Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
Duelul Hiturilor
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BT Live: Zdob și Zdub / A-C Leonte
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Panic! At The Disco

Următoarele evenimente cu Panic! At The Disco

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Panic! At The Disco

Videoclip Panic at the Disco High Hopes

Panic! At The Disco - High Hopes

Brendon Urie, creierul trupei Panic! At the Disco sfidează gravitaţia în cel mai nou videoclip al formaţiei, cel al piesei "High Hopes". Muzicianul apare îmbrăcat la costum, cu mult curaj în priviri şi gata să escaladeze zgârie-nori. Află cum a mers ascensiunea vizionând videoclipul în cadrul articolului.

Panic! At The Disco: Hey Look Ma, I Made It

Panic! At The Disco: Hey Look Ma, I Made It

Panic! At The Disco ne arată ce înseamnă de fapt să reușești în industria muzicală. Ghidați de marioneta lui Brendon Urie, aflăm despre părțile neplăcute ale vieții de rock star, totul fiind analizat cu ironie și sarcasm, după cum putem deduce și din titlu: ”Hey Look Ma, I Made It” (”Uite, mama, am reușit”).

Panic! At The Disco

Ascultă noul single Panic! At The Disco, "King Of The Clouds" - AUDIO

Pop-rockerii de la Panic! At The Disco se pricep de minune să evadeze din cotidian și ne invită și pe noi să visăm cu ochii deschiși alături de ei. "King Of The Clouds" se numește noul lor single și este lansat cu doar câteva zile înainte de apariția discului ”Pray For The Wicked”.

Panic! At The Disco - Say Amen (Saturday Night)

Panic! At The Disco - Say Amen (Saturday Night)

Cu cheia diavolului la gât, Brandon Urie își face dreptate cu mână sa în noul videoclip regizat de Cloud + Spencer Susser - ”Say Amen (Saturday Night)”. Piesa este extrasă de pe noul album Panic! At The Disco - ”Pray For The Wicked”, așteptat pe piață în luna iunie.

Panic! At The Disco live la Ellen

Panic! At The Disco a interpretat piesa "Death of a Bachelor" la Ellen - VIDEO

Trupa de pop punk Panic! At The Disco a fost invită la The Ellen Show pentru a interpreta live unul dintre single-urile recente, "Death of a Bachelor". Melodia denumește ultimul album al formației, apărut în ianuarie anul trecut.

Panic! At The Disco: LA Devotee

Panic! At The Disco - LA Devotee

Panic! At The Disco a lansat videoclipul noului single ”LA Devotee”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Death of a Bachelor”, apărut pe piață în ianuarie 2016.

Panic! At The Disco - Don't Threaten Me With A Good Time

Panic! At The Disco - Don't Threaten Me With A Good Time

Panic! At The Disco a lansat videoclipul noului single ”Don't Threaten Me With A Good Time”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Death of a Bachelor”, apărut pe piață în ianuarie 2016.

Panic! At The Disco: Hallelujah

Panic! At The Disco - Hallelujah

Trupa americană Panic! At The Disco a lansat videoclipul noului single ”Hallelujah”. Piesa va fi inclusă pe cel de-al 5-lea album al formației, aflat încă în lucru.

CLOSE
CLOSE