video-ul melodiei Dark Money care poate fi urmarit pe InfoMusic mai jos. Melodia este extrasa de pe noul album intitulat Kings & Thieve care va fi lansat pe 6 noiembrie.

Geoff Tate

Fostul solist Queensryche lansează un nou album solo

Fostul solist Queensryche, Geoff Tate, va lansa cel de-al doilea album solo intitulat Kings & Thieve. Discul va iesi pe piata in data de 6 noiembrie si contine 11 piese.

Geoff Tate

Queensryche în două variante, solistul Geoff Tate își prezintă propriul lineup

Dat afară de foștii săi colegi, vocalistul Geoff Tate și-a anunțat noul lineup pentru versiunea sa de formație. Tate se prezintă în continuare drept vocea Queensryche și deține controlul asupra site-ului oficial, unde și-a anunțat noii parteneri: Rudy Sarzo, Bobby Blotzer, Glen Drover, Kelly Gray și Randy Gane.

Geoff Tate

Geoff Tate este dat afară din Queensryche

După 31 de ani Geoff Tate este oficial schimbat din ”funcția” de solist al trupei Queensryche și este înlocuit cu Todd La Torre de la Crimson Glory.

Geoff Tate and Friends, turneu solo prin America (CLIP Live at Anthology)

Queensryche va avea un concert abia în aprilie, dar până atunci, Geoff Tate, vocalistul trupei, a început pe 26 ianuarie, un turneu solo acustic, numit Geoff Tate and Friends. Geoff a interpretat... Continuare »

CLOSE
CLOSE