Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Portishead

Următoarele evenimente cu Portishead

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Portishead

Portishead - SOS

Portishead - SOS (cover ABBA)

Portishead a lansat un videoclip cu mesaj politic pentru un cover al piesei ”SOS” din repertoriul trupei ABBA. Vizualul abordează subiectul ieșirii Marii Britanii din UE și recenta asasinare a lui Jo Cox, membră a Partidului Laburist.

Solista Beth Gibbons (Portishead) lansează al doilea album solo

Portishead se află în plin turneu european dar solista trupei, Beth Gibbons, și-a făcut timp pentru a lansa cel de-al doilea album solo. Este primul disc după o pauză de 11 ani insă artista nu a oferit mai multe detalii. Acestea vot fi date publicității în scurt timp prin intermediul casei de discuri Domino Records.

Radiohead

Turneul Radiohead ajunge și în Europa!

Fanii trupei Radiohead au motive de bucurie anul viitor. Aşa cum au anunţat şi pe site-ul oficial, cei cinci vor aduce piesele albumului The King of Limbs și în Europa:... Continuare »

Radiohead

Radiohead întră în studioul de înregistrări!

Thom York de la Radiohead a dezvăluit că trupa se pregătește să intre în studioul din Oxford pentru a lucra la un nou material discografic începând cu luna decembrie. Grupul... Continuare »

Evanescence - coperta album

Tracklist-ul albumului Evanescence!

Cei de la Evanescence au dezvăluit tracklist-ul celui mai nou album al lor, "Evanescence", programat să apară pe piaţă pe 11 octombrie 2011. Acesta este follow-up-ul lui "The Open Door"... Continuare »

Evanescence

CLIPUL ZILEI: Evanescence - What you want

Cei de la Evanescence au lansat videoclipul piesei "What You Want", primul single extras de pe albumul Evanescence ce va fi lansat pe 11 octombrie 2011. Clipul este regizat de... Continuare »

Evanescence

Ascultă single-ul de revenire lansat de Evanescence! (Video)

După o serie de fragmente postate pe internet, Evanescence ne prezintă în sfârșit single-ul de revenire. Acesta se intitulează ”What You Want” iar mai jos puteți vedea înregistrarea cu prezentarea... Continuare »

Evanescence

Noul album Evanescence, inspirat de MGMT, Portishead și Massive Attack (audio)

Evanescence a dezvăluit că noul lor album este inspirat din muzica trupelor MGMT, Portishead şi Massive Attack. Materialul autointitulat ce vine după o pauză de 5 ani, este programat să... Continuare »

CLOSE
CLOSE