Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Peter Gabriel

Următoarele evenimente cu Peter Gabriel

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Peter Gabriel

Adam Levine cântând ”In Your Eyes” (Peter Gabriel)

Adam Levine a făcut un cover după una dintre cele mai bune piese compuse vreodată - VIDEO

Adam Levine a fost invitat în emisiunea lui Howard Stern, una dintre cele mai populare personalități de radio din America. În cadrul show-ului, solistul Maroon 5 a interpretat una dintre cele mai bune piese compuse vreodată, în opinia sa.

Ryan Tedder / Peter Gabriel

OneRepublic a colaborat cu Peter Gabriel pentru noul single "A.I." - AUDIO

OneRepublic a lansat o nouă piesă, intitulată ”A.I.”. Melodia este înregistrată împreună cu Peter Gabriel și este extrasă de pe noul album "Oh My My", așteptat pe piață toamna aceasta.

Peter Gabriel - The Veil

Peter Gabriel - The Veil

Peter Gabriel a lansat videoclipul noului single ”The Veil”. Piesa și vizualul atrag atenția asupra dezvăluirilor făcute de Edward Snowden, cunoscut pentru activitatea sa în serviciul de pază și sectorul tehnic al serviciului de spionaj american al CIA și NSA.

Peter Gabriel în concert la București (8 mai 2014, Romexpo)

Peter Gabriel a lansat "I’m Amazing", o piesă inspirată de viața lui Muhammad Ali - AUDIO

Peter Gabriel a scos din arhiva personală o piesă neprezentată publicului până acum, intitulată ”I’m Amazing”. Melodia are o semnificație aparte, fiind inspirată de viața regretatului Muhammad Ali.

Peter Gabriel în concert la București (8 mai 2014, Romexpo)

RECENZIE: Peter Gabriel și perenitatea muzicii sale - POZE

Peter Gabriel și-a bucurat fanii din România cu prilejul primului concert susținut la București. Evenimentul organizat de Emagic a reunit peste 8000 de spectatori (potrivit promoterului), care au umplut Pavilionul Central Romexpo. Concertul a făcut parte din turneul "Back to Front" care promovează reeditarea albumului "So".

Poze concert Peter Gabriel la Romexpo pe 8 mai 2014

Peter Gabriel a susținut primul său concert în România pe 8 mai 2014 în Pavilionul Central Romexpo din București. Evenimentul a fost inclus în turneul "Back to Front" ce marchează 25 de ani de la apariția celebrului album "So". Urmărește galeria de poze de la concertul lui Peter Gabriel.

Peter Gabriel

Program și reguli de acces pentru concertul Peter Gabriel – HARTĂ

Peter Gabriel va concerta pe 8 mai 2014 în Pavilionul Central de la Romexpo. Organizatorul evenimentului, Emagic, a anunțat programul și regulile de acces.

Ultimele bilete Diamond Seats și cu acces la tribune pentru Peter Gabriel

După ce organizatorii anunțaseră că două categorii de bilete pentru concertul Peter Gabriel de la București sunt sold out, acestea au fost recent suplimentate. Fanii artistului au încă la dispoziție bilete pentru categoriile Premium Seats și Golden Ring, precum și un număr redus de bilete la Diamond Seats și zona cu acces la tribune. Concertul Peter Gabriel va avea loc pe 8 mai 2014, în Pavilionul Central Romexpo.

Nirvana

Nirvana, Kiss și Peter Gabriel vor fi incluși în Rock And Roll Hall Of Fame în 2014

Cei de la Rock And Roll Hall Of Fame au anunțat lista completă cu artiștii ce vor fi introduși în galeria de onoare a muzicii rock din America. Printre numele anunțate apar Nirvana, Peter Gabriel și Kiss.

Peter Gabriel

Peter Gabriel lansează primul album cu piesei noi după o pauză de peste 10 ani

Peter Gabriel a mărturisit că vrea să lanseze un album cu piese noi. Artistul are 20 de melodii la care lucrează, însă nu vrea să se grăbească. Peter Gabriel va concerta în premieră la București, anul viitor, pe data de 8 mai, la Romexpo.

Nelson Mandela

Muzicienii aduc omagii lui Nelson Mandela

Liderul luptei împotriva regimului rasist, Nelson Mandela s-a stins din viață la 95 de ani pe 5 decembrie 2013. Acțiunile sale au schimbat lumea, devenind una dintre cele mai apreciate personalități din istorie. De-a lungul timpului, numeroși muzicieni și-au declarat admirația față de Mandela, căruia i-au compus și piese. La moartea lui artiștii i-au adus omagii pe canalele de social media.

Peter Gabriel - New Blood Live in London

Biletele la concertul Peter Gabriel s-au pus în vânzare - SCHEMA SĂLII

Biletele pentru concertul Peter Gabriel de la București au fost puse în vânzare. Artistul britanic va susține primul său concert în România pe data de 8 mai 2014, la Romexpo. Vezi categoriile de preț ale biletelor și amplasarea locurilor în sală.

Peter Gabriel - New Blood Live in London

Concert Peter Gabriel în România - OFICIAL

După apariția unui zvon, concertul Peter Gabriel este confirmat de cei de la Emagic. Artistul vine pentru prima dată în România, în primăvara anului viitor, pe data de 8 mai. Spectacolul va avea loc la Romexpo.

Peter Gabriel - New Blood Live in London

Concert Peter Gabriel la București în 2014 - ZVON

Peter Gabriel ar putea concerta în România în 2014, în prezent fiind discutată o vizită la București în aprilie sau mai. Cântărețul aniversează albumul "So" din 1986, ce cuprinde hitul "Sledgehammer". Mai multe concerte europene au fost deja confirmate.

Peter Gabriel

Peter Gabriel anunță un nou album și DVD live (Video)

Peter Gabriel va lansa un nou material discografic pe data de 10 octombrie. Albumul se intitulează ”New Blood” și este alcătuit din piese ale artistului în noi versiuni, în care... Continuare »

Bon Iver - Holocene (secvență video)

Bon Iver lansează un nou clip și anunță colaborarea cu James Blake (Video)

Bon Iver și James Blake au anunțat că vor colabora pentru un proiect inititulat ”Fall Creek Boys Choir”. Amănunte legate de proiect nu au fost făcute publice. Tot ce se... Continuare »

CLOSE
CLOSE