Concerte The Dire Straits Experience
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
David Garrett
Profită de ofertele November Hot Deals, ai prețuri cu până la -40% reducere!

Pearl Jam

Următoarele evenimente cu Pearl Jam

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Pearl Jam

Pearl Jam

Pearl Jam va fi inclusă în Rock and Roll Hall of Fame

Pearl Jam va fi inclusă anul viitor în Rock and Roll Hall of Fame, alături de Tupac Shakur, Yes, Joan Baez, Electric Light Orchestra și Journey. Gala prestigiosului eveniment va avea loc pe 7 aprilie 2017 la Barclays Center din Brooklyn, New York.

Pearl Jam / Tupac / Depeche Mode

Pearl Jam, Tupac și Depeche Mode, pe lista nominalizărilor Rock and Roll Hall of Fame 2017

Pearl Jam, Tupac și Depeche Mode se află anul acesta pentru prima oară pe lista nominalizărilor Rock and Roll Hall of Fame. Cele 19 propuneri pentru Rock and Roll Hall of Fame 2017 includ și artiști și trupe nominalizate în anii precedenți, cum ar fi Janet Jackson și formația britanică Yes.

Eddie Vedder și Beyonce cântând live ”Redemption Song”

Pearl Jam va lansa un single în colaborare cu Beyonce

Pearl Jam va lansa un nou single în cadrul programului anual Ten Club Holiday Single, un eveniment dedicat fanilor. Cadoul oferit de trupă celor mai loiali susținători este o înregistrare live a unei piese cântate cu Beyonce.

Pearl Jam a lansat un nou clip, "Sirens" - VIDEOCLIP

Pearl Jam a dezvăluit videoclipul celui de-al doilea single extras de pe albumul "Lightning Bolt". Piesa se numește "Sirens" și a fost compusă de chitaristul formației, Mike McCready, versurile fiind scrise de solistul Eddie Vedder. Albumul va fi lansat pe 15 octombrie 2013.

Pearl Jam - "Mind Your Manners" (secvență videoclip)

Pearl Jam a lansat "Mind Your Manners" - VIDEOCLIP

Pearl Jam a dezvăluit videoclipul primului single extras de pe albumul "Lightning Bolt". Piesa se numește "Mind Your Manners" și a fost compusă de chitaristul formației, Mike McCready, versurile fiind scrise de solistul Eddie Vedder.

Pearl Jam

Pearl Jam a lansat o noua piesă, "Mind Your Manners" - AUDIO

Pearl Jam va lansa cel de-al 10-lea album, intitulat "Lightning Bolt" pe 15 octombrie 2013. Primul extras pe single poartă numele "Mind Your Manners" iar după lansare Pearl Jam va pleca în turneu pe continentul american urmând ca anul viitor să ajungă și în Europa. Există șanse mari să-i vedem în România în 2014.

Pearl Jam

Pearl Jam înregistrează un nou album

Pearl Jam se află în studio unde înregistrează cel de-al 10 album din discografie. Discul este programat spre lansare în această toamnă trupa plecând după aceea într-un turneu de promovare. Există șanse mari să-i vedem în România în 2014.

Jay-Z si Pearl Jam

Pearl Jam și Jay-Z au cântat 99 Problems - VIDEO

Pearl Jam și Jay-Z au cântat împreună hit-ul 99 Problems, în cadrul festivalului organizat de rapper, Made In America și puteți vedea înregistrarea momentului pe InfoMusic.

Top 10 melodii despre soare

Top 10 melodii despre soare

După câteva zile în care primăvara şi-a arătat şi latura mai puţin plăcută, în sfârșit a ieșit soarele, temperaturile au început să urce, purtânându-ne cu gândul la vară şi vacanţă.... Continuare »

Povesti bizare despre numele trupelor rock!

Povești bizare despre numele trupelor rock!

Alegerea numelui formației cu care speri să ai succes și să ajungi celebru este treabă serioasă, care necesită multă muncă. Cu toate astea, unele nume pe care am ajuns să... Continuare »

Pearl Jam

Pearl Jam - Not For You (videoclip nou)

Pearl Jam a postat pe internet videoclipul piesei Not For You, inclusă pe albumul Vitalogy, lansat în 1994. Single-ul a fost lansat pe 21 martie 1995 şi beneficiază acum de... Continuare »

Bridge School Benefit Concert 2011

Arcade Fire, Beck și Nora Jones au fost la evenimentul caritabil organizat de Neil Young - VIDEO + FOTO

La sfârșitul săptămânii trecute Neil Young și soția sa Pegi au organizat, ca în fiecare an, un festival caritabil în California. Acesta s-a desfășurat de-alungul a două zile, în Amfiteatrul... Continuare »

Lansări 17 - 25 septembrie 2011

Single-uri: Dappy – 'No Regrets' Miles Kane – 'Come Closer' Wiz Khalifa – 'No Sleep' Lady Gaga – 'You And I' James Morrison – 'I Won't Let You Go' Nicola... Continuare »

pearl jam

Descarcă gratuit noua piesă Pearl Jam - Olé!

Cei de la Pearl Jam au cântat în premieră o nouă piesă în cadrul emisiunii Late Night with Jimmy Fallon. Melodia se numeşte “Olé!” şi se potriveşte perfect cu lansarea... Continuare »

Pearl Jam

Pearl Jam a aniversat 20 de ani! (Video Festival Pearl Jam)

În weekend-ul ce a trecut a avut loc festivalul organizat de Pearl Jam pentru a sărbători 20 de ani de existență în industria muzicală. Evenimentul a strâns pe aceeași scenă... Continuare »

pearl-jam

Vezi trailer-ul ”Pearl Jam Twenty” (Video)

Pearl Jam a postat pe internet un film de prezentare a noului documentar despre trupă. Acesta se intitulează ”Pearl Jam Twenty” și a fost regizat de Cameron Crowe. Documentarul prezintă... Continuare »

Eddie Vedder la emisiunea Late Show cu David Letterman

Eddie Vedder a fost invitat la Late Show cu David Letterman (Video)

Eddie Vedder a fost invitat ieri în studioul emisiunii Late Show cu David Letterman, unde a interpretat piesa ”Without You”. Cântecul este inclus pe cel mai recent disc solo al... Continuare »

Pearl Jam

Pearl Jam sărbătorește cu fast 20 de ani

Cei de la Pearl Jam sărbătoresc 20 de ani de carieră muzicală într-un mod unic. Trupa va organiza propriul său festival, ce se va intitula The Labor Day și seva... Continuare »

eddie-vedder

Vezi noul clip lansat de Eddie Vedder!

Solistul formației Pearl Jam, Eddie Vedder a lansat un nou videoclip, realizat pentru piesa ”Longing To Belong”, pe care îl puteți viziona mai jos. Acesta este primul single extras de... Continuare »

pearl-jam

Înregistrări cu Pearl Jam vechi de 20 de ani (Video)

Cei de la Pearl Jam se pregătesc să celebreze în această vară 20 de ani de activitate muzicală. Pentru a marca acest eveniment trupa a anunțat că pregătește o serie... Continuare »

CLOSE
CLOSE