Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Nick Cave and The Bad Seeds
INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Maluma
Poze de la concertul Scorpions de la Romexpo București - 2018 INFO CONCERT:
Neversea 2018

Pendulum

Următoarele evenimente cu Pendulum


INFO & BILETE CONCERT

INFO & BILETE CONCERT

Știri despre Pendulum

Festivalul Neversea

Neversea 2018 are primii artişti confirmaţi: John Newman, The Script, Modestep, Alan Walker

Neversea 2018, cel mai aşteptat festival de la malul Mării Negre, anunță primii artişti confirmaţi. Avem nume mari din zona pop, precum John Newman, dar şi artişti respectaţi din drum & bass ca Pendulum sau Chase & Status. Grupul irlandez The Script vine de asemenea pentru prima oară în România. Festivalul Neversea 2018 va avea loc la Constanţa între 5 şi 8 iulie 2018.

The Qemists - interviu InfoMusic.ro la B'Estfest 2012

Equalizer, posibil titlu pentru viitorul album The Qemists - VIDEO INTERVIU

Membrii The Qemists au dezvăluit titlul provizoriu al viitorului album al trupei într-un interviu acordat site-ului InfoMusic.ro. Trupa de drum&bass a venit pentru prima oară în România la B'Estfest 2012. Urmărește video interviul.

Pendulum, live la B'Estfest 2011- foto Alex Chelba

Trupa Pendulum se destramă

După ce au anunţat că 2012 va fi un an de pauză concertistică, cei de la Pendulum au revenit şi au comunicat prin intermediul reţelelor de socializare că trupa se va despărţi.

Pendulum, live la B'Estfest 2011- foto Alex Chelba

Pendulum - 2012 va fi un an de pauză!

Cei de la Pendulum au anunţat că în anul 2012 nu vor pleca în niciun turneu şi nici nu vor susţine concerte. Ben 'The Verse' Mount a declarat pe scena... Continuare »

House of Pain, Hadouken! și Pendulum au încheiat B'Estfest 2011

Ultima zi de B'Estfest a început în jurul orei 16:00 cu concertele Cuantune, Sarmalele Reci, Zeppelin, Praetor, Smallman, Tiptil, Blue Nipple Boy, CTC, Roa, Limun&K-lu, Amon, Snow şi Yuffa &... Continuare »

Sarmalele Reci vin la Bestfest 2011

Prezențe românești la B'Estfest 2011!

Primele prezențe românești de la B'Estfest 2011 sunt: Șuie Paparude, OCS, Travka, Magnolia, Coma și Sarmalele Reci. B’Estfest se mută anul acesta la iarbă verde în comuna Tunari, transformându-se într-o... Continuare »

Festivalul B'Estfest 2011

Lasertag, pictură pe tricouri și book corner la B’Estfest 2011!

Tabăra organizată cu ocazia festivalului B’Estfest 2011 vine cu foarte multe surprize pe lângă mult-așteptatele concerte. Astfel în zonele de Playground, Lake Lounge și Arts&Crafts publicul se va putea delecta... Continuare »

Pendulum

Pendulum strânge fonduri pentru Japonia cu o melodie în exclusivitate

Pendulum oferă fanilor o melodie în exclusivitate pe site-ul trupei, donând veniturile către Crucea Roșie și Medici fără Frontiere. Pendulum se alătură astfel cauzei japonezilor afectați de cutremur și tsunami.... Continuare »

TheAsianDubFoundation

Asian Dub Foundation, noul nume confirmat la B'EstFest 2011

După Skunk Anansie și Pendulum, Asian Dub Foundation este cel mai nou nume confirmat în line-up-ul B’EstFest 2011. Grupul va concerta în cea de a doua zi a festivalului, pe... Continuare »

skunk_anasie

B’ESTFEST revine în 2011!

După un an de pauză, B’ESTFEST revine în 2011 într-o locație din Pipera-Tunari. Desfășurat pe 1,2 și 3 iulie, B’ESTFEST va dispune și de un spațiu de campare destinat publicului,... Continuare »

CLOSE
CLOSE