Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Pulp

Următoarele evenimente cu Pulp

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Pulp

Ascultă cea mai nouă piesă Pulp - After You - AUDIO

În preajma Sărbătorilor de Iarnă Pulp a dezvăluit o nouă piesă, pe care o puteți asculta pe InfoMusic. Aceasta a fost produsă de James Murphy și se intitulează After You.

Skindred la B'Estfest 2012 (foto: Alex Chelba)

A treia zi de B'Estfest cu Pulp, Caro Emerald, Modestep, Skindred și Dope DOD

B'Estfest 2012 şi-a închis porţile duminică seară după trei zile pline de muzică bună la care au asistat peste 61.000 de persoane. Pe lângă multitudinea de activităţi pregătite în zonele... Continuare »

PULP la B'Estfest 2012

PULP la B'Estfest 2012

Pulp a energizat publicul la miezul nopții în cea de-a treia zi de festival. Urmărește o serie de fotografii din timpul concertului de la B'Estfest 2012.

Garbage

Garbage vrea ziare, Pulp este eco, iar Caro Emerald mănâncă bio la B’Estfest 2012

Festivalul înglobează artiști ce aparțin unor genuri muzicale diferite, care se pare că au în comun anumite gusturi. Potrivit organizatorilor, cei mai mulți artiști au solicitat în cabinele lor fructe și legume de sezon, brânză de diverse sortimente și bere românească.

Pulp va concerta la Bestfest 2012

Pulp va concerta la B’Estfest Summer Camp 2012

Pulp, una dintre cele mai apreciate trupe britanice de rock alternativ, va cânta pentru prima dată în România la B’Estfest Summer Camp 2012. Alături de Pulp, lista numelor confirmate până... Continuare »

CLOSE
CLOSE