Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Patricia Kaas

Patricia Kaas Kaas a debutat în 1988, devenind iubită și apreciată odată cu hiturile „Mon mec a moi” și „Mademoiselle chante le blues”. Încă de la debut, a primit premiul „Victoires de la Musique”, cea mai importantă distincție din muzica franceză. 20 de ani mai târziu, albumul ei „Kabaret” (2008) s-a vândut în peste 16 milioane de exemplare, în peste 47 de țări.

Patricia Kaas a cochetat și cu cinematografia, jucând în filmul „And now... Ladies & Gentlemen” din 2002. Fanii săi i-au putut citi memoriile în cartea autobiografică „L’Ombre de ma Voix” (În umbra vocii mele) din 2011, carte ce a stârnit o serie de controverse și în România.

Patricia Kaas a susținut 5 concerte în România. Primul a avut loc în iunie 1992, în cadrul festivalului internațional Cerbul de Aur. A urmat apoi concertul din 1998, show ce a făcut parte din turneul ”Dans ma chair”. Cel de-al 3-lea concert a avut loc în 2004, în Piața Revoluției din București, ultimele două, din 2009 și 2013, desfășurându-se la Sala Palatului.

Următoarele evenimente cu Patricia Kaas

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Patricia Kaas

Patricia Kaas la Sala Palatului - Un spectacol complex, precum femeia care a devenit

Pe 24 iunie, Patricia Kaas a bifat din nou Sala Palatului pentru promovarea ultimului său album, într-un concert care s-a vrut a fi, după cum ea însăşi a spus, „like the woman I became”. Ieşit pe piaţă la finele anului trecut, noul material discografic abundă în piese originale, care o reprezintă în totalitate pe Patricia Kaas.

Poze concert Patricia Kaas la Sala Palatului - 2017

Urmărește galeria de poze de la concertul Patricia Kaas de la Sala Palatului de pe 24 iunie 2017. Artista a revenit în România la 4 ani distanță de la ultimul său show susținut în țara noastră. Concertul de la București a făcut parte din turneul de promovare a celui mai recent album auto-intitulat, un proiect cu o nouă abordare muzicală. Evenimentul a fost organizat de Events.

Patricia Kaas

Patricia Kaas va susține două concerte în România, la București și Timișoara

Patricia Kaas revine anul acesta în România cu două noi concerte. La 4 ani distanță de la ultimul său show susținut în țara noastră, artista se va reîntâlni cu publicul român la Sala Palatului din București, pe 24 iunie, și la Timișoara, în Parcul Rozelor, pe 26 iunie. Evenimentele fac parte din turneul de promovarea a celui mai recent album auto-intitulat, un proiect cu o nouă abordare muzicală. Concertele Patricia Kaas din iunie 2017 sunt organizate de Events.

Concert Patricia Kaas la Sala Palatului din Bucuresti, 23 iunie 2013

Patricia Kaas a intrat în pielea "micuței vrăbiuțe" Edith Piaf - FOTO

Recenzia concertului Patricia Kaas de la Sala Palatului, 23 iunie 2013. Citește impresiile și vezi poze de la spectocolul tribut Edith Piaf.

Patricia Kaas

Câștigătorii celor 2 invitații duble la concertul Patricia Kaas

InfoMusic a extras câștigătorii celor 2 invitații duble la concertul Patricia Kaas, ce are loc pe 23 iunie la Sala Palatului. Vezi dacă ai avut noroc.

Patricia Kaas

Patricia Kaas, nominalizată la titlul de "Cea mai bună actriță"

Patricia Kaas a fost nominalizată la titlul de "Cea mai bună actriță" la "French TV and Radio Lauriers Awards", ceremonie organizată de Paris Audiovisual Club. Pe 23 iunie artista va concerta Sala Palatului din la București.

Bilete cu preț redus pentru concertele Joe Cocker, Patricia Kaas și Megadeth

Project Events le vine în ajutor cu câteva idei de Paște fanilor și oferă o reducere substanțiala la concertele Joe Cocker, Patricia Kaas și Megadeth. Astfel, cei care își cumpără bilet joi și vineri (11 și 12 aprilie) la unul din cele trei concerte primesc o reducere de 25%

Patricia Kaas - Kaas Chante Piaf

Patricia Kaas a lansat clipul piesei "Avec ce soleil" - VIDEO

Noul clip Patricia Kaas este "Avec ce soleil", piesa fiind o creație semnată Edith Piaf. În București, Patricia Kaas va suștine un concert pe 23 iunie, la Sala Palatului.

Patricia Kaas

Concert Patricia Kaas la București în 2013 - PREȚURI BILETE

Patricia Kaas va concerta la București pe 23 iunie 2013, promovând albumul Kaas Chante Piaf. Concertul va avea loc la Sala Palatului, fiind organizat de Project Events. Vezi prețurile biletelor.

CLOSE
CLOSE