INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
AWAKE Festival
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
2CELLOS

OneRepublic

Următoarele evenimente cu OneRepublic

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre OneRepublic

OneRepublic

OneRepublic și Seeb au lansat piesa "Rich Love" - AUDIO

Trupa OneRepublic a colaborat cu trio-ul norvegian Seeb pentru cel mai recent single, “Rich Love”. Piesa este disponibilă pe toate platformele de streaming și download.

OneRepublic - Truth To Power (Lyric Video)

OneRepublic - Truth To Power

OneRepublic a lansat un video cu versuri pentru noul single ”Truth To Power”. Piesa a fost compusă pentru documentarul ”An Inconvenient Sequel: Truth To Power”, o continuare a peliculei din 2007, ce prezenta efectele devastatoare ale încălzirii globale.

OneRepublic - Let's Hurt Tonight (Collateral Beauty Version)

OneRepublic - Let's Hurt Tonight (Collateral Beauty Version)

OneRepublic a lansat videoclipul noului single ”Let's Hurt Tonight”. Vizualul conține secvențe din filmul ”Collateral Beauty”, așteptat în cinematografe pe 16 decembrie.

OneRepublic

OneRepublic - Future Looks Good

OneRepublic a lansat un videoclip de promovare a piesei ”Future Looks Good”. Melodia este extrasă de pe albumul “Oh My My”.

Ryan Tedder / Peter Gabriel

OneRepublic a colaborat cu Peter Gabriel pentru noul single "A.I." - AUDIO

OneRepublic a lansat o nouă piesă, intitulată ”A.I.”. Melodia este înregistrată împreună cu Peter Gabriel și este extrasă de pe noul album "Oh My My", așteptat pe piață toamna aceasta.

OneRepublic

"Future Looks Good", ne spune OneRepublic - AUDIO

OneRepublic a lansat o nouă piesă, intitulată ”Future Looks Good”. Melodia este extrasă de pe noul album "Oh My My", așteptat pe piață toamna aceasta.

Solistul OneRepublic interpretând un cover după Adele

OneRepublic a realizat un cover după "Send My Love", ultimul single Adele - VIDEO

OneRepublic a interpretat live la BBC Radio 1 un cover după ultimul single lansat de Adele, ”Send My Love” (To Your New Lover). Trupa promovează în prezent single-ul ”Kids”, de pe albumul “Oh My My”.

OneRepublic - Kids

OneRepublic - Kids

OneRepublic a lansat videoclipul noului single ”Kids”. Vizualul a fost filmat în Mexic.

OneRepublic

OneRepublic a lansat piesa "Kids" - AUDIO

OneRepublic a lansat un nou single, intitulat "Kids". Piesa va fi inclusă pe următorul album al grupului, așteptat pe piață anul acesta.

OneRepublic

Ascultă un fragment din noul single OneRepublic, "Kids" - AUDIO

OneRepublic a dezvăluit un fragment din noul single ”Kids”. Piesa va fi inclusă pe următorul album al grupului, așteptat pe piață anul acesta.

OneRepublic - Wherever I Go (Live la The Tonight Show Starring Jimmy Fallon)

OneRepublic - "Wherever I Go", live la Jimmy Fallon - VIDEO

OneRepublic a interpretat live în emisiunea lui Jimmy Fallon noul single "Wherever I Go". Melodia se va regăsi pe următorul album de studio al formației.

OneRepublic - Wherever I Go

OneRepublic - Wherever I Go

OneRepublic a lansat videoclipul noului single ”Wherever I Go”. Clipul a fost regizat de Joseph Kahn și produs de Jil Hardin.

OneRepublic a lansat un nou single, "Wherever I Go" - AUDIO

OneRepublic a lansat o piesă nouă, intitulată "Wherever I Go" . Melodia va fi inclusă pe cel de-al 4-lea material de studio al formației, așteptat pe piață anul acesta.

OneRepublic of Fans la București - RECENZIE

OneRepublic a susținut pe 4 iunie 2015 primul concert în România. La Arenele Romane, doldora de fani, formația a oferit publicului un show fantastic. Impresiile, pe larg, în articol.

Poze concert OneRepublic la București 2015

Urmăriți galeria de poze de la primul concert OneRepublic în România. Trupa a concertat cu casa închisă la Arenele Romane din București pe 4 iunie 2015. În deschidere a cântat formația austriacă The Makemakes.

OneRepublic

Program și reguli de acces la concertul OneRepublic - SCHEMĂ ARENELE ROMANE

Joi, 4 iunie, OneRepublic va concerta pentru prima oară în România. Evenimentul se va desfășura cu casa închisă, la Arenele Romane, cu acces de la ora 19:00. În deschidere va cânta formația austriacă The Makemakes.

OneRepublic

Interviu cu Drew Brown de la OneRepublic: "Avem cel mai tare job din lume"

OneRepublic, una dintre trupele “pe val” în acest moment și totodată una cele mai iubite formații pop – rock, va lua o pauză de la munca asiduă pentru noul album pentru a mai aduce câteva momente de bucurie fanilor care nu au apucat încă să o vadă live. Turneul pentru promovarea celui mai bine vândut album al trupei, "Native", îi va aduce și în București, la Arenele Romane, pe 4 iunie. Drew Brown- chitară, bass, voce în OneRepublic și unul din membrii de bază ai trupei încă din 2002, a acordat câteva minute publicației InfoMusic pentru a transmite un mesaj fanilor români și câte ceva din planurile OneRepublic.

OneRepublic

OneRepublic, pentru prima dată în România

OneRepublic, una dintre cele mai iubite trupe pop – rock ale momentului, va concerta pentru prima dată în România în vara anului 2015, pe 4 iunie, la Arenele Romane din București. Concertul face parte din turneul de promovare a celui mai recent album, intitulat ”Native”.

OneRepublic - I Lived (videoclip)

OneRepublic - I Lived

Noul videoclip OneRepublic, "I Lived", este dedicat unuia dintre cei mai înfocați fani ai formației, Bryan Warnecke, ce suferă de fibroză chistică. Prin intermediul clipului, sunt prezintate dificultățile pe care tânărul le întâmpină zilnic din cauza acestei afecțiuni, atrăgându-se atenția asupra gravității bolii. În finalul videoclipului, trupa face un apel către ascultători de a se informa în privința simptomelor și de a oferi donații pentru avansarea cercetărilor în găsirea unor remedii.

CLOSE
CLOSE