Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Opeth

Opeth De la formarea in 1990, Opeth a redefinit un gen si apoi consolidat o identitate muzicala unica, eliminand orice preconceptie si prezentand un palmares impresionant de 12 albume ce au transformat Opeth in una din cele mai bune formatii de pe planeta, fie ca vorbim de albume sau concerte. Adorata si totodata contestata, viziunea muzicala a acestor suedezi a spart mereu orice bariera conceptuala, iar showul din august va demonstra de ce Opeth este la momentul actual una din cele mai importante nume ale scenei rock/metal internationale.
Opeth este primul headliner confirmat pentru Rockstadt Extreme Fest 2017.

Următoarele evenimente cu Opeth

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Opeth

Videoclip Opeth Era

Opeth - Era

Opeth a lansat un videoclip nou pentru single-ul "Era", extras de pe albumul "Sorceress", materialul cu numărul 12 al trupei suedeze. Clipul este unul întunecat, plin de simbolism şi include o figură misterioasă ce ghidează un copil printr-un tărâm întunecat, plin de figuri înfricoşătoare, împietrite sau arse.

Opeth va concerta la Bucuresti

Opeth - Will O The Whisp

Opeth a lansat un lyric video pentru noul single ”Will O The Whisp”. Piesa este extrasă de pe albumul „Sorceress” care va fi lansat la sfârșitul lunii septembrie.

OPETH - Sorceress

Opeth - Sorceress

Opeth a lansat un lyric video pentru noul single ”Sorceress”. Piesa este extrasă de pe albumul cu același nume, așteptat pe piață în septembrie.

Opeth va lansa noul album în toamnă

Trupa suedeză de progressive metal, Opeth a semnat cu Nuclear Blast pentru noul album, „Sorceress” care va fi lansat în toamna acestui an. Mai multe detalii în articol.

Opeth concerteaza in Jukebox

Trupa Von Hertzen Brothers deschide concertul Opeth

Trupa Von Hertzen Brothers va deschide concertul pe care Opeth îl va susține pe 29 februarie 2012 în clubul Jukebox Venue din Bucureşti. Finlandezii de la Von Hertzen Brothers se... Continuare »

Soen a lansat clipul piesei Savia

Martin Lopez (fost Opeth, Amon Amarth), Steve DiGiorgio (Sadus, Testament, Death, Ices Earth), Joel Ekelöf (Willotree) şi Kim Platbarzdis apar în primul clip al proiectului Soen. Videoclipul piesei Savia a... Continuare »

Opeth va concerta la Bucuresti

Concert OPETH la București în 2012!

OPETH va concerta pentru fanii români pe 29 februarie 2012 în Jukebox Venue din Bucureşti. Evenimentul este produs de Show Department şi este inclus în turneul de promovare a celui... Continuare »

Concert-Opeth si Katatonia

Concertul trupelor Opeth și Katatonia la București a fost anulat!

Cele două trupe suedeze Opeth și Katatonia au anunțat astăzi pe site-urile lor oficiale că nu vor mai susține concertul din România programat pentru pe 5 iunie 2011 la Arenele... Continuare »

katatonia

Bilete mai ieftine cu 25% la Opeth & Katatonia

Perioada 6-13 mai 2011, oferă fanilor celor două trupe suedeze de rock Opeth și Katatonia posibilitatea de a cumpăra bilete mai ieftine cu 25 de procente. Disponibile online pe www.eventim.ro... Continuare »

Opeth

Opeth și Katatonia concertează la București!

Începutul de vară aduce rockerilor înfocaţi din România veşti bune, Opeth şi Katatonia, două dintre cele mai importante trupe suedeze de gen vor concerta la Arenele Romane din Bucureşti pe... Continuare »

CLOSE
CLOSE