Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Phil Rudd

Următoarele evenimente cu Phil Rudd

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Phil Rudd

Brian Johnson alături de Muse la Reading Festival 2017

Înregistrează AC/DC un nou album cu Brian Johnson? - Poză de la studio

Veteranii de la AC/DC par a pregăti un nou album. Așa titrează publicații mari ca NME și Loudwire, după ce Brian Johnson și fostul toboșar Phil Rudd au fost fotografiați împreună la Warehouse Studios din Vancouver, unde AC/DC a înregistrat toate albumele lansate în ultimii 20 de ani.

Acuzația de angajare a unui asasin plătit, retrasă din dosarul toboșarului AC/DC

Acuzația adusă toboșarului AC/DC privind angajarea unui asasin a fost retrasă, autoritățile motivând că nu au suficiente dovezi. Phil Rudd este, însă, acuzat în continuare de amenințare cu moartea și posesie de droguri.

Toboșarul AC/DC, Phil Rudd, arestat sub acuzația de angajare a unui asasin plătit - UPDATE

Toboșarul trupei AC/DC, Phil Rudd, a fost arestat în această dimineață sub acuzaţiile de amenințare cu moartea, angajare a unui asasin plătit și posesie de droguri. Dacă cea mai gravă dintre acuzații va fi probată în fața instanței judecătorești, muzicianul în vârstă de 60 de ani riscă o pedeapsă de până la 10 ani de închisoare.

Toboșarul AC/DC, Phil Rudd, lansează primul album solo - "Head Job"

Phil Rudd a anunțat lansarea primului său album solo, "Head Job". Discul va apărea pe piață pe 29 august 2014, primul single - "Repo Man" - urmând a avea premiera pe radio săptămâna aceasta, pe 18 iulie.

CLOSE
CLOSE