Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Pet Shop Boys

Următoarele evenimente cu Pet Shop Boys

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Pet Shop Boys

Pet Shop Boys

Pet Shop Boys - The Pop Kids

Trupa Pet Shop Boys a lansat un lyric video pentru noul single ”The Pop Kids”. Melodia este extrasă de pe discul ”Super”, pe care duo-ul britanic îl va lansa pe 1 aprilie.

Pet Shop Boys

Pet Shop Boys prezintă "Inner Sanctum", prima piesă de pe albumul "Super" - AUDIO

Veteranii de la Pet Shop Boys încep anul 2016 cu vești foarte bune pentru fani. Neil Tennant și Chris Lowe au lansat o nouă piesă, intitulată "Inner Sanctum", ce deschide un nou capitol discografic în cariera grupului: "Super".

Real Lies

Real Lies, întoarcere la rădăcinile Pet Shop Boys - VIDEO

În timpurile unei industrii muzicale ce găsește tot mai greu resurse pentru a se reinventa, ciclicitatea pare a fi o soluție pentru multe dintre trupele noului val. Real Lies, spre exemplu, și-a găsit rădăcinile ascultând Pet Shop Boys. Chiar dacă în spatele "minciunilor reale" nu se ascunde un sound 100% autentic, piesele acestor englezi merită o ascultare, chiar și pentru simplul fapt că promovează o nouă versiune a legendarului duo Pet Shop Boys.

Pet Shop Boys

Pet Shop Boys - Electric

Dacă Electric ar fi un club, “ar avea multe lasere pe ringul de dans iar mulțimea ar fi foarte amestecată: tineri și bătrâni, heterosexuali și homosexuali, bogați și săraci și nu numai,” a explicat Neil Tennant, solistul Pet Shop Boys, pentru presa britanică, când a fost întrebat cum ar descrie albumul.

Pet Shop Boys - "Thursday" feat. Example (secvență videoclip)

Pet Shop Boys a lansat "Thursday" feat. Example - VIDEOCLIP

Pet Shop Boys a lansat videoclipul celui de-al patrulea single de pe noul album "Electric". Piesa promovată se numește "Thursday" și este o colaborare cu rapper-ul englez Example. Noul single va fi lansat oficial pe 4 noiembrie 2013.

Pet Shop Boys

Pet Shop Boys a lansat un nou clip "Vocal" - VIDEOCLIP

După apariția discului "Elysium", în luna septembrie 2012, formația britanică Pet Shop Boys va lansa pe 15 iulie nou album intitulat "Electric". Discul conține opt piese noi plus melodia "The Last To Die", care este un cover după Bruce Springsteen iar al doilea videoclip de promovare este piesa "Vocal".

Pet Shop Boys

Pet Shop Boys a lansat un nou single, "Vocal" - AUDIO

După apariția discului "Elysium", în luna septembrie 2012, formația britanică Pet Shop Boys va lansa pe 15 iulie nou album intitulat "Electric". Discul conține opt piese noi plus melodia "The Last To Die", care este un cover după Bruce Springsteen iar noul single de promovare este pentru piesa "Vocal".

Pet Shop Boys

Pet Shop Boys a lansat clipul "Axis" - VIDEOCLIP

După apariția discului "Elysium", în luna septembrie 2012, formația britanică Pet Shop Boys va lansa pe 15 iulie nou album intitulat "Electric". Discul conține opt piese noi plus melodia "The Last To Die", care este un cover după Bruce Springsteen iar primul videoclip de promovare este pentru piesa "Axis".

Pet Shop Boys

Pet Shop Boys lansează un nou album

Pet Shop Boys va lansa în luna iunie un nou album intitulat "Elysium". După apariție trupa va pleca într-un turneu de promovare. Află unde va cânta.

Pet Shop Boys

Remixul noului single Pet Shop Boys a fost lansat, piesa originală apare în decembrie - AUDIO

Englezii de la Pet Shop Boys vor lansa pe 31 decembrie un nou single, intitulat Memory of The Future. Un prim remix al piesei, realizat de Stuart Price, și-a făcut deja debutul la BBC Radio 2 și poate fi ascultat pe InfoMusic.

Pet Shop Boys - Elysium

Noul album Pet Shop Boys este ”revigorator” – TRACKSLIST

Pet Shop Boys a înregistrat noul album în Los Angeles, iar a fost ”revigoratoare”, lucru ce se va resimți în sound-ul discului. Elysium este format din 12 piese și va fi lansat în luna septembrie.

Pet Shop Boys

Clip nou de la Pet Shop Boys și detalii despre noul album - VIDEOCLIP

Pet Shop Boys lansează noul album Elysium în septembrie, iar primul extras prezentat este Invisible.

CLOSE
CLOSE