Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Jarboe: "Întotdeauna, eu nu sunt altcineva decât Jarboe" INFO CONCERT:
Massive Attack
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Foreigner

Paramore

Următoarele evenimente cu Paramore

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Paramore

Paramore: Rose-Colored Boy

Paramore - Rose-Colored Boy

Membrii trupei Paramore își reevaluează viețile într-un videoclip ce folosește umorul pe post de paravan. Noul single ”Rose-Colored Boy” face apel la introspecție, mesajul fiind îndulcit printr-un clip hazliu.

Paramore - Fake Happy

Paramore - Fake Happy

Falsa fericire este captivantă atunci când o prezintă Paramore, prin a sa reprezentantă, Hayley Williams. Regia noului clip ”Fake Happy” este semnată de Zac Farro, filmările având loc în New York.

Videoclip Paramore Told You So

Paramore - Told You So

Paramore prezintă "Told You So", al doilea single de pe viitorul album, care primeşte un videoclip jucăuş. Revenirea trupei era confirmată luna trecută şi Hayley Williams şi băieţii ne prezintă un nou hit plin de bas.

Videoclip Paramore Hard Times

Paramore - Hard Times

După o perioadă de teasing Paramore a anunţat noul său album, "After Laughter", prefaţat de un prim single. Noua piesă poartă numele de "Hard Times" şi a primit şi un videoclip oficial haios, fistichiu.

Hayley Williams si Chad Gilbert

Hayley Williams și chitaristul de la New Found Glory s-au căsătorit - FOTO

Hayley Williams, solista trupei Paramore, s-a căsătorit weekend-ul trecut cu Chad Gilbert, chitaristul de la New Found Glory. În articol puteți găsi câteva imagini de la nunta celor doi.

Paramore

Basistul de la Paramore, Jeremy Davis, a părăsit trupa

Jeremy Davis, basistul de la Paramore, a decis să părăsească trupa. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de facebook a formației, însă membrii nu au oferit foarte multe detalii cu privire la motivul plecării sale.

Grammy 2015 - Sam Smith

Marii câștigători Grammy 2015: Sam Smith, Beck, Pharrell Williams

Sam Smith a dominat Gala Premiilor Grammy 2015. Tânărul artist debutant a câștigat 4 premii, inclusiv la categoriile Song of The Year (Piesa Anului) și Best New Artist (Cel mai bun artist nou). Pe lista câștigătorilor, cu câte 3 trofee, se află și Beck și Pharrell Williams. Decernarea Premiilor Grammy 2015 s-a desfășurat pe 8 februarie la Staples Center din Los Angeles.

Sam Smith

Lista de nominalizări la Premiile Grammy 2015

Lista de nominalizări la Premiile Grammy 2015 a fost dezvăluită. Sam Smith și Beyonce conduc anul acesta topul nominalizărilor, ambii remarcându-se în 6 categorii. Câștigătorii vor fi dezvăluiți în cadrul galei decernării premiilor Grammy, ce se va desfășura pe 8 februarie 2015 la Staples Centre din Los Angeles.

Paramore: Hate To See Your Heart Break ft. Joy Williams

Paramore ft. Joy Williams - Hate To See Your Heart Break

Paramore a lansat alături de fosta membră The Civil Wars, Joy Williams, un nou single, intitulat ”Hate To See Your Heart Break”. Videoclipul alb-negru este regizat de Chuck David Willis, piesa fiind extrasă de pe varianta deluxe a ultimului album Paramore.

Robin Williams, omagiat de Paramore prin piesa "Last Hope" - VIDEO

Robin Williams, îndrăgitul actor de comedie ce și-a dedicat o mare parte a vieții publicului său, este omagiat după moarte de către cei care l-au iubit și i-au admirat activitatea. Paramore se înscrie alături de multe alte nume din industria muzicală în rândul artiștilor care au transmis un gând celui care ne-a făcut să zâmbim ani la rând prin filmele sale. Trupa i-a dedicat actorului piesa "Last Hope", solista Hayley Williams rezumând în câteva cuvinte semnificația acestei melodii.

Paramore - "Ain't It Fun" (videoclip)

Paramore stabilește 10 recorduri în videoclipul "Ain't It Fun"

Pe 2 decembrie Paramore și-a propus să stabilească într-un singur videoclip cele mai multe recorduri mondiale. Rezultatul este noul clip "Ain't It Fun", în care Hayley Williams și colegii par să ne întrebe: "Nu e distractiv să stabilești 10 recorduri mondiale în mai puțin de 4 minute?".

Paramore

Paramore a lansat "Daydreaming" - VIDEOCLIP

Paramore recreează magia unui concert în videoclipul noului single "Daydreaming". Hayley Williams, Jeremy Davis și Taylor York întrețin publicul prezent pe Arena Wembley din Londra, fanii având acces și la cabinele de probă prin intermediul secvențelor din backstage inserate în clip. "Daydreaming" este extras de pe albumul "Paramore", primul disc al trupei clasat în fruntea topului Billboard 200.

Paramore - "Ancklebiters"(secvență clip)

Pac-Man intră în lumea imaginară Paramore - "Anklebiters" - VIDEOCLIP

Pac-Man și diverse personaje fantastice creează universul imaginar al noul videoclip Paramore, realizat pentru piesa "Anklebiters". Melodia este extrasă de pe ultimul album al trupei, un material discografic bine primit de către critici.

Secvență videoclip "Still Into You" - Paramore

Paramore a lansat "Still Into You" - VIDEOCLIP

Paramore a lansat videoclipul piesei "Still Into You". Single-ul este al doilea extras de pe albumul "Paramore", material discografic înregistrat de formație în noua formulă, fără membrii Josh și Zac Farro.

Paramore

Paramore a dezvăluit opt piese noi - AUDIO

Ascultă opt piese noi de la Paramore, extrase de pe cel de-al patrulea material discografic al formației.

Paramore

Paramore a lansat piesa "Still Into You" - LYRIC VIDEO

Paramore a dezvăluit o piesă nouă, intitulată "Still Into You". Single-ul este al doilea extras de pe albumul ce poartă numele trupei. Urmărește un lyric video realizat pentru această melodie.

Secvență din noul clip Paramore - "Now"

Urmărește noul clip Paramore, "Now" - VIDEOCLIP

După o perioadă de teasing de câteva săptămâni, Paramore a dezvăluit videoclipul piesei "Now". Single-ul este primul extras de pe noul album al trupei, ce va fi lansat pe 29 aprilie 2013.

Ascultă noul single Paramore, "Now" - AUDIO

Paramore a lansat primul single după o pauză de 4 ani. Piesa se numește "Now" și este extrasă de pe noul album al trupei ce va apărea pe piață pe 9 aprilie 2013.

Paramore a anunțat data lansării și artwork-ul noului single "Now" - TEASER

Primul single Paramore de pe noul album al trupei va fi lansat pe 22 ianuarie pe site-ul oficial al formației. Piesa se numește "Now" și va fi disponibilă și pe Itunes începând cu aceeași dată. Anunțul a fost făcut pe pagina de facebook și pe canalul de YouTube Paramore.

Paramore

Paramore a dezvăluit numele următorului single și data lansării noului album

Un nou album Paramore va apărea pe piață pe 29 aprilie 2013. Materialul discografic, cel de-al 4-lea al formației, va purta numele trupei.

CLOSE
CLOSE