Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Orphaned Land

Următoarele evenimente cu Orphaned Land

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Orphaned Land

Maximum Rock Festival 2020

Maximum Rock Festival 2020 își completează lineup-ul cu noi confirmări

După Devin Townsend, Katatonia și Therion, alte 3 formații își confirmă oficial prezența la cea de-a 8-a ediție a festivalului Maximum Rock. Lineup-ul este completat de Orphaned Land, Subterranean Masquerade (din Israel) și Riot Monk (din România).

Orphaned Land a lansat clipul "Brother" - VIDEOCLIP

Formația israeliana Orphaned Land va lansa pe 25 iunie cel de-al 5-lea album din carieră, intitulat "All Is One". Discul este distribuit prin intermediul casei de discuri Century Media Records iar primul extras pe single care beneficiază de un videoclip este "Brother".

Xandria

Concert Haggard și Xandria la Festivalul ARTmania 2013

Formațiile Haggard și Xandria vor participa la ediția din acest an a festivalului ARTmania ce va avea in perioada 5 - 11 august în Piața Mare din Sibiu.

Orphaned Land și Amaranthe concertează la ARTmania 2013

ARTmania prezintă primele două formații confirmate la cea de-a opta ediție a festivalului - Orphaned Land, prima trupă metal cu influențe specifice orientului mijlociu și Amaranthe, noua senzație suedeză a metal-ului melodic, în premieră în România.

Kobi Farhi de la Orphaned Land face o compilaţie Oriental Metal

Oriental Metal. Casa de producţie Century Media va aduna 11 piese ale unor trupe cunoscute oriental metal, iar rezultatul va fi disponibil în 27 februarie. Compilaţia va fi editată de Kobi... Continuare »

Myrath au clip pentru piesa Under Siege

Tocmai din Tunisia vine un nou clip al metaliştilor de la Myrath. Trupa de oriental progressive metal au pus la dispoziţia fanilor un video nou-nouţ al piesei Under Siege care... Continuare »

Concert Orphaned Land - Bucuresti dec 2011 - Foto credit: MIHAI CERVENEANU

Orphaned Land la Bucureşti: “Suntem într-o sinagogă heavy metal, iar aceasta este religia noastră” (foto)

Shalom, Salam, Hello. Trei religii şi mulţi prieteni. O atmosferă caldă, prietenească şi un singur concert al păcii, care ar putea fi numit Orphaned Land & Friends. "Îmi amintesc când... Continuare »

Orphaned Land - la sfarsitul lui 2010 în Ankara (Foto: FB Wall, Audrey)

Matti Svatizky, chitarist Orphaned Land: "O trupă de evrei să aibă fani arabi? ... se poate."

Când spui metal bands, nici nu te gândeşti la Ţara Sfântă, o zonă a lumii care nu este fecundă din acest punct de vedere. Şi totuşi, Orphaned Land sunt un... Continuare »

Afis Concert Orphaned Land

Concert Orphaned Land - program, reguli de acces și restricții!

Trupa Orphaned Land, revine în România pentru un concert pe 9 decembrie 2011, în Clubul Silver Church. Spectacolul face parte din turneul de promovare a albumului The Road To OR... Continuare »

Afis Concert Orphaned Land

Trei zile până la concertul ORPHANED LAND!

Doar 3 zile ne mai despart de concertul ORPHANED LAND de la Bucureşti. Până pe 8 decembrie biletele costă 68 lei, urmând ca în ziua evenimentului - 9 decembrie -... Continuare »

Afis Concert Orphaned Land

Mesajul Orphaned Land pentru fanii români! Bilete meet&greet!

Trupa Orphaned Land, revine în România pentru un concert pe 9 decembrie 2011, în Clubul Silver Church din București, începând cu ora 18.00. Spectacolul face parte din turneul de promovare... Continuare »

Afis Concert Orphaned Land

Concert Orphaned Land – SPOT VIDEO

Trupa Orphaned Land din Israel, revine în România pentru a concerta pe 09 decembrie 2011, în Clubul Silver Church din București, începând cu ora 18.00. Spectacolul face parte din turneul... Continuare »

CLOSE
CLOSE