Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Portugal The Man

Portugal The Man Portugal. The Man sunt americani și vin din Portland, Oregon. Trupa are patru membri: Eric O'Quin, Jason Sechrist, Zach Carothers și John Gourley. Carothers și Gourley s-au cunoscut datorită trupei din care au făcut parte înainte, Anatomy of ghost. Practic, cei doi au pus bazele Portugal. The Man, acesta fiind un proiect paralel pentru John Gourley.

Membrii trupei s-au schimbat adesea. Au fost semnați la mai multe case de discuri, lansând piese prin intermediul propriei lor case de discuri. Waiter: "You vultures!" este primul lor album, ce a apărut în 2006, fiind urmat de "Church Mouth"și turnee în America și Europa.

A urmat "Censored Colors" în 2008, iar un an mai târziu a apărut albumul "The Satanic Satanist", un concert în cadrul faimosului festival Lollapalooza și apoi cel de-al cincilea material discografic,"American Ghetto".

În 2010 au semnat cu Atlantic Records, casa de discuri la care sunt și în prezent. "In the Mountain in the Cloud", albumul cu numărul șase a fost însoțit și de un scurt metraj, "Sleep Forever", filmat în casa părintească a lui John Gourley din Alaska.

Călătoria muzicală a trupei a continuat cu o piesă influențată de Pink Floyd, denumită "The Dark Side of the Moon", parte de pe albumul "Evil Friends", lansat în 2013. Piesele de pe acest album au fost remixate de mai mulți artiști, iar piesa "Evil Friends" s-a auzit într-o reclamă Taco Bell din Statele Unite ale Americii.

În 2016, a fost lansat hitul "Feel It Still", ce a adus trupei în 2018 premiul Grammy pentru Best Pop Duo/Group Performance.

Concerte Portugal The Man în România


Portugal The Man nu a susținut încă niciun concert în România.

Următoarele evenimente cu Portugal The Man

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Portugal The Man

Feel It Still - Portugal The Man ('60s "Mr. Postman" Style Cover)

Postmodern Jukebox - Feel It Still (cover Portugal The Man '60s "Mr. Postman" Style)

Postmodern Jukebox a realizat un cover în stilul anilor '60 după hitul trupei Portugal The Man. La voce le putem asculta pe Joey Cook, Adanna Duru și Nina Ann.

Portugal. The Man - 11 ani, 8 albume și piesa care a ajuns în Billboard

Au ajuns în topul Billboard, iar recent au avut o prestație live spectaculoasă în cadrul American Music Awards 2017. Trupa Portugal. The Man a cucerit publicul cu muzica lor, așa că astăzi, la #JOINewArtist, ne-am hotărât să le aflăm povestea. Detalii în articolul de mai jos.

CLOSE
CLOSE